Birden Fazla Adsenseyi Aynı Kişi Üzerine Farklı Hesaplara Alabilir miyiz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cashurri

Kayıtlı Üye
Öncelikle herkeslere bol kazançlar arkadaşlar.
Elimde 3 adet pinleri onaylanmış adsense var. bunların 3 ünüde kendi üzerime aynı bankadaki 3 farklı hesabıma tanımlamak istiyorum. Bu mümkün müdür?

mümkün çoğumuz bu şekilde kullanıyoruz

isim önemli değil yani. önemli olan hesap doğru mudur?

Bende sikinti cikmadi hic isim ayni hep :)

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adsenseler farklı iplerden giriliyor sıkıntı yok. herbiri için bir vds kullanıyorum.
ama hesaplar aynı kişi diye tereddüt ediyordum. valla ilaç oldunuz. çok sağolun.

Adsense ye aynı ipten giriyorum fakat farklı bilgisayar ile kullanıyorum.. Sorun olmadı 2 aydır.

En azından itiraz edersem; evde 2 kişi adsense kullanıyor.. Mac ip lere bakın derim :)

Aynı pc den 3 - 5 - 7 - 10 adsense girebilirsin (ip çerez temizleyip)

Aynı bankadan (enpara) aynı isme farklı ibanlarla , hesap açıp 3 - 5 -7 - 10 hesaba para alabilirsin...

Umarım aynı konuları bir sonraki kez açacak arkadas bu mesajı okur ve dejavu yaşamayız ....

Edit : Aynı soru forumda 1 kere olup ikinci kere bende hata yapmıs konu açmış olabilirim. Ama aynı konu forumda 11 kere olup 12.yi açımca bayıyor... Biraz arastırın hocam ...

peki hocam aynı hesaba alsam parayı iki adsense de aynı hesap nuumarasına yatsa sıkıntı oluyor mu ?

Aynı pc den 3 - 5 - 7 - 10 adsense girebilirsin (ip çerez temizleyip)

Aynı bankadan (enpara) aynı isme farklı ibanlarla , hesap açıp 3 - 5 -7 - 10 hesaba para alabilirsin...

Umarım aynı konuları bir sonraki kez açacak arkadas bu mesajı okur ve dejavu yaşamayız ....

Edit : Aynı soru forumda 1 kere olup ikinci kere bende hata yapmıs konu açmış olabilirim. Ama aynı konu forumda 11 kere olup 12.yi açımca bayıyor... Biraz arastırın hocam ...

üstadım haklısın. kusura bakmayın. araştırdım ancak demekki iyi araştıramamışım varsa eğer. karşıma hep aynı adres aynı isim gibisinden şeyler çıktı. hesap olarak kendi üstümüze alabiliriz olarak bulamadım.
Ben her seferinde kimin adresini kullandıysam onun hesabını tanımlıyordum. Geçen ay adsense satın alana kadar farklı birisinin adresinin başka birinin hesabına tanımlanacağını bile bilmiyordum. Yani adresteki isimle banka hesabındaki isim aynı olacak sanıyordum.
Var olan bir konuyu yazdığım için tekrardan kusura bakmayın. Ayrıca yardımlarınız ve verdiğiniz bilgiler içinde çok çok teşekkür ederim. Benim için harika bir durum oldu bu :)

forumda bu sorunun cevabı mevcut..

Bol Kazançlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri