Birden fazla adsense ?

uur26

Yasaklanmış
Arkadaşlar birden fazla adsense kullanıyorum (4 adet) şimdiye kadar birşey olmadı .adsenseleri google chrome gizli üzerinden kontrol ediyorum. Fakat anladığım kadarıyla eğer biri banlanırsa hepsi takır takır gidiyormuş. Bunun olmaması için ne yapmam gerek. her biri için ayrı vps alsam çok pahalı oluyor. Çözümü nedir arkadaşlar ?

Cozumu yok malesef karsinda koca google var tespit etmeleri zor olmasa gerek.

Ayni bilgisayarda birden fazla adsense a girebilirsin. Bu hic bir sorun teskil etmiyor. Ama onemli olan kendi reklamlarina tiklamamak ve o 4 hesabina ait isim soyiaim adres banka numaralari vb. Bilgilerin ayni olmamasi

dostum chrome kullanma en azından her adsenseye farklı tarayıcı gıbı

Ayni bilgisayarda birden fazla adsense a girebilirsin. Bu hic bir sorun teskil etmiyor. Ama onemli olan kendi reklamlarina tiklamamak ve o 4 hesabina ait isim soyiaim adres banka numaralari vb. Bilgilerin ayni olmamasi

Her biri ayrı banka hesaplarından tabiki . sadece birinde isim soyisim aynı ama başka banka hesabı onu kapatsam mı ? zaten kendi reklamına tıklamak bile bile lades bence.

bende açayım dedim 2.sini ama gözüm yemedi adsense ban konusunu açıp okuyunca içim karardı en mantıklısı vds almak.
kapanırsa nerden baksan 3 ay beklersin ilk kazancını
ama 25 liraya vds alsan 1 günde de çıkarırsın zaten parasını sen bilirsin

Şimdiye kadar böyle kullandım yaklaşık 4 ay. Şimdi benim bu geçmişi temizlemem nasıl olur. Yani bugün vdsleri alsam. bi daha hiç girmesem. sonuçta bir geçmiş var.

Isim soyisim ayni ama hesaplar farkli diyorsun.. eger banka hesap numaralari farkli bankalarda ama ayni isime aitse yine sorun teskil ediyor diye biliyorum.

Şimdiye kadar böyle kullandım yaklaşık 4 ay. Şimdi benim bu geçmişi temizlemem nasıl olur. Yani bugün vdsleri alsam. bi daha hiç girmesem. sonuçta bir geçmiş var.

bana kalırsa sistemde senin ip adreslerin belli artık bir yerlerde kayıtlıdır vds.ye geçmek istersen temiz aç sıfırdan ne olur ne olmaz.
ama her seferinde ip yenileyip girdiysen sorun olmayabilir yinede mac adresin diye birsey var ne kadar da ip yenilesen mac adresin kayıt altında olabilir.

Bende isim farklı soyisim aynı.
Banka hesabı-adres vb geri kalan her şey aynı. Sorun yok. Zaten google adsense'ni banlarsa bunun banka adresi farklı bunu banlamayım demez tahminim hepsini banlar. O yüzden kandırmaya gerek yok ben olduğu gibi kaydoldum. 3. adsense'ye ihtiyaç duyarsam onun da ismini kardeşim adına açar bankayı aynı yaparım

Bende isim farklı soyisim aynı.
Banka hesabı-adres vb geri kalan her şey aynı. Sorun yok. Zaten google adsense'ni banlarsa bunun banka adresi farklı bunu banlamayım demez tahminim hepsini banlar. O yüzden kandırmaya gerek yok ben olduğu gibi kaydoldum. 3. adsense'ye ihtiyaç duyarsam onun da ismini kardeşim adına açar bankayı aynı yaparım

farklı isim aynı soyad ve geri kalan herşey aynı ( telefon , banka hesabı , adres ) yaptığın bu adsenselerden ödeme aldınız mı ?

farklı isim aynı soyad ve geri kalan herşey aynı ( telefon , banka hesabı , adres ) yaptığın bu adsenselerden ödeme aldınız mı ?
Maalesef ama 2 hafta olacak sorun yok. Ödeme alırsam da belirtirim. Şuan için pek ilgilenemiyorum ama yansıma konusunda hiç sıkıntı yok.

burada bazı yetenek ve kabiliyet yoksunu insanlar var. herkesin kendileri gibi üç beş liraya talip ettiklerini sanıp para kazananları kıskanıyorlar. zorlarına gidiyor bizim yüksek kazanmamız. çalış arkadaşım milletin kanallarını kopyalarak, emeklerini çalarak yüksek paralar kazanacığımı sandın ? neyse tembellikte zirve yapan youtubucuları bırakıp işimize bakalım bende beş haneli rakamları aylık görmeye başladım ikinci adsenseye geçeceğim adres farklı vereceğim ama banka hesabını kendim vermek durumundayım açık hesap numarası girmiyoruz. iban giriyoruz, ibandan hesap bilgilerini sorgulatmayla uğraşır mı google ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri