Birden Fazla Adsense Kullananlar Bakabilir Mi?

• Kullanıcı Katip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Katip

Kayıtlı Üye
Çok önemli bir konuyu aydınlatmak için bu konuyu açtım arkadaşlar.. malum birden fazla adsense olunca takibi zor oluyor, banlanınca vs direk mail belirlediğiniz maile yönlendiriliyor ve anında kanala girip para kazanmasını gitmesini engelleyebiliorsunuz

Birden fazla adsense kullananlar adsense maillerini takip etmek için mail yönlendirmeyi kullanıyor mu? kullanıyorsa kaç tane adsenseyi aynı maile yönlendirdi? yani 5-10 tane adsense mailini tek bir maile yönlendiren ve sorun yaşamayan var mı acaba?

geçen aya kadar 4 adsensem vardı hiçbirini yönlendirmemiştim bir yere :) bu ay adsense sayısı 3 katına çıkınca yahoo dan mail alip oraya yönlendirdim hepsini. pcyede Mozilla Thunderbird kurdum

geçen aya kadar 4 adsensem vardı hiçbirini yönlendirmemiştim bir yere :) bu ay adsense sayısı 3 katına çıkınca yahoo dan mail alip oraya yönlendirdim hepsini. pcyede Mozilla Thunderbird kurdum

hepsini tek maile mi yönlendirdin yani?

yönlendirme yerine hepsini thunderbird e de bağlayabilirsin illa gerek duyuyorsan

ama o zaman aynı ipden o maillere girmiş olmayacak mıyız o yüzden onu yapmak istemedim

bence yönlendirmeden bir farkı yok bi adamın mantıksal olarak kaç tane maili olabilir ki aynı maile yönlenen ?

mail yerine bot tarzı takip sistemi daha iyi olabilir bu sistem için

Son düzenleme:
2 yıldır sürekli aynı ip adresinden giriyorum bütün adsenselere ve kanallara sadece elektirik gidince ip degişiyor :D bugüne kadar sıkıntı olmadı şansmıdır bilemem :D

Çok önemli bir konuyu aydınlatmak için bu konuyu açtım arkadaşlar.. malum birden fazla adsense olunca takibi zor oluyor, banlanınca vs direk mail belirlediğiniz maile yönlendiriliyor ve anında kanala girip para kazanmasını gitmesini engelleyebiliorsunuz

Birden fazla adsense kullananlar adsense maillerini takip etmek için mail yönlendirmeyi kullanıyor mu? kullanıyorsa kaç tane adsenseyi aynı maile yönlendirdi? yani 5-10 tane adsense mailini tek bir maile yönlendiren ve sorun yaşamayan var mı acaba?

Valla dostum bu is biraz da sans isi gibi goze batarsan aninda yakalanıyorsun,play store icin hesap alırken google calisani Birkan bey sizin kac hesabiniz var dediginde burasi is yeri ayni pcyi bir cok kisi kullaniyor dedim ama kafamdan soguk sular dokuldu:) telefonuna kur 5 tane mail takip et ayni maile yonlendirme pek iyi bisey degil kanimca.

Hepsini farklı maillere yönlendirip o mailleri tek bir ana maile yönlendirmek daha mantıklı bu şekilde takibi daha kolay oluyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri