Birden çok Adsenseye giriş çıkış yapmak! Çözüm önerileri

• Kullanıcı furkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

furkan

Yasaklanmış
mrb arkadaşlar
yeni açtığım adsenselerle birlikte 5 adsensem oldu
Sizce birden çok adsenseye aynı ipten giriş çıkış yapmak risklimidir, kısacası bu konu hakkında yorum ve düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum
Size göre riski en aza indirmek için nasıl bir yöntem uygulanmalı

5 Tane farklı Vds temiz ip'li ve farklı bloklardan tamamdır. ;) up down vds'si olmayacak alırken ona göre alacaksın vdsyi.

Herhangibir hesabın banlanması durumunda diğer hesaplarında kapanma durumu çok yüksek ihtimal.Bu sebepten dolayı çok dikkat et dostum.

bende 2 tane var hocam. chrome da biri normal modda açık diğeri gizli modda açıyorum(hatta aynı anda açık bitanesini hiç kapatmıyorum.).4-5 aydır sıkıntı olmadı ama 5 ads. hesabı için ne olur bilmiyorum. tahminimce sıkıntı olmaz.

3 adsenseye aynı ipden giriyorum diğerlerine farklı yerlerden giriyorum. ayrıca ev arkadaslarımında 3 ve 2 adsensesı var bir sorun olmadı suana kadar

5 Tane farklı Vds temiz ip'li ve farklı bloklardan tamamdır. ;) up down vds'si olmayacak alırken ona göre alacaksın vdsyi.

Serkan abi 512 ramlı vdsler yeterlimi adsenselere giriş çıkış için

---------- Mesaj saat 22:37:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:37:30 civarında gönderildi. ----------

3 adsenseye aynı ipden giriyorum diğerlerine farklı yerlerden giriyorum. ayrıca ev arkadaslarımında 3 ve 2 adsensesı var bir sorun olmadı suana kadar

bunu duyduğuma çok sevindim
yani toplamda evdeki tek ipten kaç adsenseye giriyorsunuz

abi başkasının adına açılmış bir adsense hesabına kendi adımıza ödeme alırmıyız adsense ismi ile banka ismi farklı olcak

Üstada sormuşsun ama madem gördüm yararı olacaksa bende söyleyim 2 adsensem var bu şekilde aynı adres. Biri ablamın biri annemin üzerine ablamın üzerine olanın bankası annemin adına annemin adına olan adsensenin bankası ablamın adına. Yani rahatlıkla alırsın

Not: Adsenselerin birine pcden birine telden bakıyorum sorun yaşamadım şuana kadar

Serkan abi 512 ramlı vdsler yeterlimi adsenselere giriş çıkış için

---------- Mesaj saat 22:37:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:37:30 civarında gönderildi. ----------

bunu duyduğuma çok sevindim
yani toplamda evdeki tek ipten kaç adsenseye giriyorsunuz

toplamda 8 buluyor :) ben 3 adsense ev arkadaslarım 3 ve 2 adsense aynı ip diğer 4 adsenseyede farklı yerlerden gırıyorum

Hocam neden 5 tane adsense acma geregi duydun :)

Arkadaşlar 1 ip'den çok adsenseye giriş yapılabilir sorun olmaz.Ama işimizi sağlama almak için risk almamak için yada riskleri en aza indirmek için böyle yapmak lazım bence.

Bende fransada 1 ip den 5-6 adsenseye girip cıkıyordum sorun filanda olmuyordu ki olmuyorda halen ama bi ara peş peşe gitti adsenseler sonra bu şekil yapayım dedim vdslerden filan bakıyorum işte.

aktif olarak 4 adsense var. 3 adsense hesabıma son 3 aydır sürekli giriyorum bir problem yaşamadım. Ama 4. 5. böyle gideceği için bende bunun için 1 gb ramli bir temiz vds alıp bu işi yaptığım süre boyunca o vdsyi kiralayacağım diğer 2 adsense için giriş çıkışları oradan yapacağım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri