Birçok Aksaklıklara rağmen Yeni Röportaj Projemiz

• Kullanıcı apocahpto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
aylar önce burda konu açmıştım. özgün proje için çalışma arkadaşı aranıyor diye. keşke görseydin kardeşim :)

tüh keşke görseydim be :) sorduğum arkadaşlarda cesaret yok be oysa aklımda ne güzel projeler var güzel mekanlar güzel sorular :D

---------- Mesaj saat 23:55:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:54:36 civarında gönderildi. ----------

her spamcının gönlünde özgün bir proje yatar :)

benim ki zevkine hocam :D getirisi için değilde özgün zevkli olur spamda zevk yok be :D

tüh keşke görseydim be :) sorduğum arkadaşlarda cesaret yok be oysa aklımda ne güzel projeler var güzel mekanlar güzel sorular :D

---------- Mesaj saat 23:55:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:54:36 civarında gönderildi. ----------

benim ki zevkine hocam :D getirisi için değilde özgün zevkli olur spamda zevk yok be :D

röportaj pek zevkli olmuyor. Ters cevap verenler. Aşağılayanlar. Elinin tersini gösterenler falan. sinirleri bozuluyor bazen insanın.

Başarılı olacaksınız hocam ilerde çok net belli oluyor :)

kevaşe bence nedir ya adsahadshasdh kevaşe nedir diye sorsaydınız keşke :D

Hocam bende çok güzel bir yolda gidiyorsunuz.Ben olsam soruları biraz daha ilginç sorarım ve ilginç cevaplar gelmesi demek daha fazla izlenmesi kanalın tutulması demektir.Gittiğiniz bu yolda başarılar diliyorum:)

Teşekkür ederim. Zamanla video sayısını arttırdıkça başarılı olacagımızı düşünüyorum bende. Bu arada soru önerilerine açığım. Bu konuda sıkıntı çekiyorum :)

---------- Mesaj saat 00:31:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:30:53 civarında gönderildi. ----------

kevaşe bence nedir ya adsahadshasdh kevaşe nedir diye sorsaydınız keşke :D

Ben orda gülmekten ağzımı açamadımki sorayım :D

Prof. dan bir farkı yok.Yeni baslayan icin bu kalitede video yapmak cok basarılı.Eger devam edersen ilerde kafan rahat spamdan daha fazla para kazanırsın.

Prof. dan bir farkı yok.Yeni baslayan icin bu kalitede video yapmak cok basarılı.Eger devam edersen ilerde kafan rahat spamdan daha fazla para kazanırsın.

Teşekkür ederim. Vaad sorusu bizim ilk çekimimizdi. Kezbanı birazcıkdaha kaliteli çekebildik önceki videodan tecrübe edinerek

Hocam önce şunu belirteyim ki videolarınızda din dil ırk ayrımı olmamalı ve siyasi görüş açıkça belirtilmemeli ki her kesimden insana ulaşabilesiniz ;)
İcerik olarak biraz daha ilginc daha dogrusu agzi laf yapan kendine özgü giyinen tipteki insanlara sorular yöneltmelisiniz çünkü millet gulmek eglenmek icin izliyor veya abone oluyor mesela konu olarak ülkemizde bazı bolgelerde kullanilan soyleyisi ilginc olan kelimelerin anlamlarini sorabilirsiniz gercekten cok guzel olmus tabi eksiklikler yok degil serk@n abinin de dedigi gibi ses efektleriyle (ama fazla abartmadan) zenginlestirebilirsiniz videonuzu efekt dediysek her yerinede gulme sesi de koymayin tabi ;) bazilari abartiyor bu da amatorlugu artiriyor ;) Neyse fazla yazdim özgün çalışmanızda başarılar...

Hocam önce şunu belirteyim ki videolarınızda din dil ırk ayrımı olmamalı ve siyasi görüş açıkça belirtilmemeli ki her kesimden insana ulaşabilesiniz ;)
İcerik olarak biraz daha ilginc daha dogrusu agzi laf yapan kendine özgü giyinen tipteki insanlara sorular yöneltmelisiniz çünkü millet gulmek eglenmek icin izliyor veya abone oluyor mesela konu olarak ülkemizde bazı bolgelerde kullanilan soyleyisi ilginc olan kelimelerin anlamlarini sorabilirsiniz gercekten cok guzel olmus tabi eksiklikler yok degil serk@n abinin de dedigi gibi ses efektleriyle (ama fazla abartmadan) zenginlestirebilirsiniz videonuzu efekt dediysek her yerinede gulme sesi de koymayin tabi ;) bazilari abartiyor bu da amatorlugu artiriyor ;) Neyse fazla yazdim özgün çalışmanızda başarılar...

teşekkür ederim. Evet ilerki videolarımızda dediğiniz gibi çalışmayı düşünüyoruz. Amacımız şu aralar abone toplamak zaten. :)

Gerçekten çok hoşuma gitti kanalınız.Benimde hep yapmak istediğim bi projeydi Röportaj kanalı ama tabi ne yapacak zaman ne de yeterli ekipmanlar vardı.Birde kamerayı tutacak arkadaş bulmakta cabası.Merak ettiğim şeyler kameranız markası modeli nedir?Mikrofon da kamerayamı bağlı?Birde hangi bölümde okuyorsunuz :)

Gerçekten çok hoşuma gitti kanalınız.Benimde hep yapmak istediğim bi projeydi Röportaj kanalı ama tabi ne yapacak zaman ne de yeterli ekipmanlar vardı.Birde kamerayı tutacak arkadaş bulmakta cabası.Merak ettiğim şeyler kameranız markası modeli nedir?Mikrofon da kamerayamı bağlı?Birde hangi bölümde okuyorsunuz :)

Öncelikle teşekkür ederim. Profesyonel Slr fotoğraf makinesiyle çekim yapıyoruz. Bu işi yapılcaksa makinede mutlaka mikrofon girişi olması lazım.(Aksi taktirde soru sorduğunuz kişiler sizi pek takmaz) Şu sıralar büyük kamera arayışı içindeyiz. Çunku küçük fotoğraf makinesini görenler pek takmıyorlar ve bazıları dalga bile geçiyor.

[MENTION=5468]apocahpto[/MENTION] basarilar dilerim ayrica daha yaratici ve farkli sorular sormanizi'da tavsiye ederim :)

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır röportaj kanalı açmayı düşünüyorduk fakat ekipman konusunda sıkıntılar yaşıyorduk. Spamla uğraşarak ve etrafımındaki kişilerin desteğiyle 2 kişi ortak bir röportaj kanalı açmış bulunuyoruz. Tahmin ettiğimden çok daha zormuş röportaj ile ilgilenmek Videolarım aşağıda. Lütfen değerli yorumlarınızı esirgemeyin.

Not : Kimse üstüne alınmasın fakat bu kadar uğraşma sonucunda videoları kopyalayan olursa uyarmayacağımı bildirmek isterim.

Kezban Nedir? - YouTube
Bir Partiniz Olsaydı Neler Vaad Ederdiniz? - YouTube

ilk başta başarılarınızı kutluyorum hocam.

ama 1. videodaki 1-2 kişi hariç hepsi insanlıktan nasip almamış bence. Yazık!

Bence ilgili facebook, twitter sayfalarında reklam verin..

Nasıl yapacağız hocam. Kendi sayfamızı oluşturduk. başka sayfa yöneticileriyle konuşup videoları paylaşmasınımı isteyecegiz?

---------- Mesaj saat 12:16:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:15:34 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=5468]apocahpto[/MENTION] basarilar dilerim ayrica daha yaratici ve farkli sorular sorsmanizi'da tavsiye ederim :)

Yaratıcılık kısmında pek iyi olmadığımız için zorluk çekiyoruz malesef :) Teşekkürler

Nasıl yapacağız hocam. Kendi sayfamızı oluşturduk. başka sayfa yöneticileriyle konuşup videoları paylaşmasınımı isteyecegiz?

O iş zor kısmı. R10 gibi web master forumlarında bunun ticareti yapılıyor. İlgili sayfalar bulup o sayfalarda reklam almanız gerekiyor...

Örneğin röportaj için her sayfa olmaz müzik sayfalarından almaya gerek yok.
Ama şöyle bir şey var Kezban Nedir? Bence tam incici şeyler. Yani inci sayfasında reklam vermeniz bu durumda sizin yararınıza olur. ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri