Birde Flag Modası başladı

genisel01

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.cota64.com
Ya bu gerizekalı insanların derdi ne acaba flag atıp duruyorlar. 3 flag yedinmi ne oluyor acaba bunu söylermisiniz. Birisi telif gönderir sahte birisi hemen flaglar valla sıkıntı bastı bu olaylardan artık özgün video yapsan şerefsizler onada telif atacak heralde.. 3 flag tan sonra kanal kapanıyor mu?

Herşeye çare bulan yt buna çare bulamıyor yada bulmak istemiyor işine yarıyor çünkü...

Hep diyorum bu youtube'un her bir yani suistimal edilmeye açık flagda onlardan biri 3 flagda kapanmaz daha fazla flag gerekli

Ben kazanamıyosam başkası da kazanamasın diye düşünmekten başka bişey değil bu !

youtube buna bir çare bulmaz tabi. Sahte ve telifli içerikleri tek tek ayıklayacağına milleti birbirine kırdırıyo üzerindeki yükü atıyor işte.

Ya bu gerizekalı insanların derdi ne acaba flag atıp duruyorlar. 3 flag yedinmi ne oluyor acaba bunu söylermisiniz. Birisi telif gönderir sahte birisi hemen flaglar valla sıkıntı bastı bu olaylardan artık özgün video yapsan şerefsizler onada telif atacak heralde.. 3 flag tan sonra kanal kapanıyor mu?

Flag atıldığını nereden anlıyorsun ki?

Güzel bir beddua edeceksin ki Allah cezasini versin o parayi yiyemeyecek hale gelsin.

Flag atıldığını nereden anlıyorsun ki?

Kanala girdiğinde telif hakkı gelen yerde oluyor kırmızı yandımı anlarsın zaten.

Valla arkadaşlar benim tahminim bunu çoluk çocuk yapıyor. 10 12 yaşlarındaki veletler de uğraşıyor bunla akıl etmiyorlarki bu işten ev geçindiren kişiler var. Türkçe sayfa açmaya zaten korkuyorum. Türkçe sayfa açtım mı telif üstüne telif geliyor. Hepside sahte ama işte naparsın.

Sitenin başına kocaman bir afiş koysak rahat bırak bizi diye konuyada burada geçim kaynağı aile geçindiren insanlar hakkında yazılar yazılsa belki bir nebze rahatlar.

Benim aklıma bu geldi birşeyler düşünürseniz yazalım buraya bilgilenelim.

millet para kazanamayınca açıyor youtube u kim ne yüklemiş ne yapmış bakıyor.aynısını yapmaya çalışıp da beceremeyince bu sefer kendine rakip belliyor.neyin rakibiyse,sonsuz bir deniz var işte ortada.

ben ne video izlerim ne de hangi kanal ne yapmış bakarım.en fazla yaptığım popüler olanlarda çok ses getirmiş video varsa açar izlerim.

youtube da hep spamlar azalsın hem de sunucular rahatlasın diye ses etmiyor bu karaktersizlere.

flaglara geri bildirim yollayın en geç 24 saate geri açılıyor videonuz.2 gün evvel flaglanan videom geri açıldı

valla kardeş haklısın ben bir sövecem onu yapana ama formdan uzaklaştırırlar beni orası kesin. benim kaç tane kanalım kapatıldı flag yüzünden. adamlar öyle bir sistem yapmışki akıllara zarar. hackleyemedikleri kanalı flag dan kapattırıyorlar. şimdi hack nerden çıktı diyeceksiniz ???

valla kardeş haklısın ben bir sövecem onu yapana ama formdan uzaklaştırırlar beni orası kesin. benim kaç tane kanalım kapatıldı flag yüzünden. adamlar öyle bir sistem yapmışki akıllara zarar. hackleyemedikleri kanalı flag dan kapattırıyorlar. şimdi hack nerden çıktı diyeceksiniz ???

hocam öyle bi dediniz aklıma rahmetli kemal sunalın ben buraya niye çıktım nasıl çıktım repliği geldi

konu hakkında yorum değil sadece ufak bi anımsatma oldu :)

geri bildirim yapınca açılıyor.kapanan kanalı bile açtılar.

hocam öyle bi dediniz aklıma rahmetli kemal sunalın ben buraya niye çıktım nasıl çıktım repliği geldi

konu hakkında yorum değil sadece ufak bi anımsatma oldu :)

:)) biraz öyle oldu başıma gelen bir olay sadece sonrasında flag muhabbeti.
Günlerden ay sonuna yakın ayın 25 i hemde bu ay genelde ay sonu oluyor hack işi arkadaşlar iyi ayarlıyor. Arkadaş derken lafın gelişi yoksa onlar harbi (oo......ço...) Her neyse Gece saat 00:09 sularında bir mesaj geldi telefonuma google dogrulama kodu diye has..be dedim kanalı çalacaklar ii...ler dedim ama yarr... çalarlar dedim dogrulama olmadan... neden dogrulama diyeceksiniz? o kadar kanalın içinde neden acaba bir kanala dogrulama kodu sormasını istemiş olabilirim. Günlük 300 tl getirdiğinden olabilir ancak. sonrası malüm saat geç tabi kalkıpta kanalı gizliye almadım. Nasıl olsa kanalı çalamazlar diye. Sabah baktım ne göreyim kanalım kapanmış. neden kapanmış acaba bilin bakalım... Kendisine yar olmayanı başkasına da yar etmiyor bu oo... çocukları.. SİZ HACK de neymiş google bu yapamazlar diyorsunuz ama öyle bir yapıyorlar ki aklınız durur.

Nasıl olacak hocam o, benimde kapanan kanallarım var yardımcı olur musunuz ?
askıya alınmıştır yazıyor ya en alt satırda hata olduğuna inanıyorsanız bize ulaşın yazıyor ordan geri bildirim yapmıştım, 4 gün sonra kanal açıldı.

2 gün önce dengesizin biri yabancı bir forumda çalışan bir flag botu yayınladı. Bot yayılırsa flaglamalarda artacak gibi görünüyo.

2 gün önce dengesizin biri yabancı bir forumda çalışan bir flag botu yayınladı. Bot yayılırsa flaglamalarda artacak gibi görünüyo.

yok artık hakket çalışan böyle bir botu vermişmi millete vay başımıza gelenler. :mad:

Bu kadar kansızlık olur mu yahu ,tamamen youtubeun ayıbıdır bu , bu kadar kolay telifmi atılır arkadaş yahu.Bide flag botu çıktıysa, tamam bizim karaktersiz aynı ırka mensup olduğumuz insan dışı varlıklarda yapar bi bot, geri kalırlarsa olmaz karaktersizlikte 1 numara olmamız lazım çünkü

Hangi millet o bize meydan okuyan ? :mad:
Aah ah..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri