Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
like ı bastım
muhteşem olmuş film sahnelerimi bunlar
dostum gerçekten çok iyi olmuş, ama gerçekten sil bu konuyu emeğine yazık. Sabah uyanacaksın aynı videodan 10larca atılmış. Yine de sen bilirsin, güzel çalışma like'ı bastım)
Videoyu biri atmış.Hakkımı helal etmiyorum o atana.Görüyosa bu yazdığımı silsin videoyu.Bidahada böyle bi hata yapmam...
iste bunun için üyelik paralı olsun diyoruz ki forumdakiler aklı basında adamlardan olsun helali haramı emege saygıyı bilen adamlar olsun adam gibi adam olsun.
not: bu arkadasın açtıgı konular ortada belki suan bu arkadasın konuları sayesinde ekmek yiyenler var ama böyle düsüncesizce hareket eden kisiler yüzünden bu tarz paylasımda bulunan arkadaslar birdaha paylasım yapmaktan vazgeciyor.
bir de forum üye olmayanlara kapatılmalı bu pek hoşuma gitmiyor
olayı kaçırdık neydi ne değildi bu video merak ettim link atmasanızda biri buradan veya pmden videonun içeriğini anlatabilir mi ?
ayrıca videolara kanal logosu vs gömdün mü ? veya farklı yöntemler mi denersiniz bilmiyorum ama özgün videolar çekip okadar emek veriyorsunuz ben yapmadım şuana kadar youtube işiylede uraşamıyorum onun için diyorum daha dün tartışmasını yaptık keşke bizim ülkemizdende bol bol özgün işler çıksada bizde heveslensek girişsek diye 3-5 kuruş için şerefini satıcak insanlar içinde asla vazgeçmeyin![]()
Hocam videoyu ben çekmedim.Hızlı ve öfkeli filminden sahneleri birleştirdim.Arkaya iyi bir müzik koydum.Ama cidden uraştırdı o sahneleri bul,aradaki ufak detayları kes,sil,bidaha ekle falan zamanımı aldı.Zaten videoyu kaydetmek sony vegasta ölüm.1 saatini alıyor.Videoyu yt'ba atmak ayrı bi dert.VDS falan yok normal TTNET hızıyla 1 GB videoyu 2 saate attı.Bunlarla o kadar uraştım.Adam tık indirdi 2 dk'ya yükledi.PArada kazanamıcak o videodan.
Neyse hocam dediğinde doğru özgünlüğe yogunlaşmamız lazım artık.Böyle olmuyor![]()
Sıkma canını hiç değilse bir uğraş vermişsin senin yaptığın çoğumuzun yaptığından daha akıllıca. Beni üzen burada bu kadar insanın 3-5 kuruş kazanabilmek için başkalarının yaptıkları üzerine uğraşıp bi yerlerini yırtması ben yapamadım ya vallahi 50 tl para birikti adsensemde kolum kıpırdamıyo yapamıyorum canım istemiyo forumu takip ediyorum ama belki bi istek gelirde uğraşırım diye.
Yok ne canımı sıkıcamBeni üzende o.Sizde bence artık değişik şeylere yönelin.Sony vegas,after effect gibi programları öğrenin.Twitter,facebook gibi nimetlerden yararlanın.Bi yerde takılı kalmayın.Yapamıyorum demeyin.Bu forumdaki kimse sizden üstün değil bunu unutmayın.
Aşagıdaki konumuda inceleyin belki bi yararı olur.Belki aklınızda farklı fikirler oluşur
http://www.ytpara.com/youtube-kazanc-artirma-yollari/9327-iki-siteyle-kazanc-saglamak.html
Bol kazançlar.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.