Birden Fazla Adsense Kullanma Yöntemi ve Sanal Makina ?

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
cvp

Arkadaş aslında merak ettıgım 1 adsenseye tek 1 ip ilemi giriyorsunuz yoksa resetleyıp resetlıyıp farklı farklı ipler ilemi ?

İp resetlemeden nasıl yakalanmıyorsunuz :D başka bir işlem yapıyormusunuz acaba :D

Ama tedbirini alıp taktirini ALLAHA Bırakmak gerekir :) banlacak dıye tedbir almamazlık yapmamak lazım d:

Knka nasıl yani :D aynı pc den ip değiştirerek nasıl her giriştemi ip değiştiriyorsun .

he her clone a 1 proxy ip bu sekılde tek ipden gırmıs oluyoruz dogrumu :)

ama işte en saglamı hangısı d:

Sanal makıneden nasıl ypaıyorsunuz peki :)

1 ip ile tüm adsenleri kontrol edince sıkıntı olmuyormu :)

Hey maşallah :D ciddimisin hocam :D

onu nasıl yapıcaz peki :)

hocam peki ip sıfırlıyorsunuz ya sımdı atıyorum 1. adsenseye 0 0 0 0 ip ile girdiniz ip sıfırladınız 2. adsenseye 1 1 1 1 ip ile girdiniz ama 1. adsenseye giricegınız zaman napıyorsunuz yıne resetlıp farklı bır ip mi kullanıyorsunuz yoksa eski ip yi bir şekilde elde tutup mu giriyorsunuz ?

yok hocam olmaz bır sıkıntı.. ben suan evde aynı pc den 4 adsense var kullanıorum ıp lerını bıle herzaman degstrmıorum okadar yanı.. sukur kapanma olmuyor..nazar degmeyelımde

yok hocam olmaz bır sıkıntı.. ben suan evde aynı pc den 4 adsense var kullanıorum ıp lerını bıle herzaman degstrmıorum okadar yanı.. sukur kapanma olmuyor..nazar degmeyelımde

hocam bir hesap kapatıldı mı diğerleri de çorap süküğü gibi kapanır. eğer kazançaları iyiyse aylık 15 tl'ye vds almak çok zor almasa gerek.

1 kanala 1 adsense olduktan sonra,sıfır risk sıfır sıkıntı..tecrübeyle sabittir..sayısız adsenseye bu şekilde aynı pc den girilebilir

1 kanaldan üstü her türlü risk bence,özgün olsa sorun değil ama spamde her türlü riskli

---------- Spam Engelliyici 01:59 ---------- Önceki Mesaj 01:58 ----------

tek kanalda banlanmadı hiç

benim bildiğim 2 kanalda uçuyor bir adsense te tek kanal gidince kullanmıyon mu bida o adsense i

benim 5 kanal kapandı 1 ayda aynı adsensede sorunsuz kullanıyorum hala, yani şuanda ellemiyorlar elledikleri vakit burası ağlama duvarına döner.

portable firefoxla ayır bi problem olmaz, bi adsense banlandı diye aynı ipteki ikinci adres banlanmaz ama aynı ipden upload yaparsan ve o kanal topluluk yerse ozaman sıkıntı büyük

Cvp

hocam bir hesap kapatıldı mı diğerleri de çorap süküğü gibi kapanır. eğer kazançaları iyiyse aylık 15 tl'ye vds almak çok zor almasa gerek.

Hocam yeni videoypa gctm.zatn bu ara kazanamiyorum malum youtube tam sicrama yapip yukselcek diyecegim kanalim hitini dibe cekio ole kalio guncmee sonrasi.hayirlisi gecen ayki kaznclrimi yaklrsm dediginiz sekilde daha kaliteli yapicm

bu konuyu şuan ben de araştırıyorum ben her ads için 1 vds olarak yapıcaktım, konu takip

firefox clone nedir hocam biraz açarmısınız rica etsem

her clona aynı proxy tanımladım. her girişte aynı ipden giriş yapıyor

Arkadaşlar sınırsız adsense almak sıkıntı değil olmadı 15 tl ye vds alınır ancak anlamadığım tek konu pinin nasıl alındığı o kadar adresi nasıl ayarlıyoruzda pin geliyor adresler çakışmıyor ? Bir allahın kulu söylesin pm atsın bişey yapsın lütfen:=)

Arkadaşlar sınırsız adsense almak sıkıntı değil olmadı 15 tl ye vds alınır ancak anlamadığım tek konu pinin nasıl alındığı o kadar adresi nasıl ayarlıyoruzda pin geliyor adresler çakışmıyor ? Bir allahın kulu söylesin pm atsın bişey yapsın lütfen:=)
Kardeş aynı adres yap ama yerlerini değiştir ornegin sizin kapı No 5 demi ilk istediğine No 5 yaz sonraki istediklerine bulunduğun apartman No sunu doğru yaz ama yerlerini değiştir büyük küçük felan yap yazıları daha sonra kapı No için apartmanda olmayan bi No yaz ben bulunduğumuz apartman 5 katlı kapi No ya gidiyorum 50 yazıyorum alıcı isimleri farklı olsun yabancı bi şey salla postacı ne olsa gelip girişe bırakıp gidiyo

vds alacağınız yere çok dikkat edin benim adsenseler vds`de açık dururdu hep genelde herhese sıralı ip verildiğinden sıkıntı oluyordu ve bi süre sonra banlanıyordu vds de değilde artık arada kendim giriyorum hiç problem olmuyor.

Mesela ;
xx.xx.xx.123 = Bu sizin adsense ip adresiniz vds nin
xx.xx.xx.124 = Buda spam yapan bir vds nin ip adresi iki farklı müşteri
xx.xx.xx.125 = Buda farklı vds spam yana

işte bunu google fark ediyor ve kapanıyor bana göre

bende 10 tane adsense var, hepsine kendi bilgisayarımdan giriyorum

peki nasıl gırıs yapıyorsun hocam dırekt oturumdan cıkıp mı yoksa ip degıstırerekmı frefox clone mevsuzu yoksa bu proxy ıle 10 ayrı prox'i ilemi ?

Kardeş aynı adres yap ama yerlerini değiştir ornegin sizin kapı No 5 demi ilk istediğine No 5 yaz sonraki istediklerine bulunduğun apartman No sunu doğru yaz ama yerlerini değiştir büyük küçük felan yap yazıları daha sonra kapı No için apartmanda olmayan bi No yaz ben bulunduğumuz apartman 5 katlı kapi No ya gidiyorum 50 yazıyorum alıcı isimleri farklı olsun yabancı bi şey salla postacı ne olsa gelip girişe bırakıp gidiyo

Alici ismini rastgelemi salliycaz banka hesabi alici ismiyle ayni olmasi gerekmiyomu

peki nasıl gırıs yapıyorsun hocam dırekt oturumdan cıkıp mı yoksa ip degıstırerekmı frefox clone mevsuzu yoksa bu proxy ıle 10 ayrı prox'i ilemi ?

sanal pc ile giriyorum ip mac değiştiriyorum çerez temizleme programlarıyla temizlik işlemleri yapıyorum, bunun dışında başka bişey yapmıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri