Birçok Aksaklıklara rağmen Yeni Röportaj Projemiz

• Kullanıcı apocahpto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
O iş zor kısmı. R10 gibi web master forumlarında bunun ticareti yapılıyor. İlgili sayfalar bulup o sayfalarda reklam almanız gerekiyor...

Örneğin röportaj için her sayfa olmaz müzik sayfalarından almaya gerek yok.
Ama şöyle bir şey var Kezban Nedir? Bence tam incici şeyler. Yani inci sayfasında reklam vermeniz bu durumda sizin yararınıza olur. ;)

Tavsiyeniz için teşekkür ederim. :) Yapacağım en kısa zamanda

Arkadaşlar sizce soru olarak ;

1- ) Maço erkek mi?

2-) karşı cinste olmazsa olmaz dedikleriniz nelerdir?

Bu sorular hakkında fikrinizi almak istiyorum

hocam hayırlı uğurlu olması dileğiyle aramızdan birilerinin böyle şeyler yapması hoşuma gidiyor, eksikleride var ve bunları mikrofonu tutan arkadaş iyi biliyor :D

hocam hayırlı uğurlu olması dileğiyle aramızdan birilerinin böyle şeyler yapması hoşuma gidiyor, eksikleride var ve bunları mikrofonu tutan arkadaş iyi biliyor :D

Teşekkür ederim hocam. Bu forumdan öğrendiklerim ve gördüklerimle hareket ediyorum. Eksikleri söylersen mutlu olurum :)

kardeşim kısmet olursa bende ropörtaj işine gireceğim bi arkadaşımla konuştuk ortaklaşa profesyonel bi kamera almayı planlıyoruz inş güzel bi şeyler çıkartabiliriz senin gibi ben şahsen 2 videonuda beğendim ama nasıl yapıcaz nasıl edicez bilemiyorum mesela sen direk kamera kayıttayken gidip mi soruyorsun soruyu yoksa ilk önce ropörtaj yapabilirmiyiz deyip sonramı kamera kaydına geçiyorsunuz cevap verebilirsen sevinirim :)

Bence biraz fazla değişik şeyler sormalısın ilgi ve tepki çeksin

Arkadaşlar sizce soru olarak ;

1- ) Maço erkek mi?

2-) karşı cinste olmazsa olmaz dedikleriniz nelerdir?

Bu sorular hakkında fikrinizi almak istiyorum

benden bir kaç soru;

1- ) Bakirelik önemli mi sizce ?

2- ) Sarışın mı esmer mi ?

3- ) En son ne zaman öpüştünüz

bunları sor hocam videolar hit getirir :D

Değişik sorular sorabilirsiniz. Böyle basit değilde mesela

1- Sevgilisinizi bir erkekle yatakta yakalarsanız ne yaparsınız veya tam tersini kılara sorabilirsin :D

benden bir kaç soru;

1- ) Bakirelik önemli mi sizce ?

2- ) Sarışın mı esmer mi ?

3- ) En son ne zaman öpüştünüz

bunları sor hocam videolar hit getirir :D

Bunların 3üde soruldu hocam ya :)

---------- Mesaj saat 11:57:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:57:23 civarında gönderildi. ----------

Değişik sorular sorabilirsiniz. Böyle basit değilde mesela

1- Sevgilisinizi bir erkekle yatakta yakalarsanız ne yaparsınız veya tam tersini kılara sorabilirsin :D

Bu olabilir kardeşim :D

kardeşim kısmet olursa bende ropörtaj işine gireceğim bi arkadaşımla konuştuk ortaklaşa profesyonel bi kamera almayı planlıyoruz inş güzel bi şeyler çıkartabiliriz senin gibi ben şahsen 2 videonuda beğendim ama nasıl yapıcaz nasıl edicez bilemiyorum mesela sen direk kamera kayıttayken gidip mi soruyorsun soruyu yoksa ilk önce ropörtaj yapabilirmiyiz deyip sonramı kamera kaydına geçiyorsunuz cevap verebilirsen sevinirim :)

profesyonel birşey alcaksanız kameranın büyüklüğüne ve mikrofon girişi olmasına önem verin kardeşim. aksi taktirde hiç takmıyorlar sizi.
O değişiyor tipe göre :)

---------- Mesaj saat 12:01:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:00:09 civarında gönderildi. ----------

sevgilinizi aldattınız mı hiç ?

ona verilecek cevaplar bellidir kardeşim. Kimse kameranın karşısında evet aldattım diyeceğini sanmıyorum. Ama belki

Sevgilinizi hangi durumlarda aldatmayı düşünürsünüz? olabilir

valla biraz araştırma yaptım ama sony hd 1000e var fiyatı biraz pahalı ama pek karar veremedik 2 . el almayı planlıyoruz sen ne düşünüyorsun ? hafta sonları da bi düğün salonu ile anlaşıp orada düğün çekimi yapmayı planlıyoruz daha once düğün çekimi yapmıştım fotoğrafcı yanında .

Dinazorları koruma altına almalı mıyız ? Emin ol neslinin tükendiği bilmeyen onlarca insan var ve güzel cevaplar gelecektir :D

büyük maçlar,derbiler haftasında favori kim vs diye sorarak güzel hitlerde alabilirsin aklında olsun

valla biraz araştırma yaptım ama sony hd 1000e var fiyatı biraz pahalı ama pek karar veremedik 2 . el almayı planlıyoruz sen ne düşünüyorsun ? hafta sonları da bi düğün salonu ile anlaşıp orada düğün çekimi yapmayı planlıyoruz daha once düğün çekimi yapmıştım fotoğrafcı yanında .

O kameranın fiyatını röportajdan çıkartman gerçekten yıllarını alabilir. Bence o kadar büyük bir bütçe ayırma. He dersenki 1. planda düğün çekimleri vs olacak diye. o zaman bilemem.

---------- Mesaj saat 13:01:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:01:14 civarında gönderildi. ----------

büyük maçlar,derbiler haftasında favori kim vs diye sorarak güzel hitlerde alabilirsin aklında olsun

Evet mantıklı. düşünecegim bunu. teşekkürler

peki önerebileceğin bi kamera varmı bizim işimizi görecek şekilde ?

Çok iyi bi çalışma.Tebrik ederim.Güzel oldu

Teşekkür ederim hocam. Bu forumdan öğrendiklerim ve gördüklerimle hareket ediyorum. Eksikleri söylersen mutlu olurum :)

hocam bence eksikler kamera biraz daha geriden çekilebilirdi sanırım mikrofonu tutan arkadaş görünmek istemiyor. birde mikrofonu hortum tutar gibi tutuyor on/off tuşu gözükmesin diye parmağı sürekli üstünde oraya takıldım ben :D

hocam bence eksikler kamera biraz daha geriden çekilebilirdi sanırım mikrofonu tutan arkadaş görünmek istemiyor. birde mikrofonu hortum tutar gibi tutuyor on/off tuşu gözükmesin diye parmağı sürekli üstünde oraya takıldım ben :D

Mikrofonu tutan kişi benim :D O bende tik gibi birşey oldu. bir kaç roportajı yanlışlıkla mikrofonu kapalı yaptım. hep açıkdamı diye kontrol etme içgüdüsü duydugum için öyle. Benim görünmem birşey ifade etmeyecek ama. sonuçta konuşanlara bakılıyor. :) o mantıkta düşündüm.

---------- Mesaj saat 19:20:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:18:57 civarında gönderildi. ----------

peki önerebileceğin bi kamera varmı bizim işimizi görecek şekilde ?

Malesef önerebileceğim bir kamera yok, ama dediğim gibi röportaj olarak 4,5 grup da çıkmaya başladı, o kadar büyük bütçe yatırmak sizi zor durumlara sokabilir bence.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri