Birçok Aksaklıklara rağmen Yeni Röportaj Projemiz

• Kullanıcı apocahpto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Yolladığınız mesajlarla motivasyonumu gerçekten çok arttırdınız. Herkese çok teşekkür ediyorum. Her yeni videomu bu konunun altına tekrar koyacağım. Sizlerin yorumlarıylada eksiklerimi görüp düzeltmek istiyorum

2. Vidyoyu beğenmedim. Çok sıkıntılı ;)

Diğerini beğendim. Başarılar. :)

2. Vidyoyu beğenmedim. Çok sıkıntılı ;)

Diğerini beğendim. Başarılar. :)

Teşekkür ederim. Siyasi olarak sıkıntı yaratacak şeyleri koymamaya çalıştık oradada. Özellikle herkese ayakkabı kutusu sözü verirdim diyen kişi başbakana bunu mail atmamızı istedi. Çok ilginç durumlarla karşılaştık.

Tebrik ederim hocam çok güzel bir çalışma.

Teşekkür ederim. Siyasi olarak sıkıntı yaratacak şeyleri koymamaya çalıştık oradada. Özellikle herkese ayakkabı kutusu sözü verirdim diyen kişi başbakana bunu mail atmamızı istedi. Çok ilginç durumlarla karşılaştık.

İlgimi çeken en önemli şey, %90 ının aynı şeyden bansetmiş olması. Röportajdan ziyade, daha çok kişilerin mesaj vermesi şeklinde olmuş. Umarım yanlış anlaşılmamışımdır hocam. :)

Arkadaşlar Teşekkürler. Zaten üniversitede yaptık genel olarak. Fakat Bir amcaya gidip kezban nedir diye sormayada çekindik diyebilirim :) . ÖZellikle bir tavsiyem olacak. Bir Partiniz olsaydı neler vaad ederdiniz isimli videonun sonlarında bir amca var, Hüseyin Irkın. Mutlaka dinleyin :) Farklı cevaplar koymak istememizden dolayıda zaten 100 kişiyle röportaj yaptıysak 25'ini koyabildik. Dediğiniz gibi serkan hocam zamanla ve tecrübeyle daha iyi işler çıkartacağıma inanıyorum.

Efeyhan Tühh karşılaşmamışız. Zaten elinde mikrofonla dolaşan birisi görürsen kampüste benimdir :)

Tm hocam hemen gelirim yaniniza bu arada basarilarinizin devamini dilerim ins onunuz acik gibi gozukuyor allah daha cok kazandirsin

Bütün cevapları yayınlamıyoruz zaten. Farklı şeyler söyleyenleri yayınlıyoruz. 100 kişiyle yapıyorsak bunların 30'unu yayınlıyoruz. fake yorum katmaya pek sıcak bakmıyorum açıkcası. insanları kandırıp kazanmak yerine düzgünce yaparsak daha iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum

keywords ler öyle söylemiyor ama berkin elvan falan yazmışsınız, bu yüzden problem yaşamayın. Youtube böyle şeyleri pek sevmez diye biliyorum. :):)

Facebook gruplarında bir iki paylaşımın can katacağına inanıyorum. Niyetim hafiyelik değil yanlış anlamayasın. Başarılar...

Proje güzel "sarı mikrofon" gibi örnekleri mevcut ve artık markalaşmış kişiler. Süreklilik her daim başarı getirir hocam. Başarısızlık gibi görünen şeyde bile bir bakmışsınız çok fazla şey öğrenmişsiniz. O açıdan tebrik ediyorum güzel çalışma güzel emek. Başarınız ve tabii kazancınız bol olsun.

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır röportaj kanalı açmayı düşünüyorduk fakat ekipman konusunda sıkıntılar yaşıyorduk. Spamla uğraşarak ve etrafımındaki kişilerin desteğiyle 2 kişi ortak bir röportaj kanalı açmış bulunuyoruz. Tahmin ettiğimden çok daha zormuş röportaj ile ilgilenmek Videolarım aşağıda. Lütfen değerli yorumlarınızı esirgemeyin.

Not : Kimse üstüne alınmasın fakat bu kadar uğraşma sonucunda videoları kopyalayan olursa uyarmayacağımı bildirmek isterim.

Kezban Nedir? - YouTube
Bir Partiniz Olsaydı Neler Vaad Ederdiniz? - YouTube

Çok şahane olmuş helal olsun Allah kazancını bol ve sürekli kılsın inşallah,gözü olanınında gözü çıksın kardeşim iyi yoldasın,devam et.

keywords ler öyle söylemiyor ama berkin elvan falan yazmışsınız, bu yüzden problem yaşamayın. Youtube böyle şeyleri pek sevmez diye biliyorum. :):)

Facebook gruplarında bir iki paylaşımın can katacağına inanıyorum. Niyetim hafiyelik değil yanlış anlamayasın. Başarılar...

Videonun içeriğinde belkin elvanın vefatinede değinme yapıldığı için yazma gereği duydum hocam. Ama sıkıntı olursa o eğer kaldırayım. Teşekkür ederim uyarınız için :)

benim aklımda da bu proje var ama antalya da benimle bu işi yapacak kimse yok :D

bunu yapanda antalyadaymış :D

Allah utandırmasın yolunuz açık olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri