Birçok Aksaklıklara rağmen Yeni Röportaj Projemiz

• Kullanıcı apocahpto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

apocahpto

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır röportaj kanalı açmayı düşünüyorduk fakat ekipman konusunda sıkıntılar yaşıyorduk. Spamla uğraşarak ve etrafımındaki kişilerin desteğiyle 2 kişi ortak bir röportaj kanalı açmış bulunuyoruz. Tahmin ettiğimden çok daha zormuş röportaj ile ilgilenmek Videolarım aşağıda. Lütfen değerli yorumlarınızı esirgemeyin.

Not : Kimse üstüne alınmasın fakat bu kadar uğraşma sonucunda videoları kopyalayan olursa uyarmayacağımı bildirmek isterim.

Kezban Nedir? - YouTube
Bir Partiniz Olsaydı Neler Vaad Ederdiniz? - YouTube

tebrikler hocam benimde bayadır aklımda olan şeyden biri buydu :D bize sosyal mecralarda paylaşmak düşer .

hocam en üsteki videoda 1:23 den sonra ses kısa bir süreliğine gidiyor haberiniz olsun

üsteki videoyu izledim altakını 10. saniyeden sonra sıkıldım kapadım iyi olmuş ama 1. video gibi daha çok ilgi çeken şeyler yaparsanız daha iyi olur bence

dogru yoldasiniz basarilar :D

3 ay sonra bu kanalı çok iyi yerlerde görür gibiyim ))
tebrikler ve başarılarınızın daim olması dileğiyle ;)

Emeğinize sağlık, geleceğe gülümseyebilirsiniz :)

Benim tavsiyem şu olur sana

1-Sadece genç kesim ile yapma kayıtlarını farklı kültürde olan kişiler ilede kayıtların olsun.
Örnek; yaşlı teyze,komik yaşlı amca,sokakda oynayan bir çocuk gibi yani bir farklılık heyecan katacak kişileri seçmelisin.

Birileri seni takip etmek için sebebi olmalı..En önemli konu budur özgünlükde.

2-Video içerisinde verilen cevaplara göre büyük smille resimlerle renklendirebilirsin.Yani birisi ilginç ve "nee" dedirtecek cevaplarda "DONK" " GÜMM" Vs tarzı gifler smilley'ler.Aynı şekilde video önü resimler ile daha dikkat çekici bir görüntü verebilirsin videolarına.

3-Soruların Diken gibi olsun.Yani ilgi çecekek "Ya evet bu videodaki cevapları izlemek istiyorum" dedirtecek türden sorular olmalı..

Genel anlamda güzel ve daha yeni yapıyorsun illaki dahada gelişecektir edindiğin tecrübelerle herşey..Yolun açık olsun...

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır röportaj kanalı açmayı düşünüyorduk fakat ekipman konusunda sıkıntılar yaşıyorduk. Spamla uğraşarak ve etrafımındaki kişilerin desteğiyle 2 kişi ortak bir röportaj kanalı açmış bulunuyoruz. Tahmin ettiğimden çok daha zormuş röportaj ile ilgilenmek Videolarım aşağıda. Lütfen değerli yorumlarınızı esirgemeyin.

Not : Kimse üstüne alınmasın fakat bu kadar uğraşma sonucunda videoları kopyalayan olursa uyarmayacağımı bildirmek isterim.

Kezban Nedir? - YouTube
Bir Partiniz Olsaydı Neler Vaad Ederdiniz? - YouTube

bende yakuttaydım beni neden çekmedin hocam :)))

çok güzel aynen devam.. yukarıda SerkanYT'nin tavsiyelerini dinle, onlara ek olarak sağlam facebook sayfalarında reklam ver, r10da bolca mevcut.. Çok etkisini göreceksin..

Arkadaşlar Teşekkürler. Zaten üniversitede yaptık genel olarak. Fakat Bir amcaya gidip kezban nedir diye sormayada çekindik diyebilirim :) . ÖZellikle bir tavsiyem olacak. Bir Partiniz olsaydı neler vaad ederdiniz isimli videonun sonlarında bir amca var, Hüseyin Irkın. Mutlaka dinleyin :) Farklı cevaplar koymak istememizden dolayıda zaten 100 kişiyle röportaj yaptıysak 25'ini koyabildik. Dediğiniz gibi serkan hocam zamanla ve tecrübeyle daha iyi işler çıkartacağıma inanıyorum.

Efeyhan Tühh karşılaşmamışız. Zaten elinde mikrofonla dolaşan birisi görürsen kampüste benimdir :)

Bir çok kişinin aklında olan bir projeydi bu, sokak röportajlarından alıntı misali, ancak fikirler düşünüldüğü zaman değil hayata geçirildiği zaman değer taşırlar. Bu işi güzel yapmaya bak eminimki seni hem maddi olarak hemde manevi olarak güzel yerlere ulaştıracaktır. Tebrikler ve Başarılar.

super olmus. Elinize saglik.Gecende bir reportajda insanlara " misir piramitlerinin Turkiyeden calindigini ve ne dusundugu'" soruluyodu.Daha ilginc konular ve degisik insanlarla (her yasta,her kulturden) cok daha iyi videolar cekeceginize inaniyorum.

Tebriklerrrrr....

Ekipmanım olsa keşke bende yapardım :) İlham aldım!..

tebrikler kardeşim. pes etme, aynen devam et..

Güzel hocam. Gündemi takip. Işık yandığında çık sokağa sorulara cevap bul. Başarılar dilerim. İnş iyi kazanırsınız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri