Biri bana sardı

• Kullanıcı boshnaq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
1 erkek 1 kadının şeysi o

aynen öyle ama internette sadece ilk bölümleri üstlenmiş geri kalan bölümleri bando yapım falan üstlenmiş şimdide foxta başka bir yapımcı üstleniyor yani onun hak talebinin dışında kalıyor bu bölümler bando gönderse eyvallah ama bilmiyorum 1 kanala gelip diğerine gelmemesi can sıkıcı bende ondan itiraz ettim

---------- Spam Engelliyici 01:48 ---------- Önceki Mesaj 01:47 ----------

işini garantiye al en iyisi. :) değmez aldığın riske

videoyu sildim tırstım :)

aynen öyle ama internette sadece ilk bölümleri üstlenmiş geri kalan bölümleri bando yapım falan üstlenmiş şimdide foxta başka bir yapımcı üstleniyor yani onun hak talebinin dışında kalıyor bu bölümler bando gönderse eyvallah ama bilmiyorum 1 kanala gelip diğerine gelmemesi can sıkıcı bende ondan itiraz ettim

---------- Spam Engelliyici 01:48 ---------- Önceki Mesaj 01:47 ----------

videoyu sildim tırstım :)

adamlara mesaj at " abi ben yapmadım arkadaşım tıklamış size " de

adamlara mesaj at " abi ben yapmadım arkadaşım tıklamış size " de

harbiden bu adamların mail adreslerini falan görebileceğimiz bir yer yok mu en azından açıklayıcı bir mail atarım belki kanalı kapatmazlar veya dava falan açmazlar :D:D

Görsel işitsel eşleşn diyorsanız öyle kolay kolay sahtesi olmaz kanallar arası izlenim farkı yada index sırası farkı var mı
ben ispanyolca anaconda , ve adı aklıma gelmiyor ama bir filim e gelen eşleşen leri kaldırttım ve ondan sonra tekrar tekrar attıgımda daha gelmedi. anlicagın içerik eğer boşdaysa onu hemen sahipleniyorlar , mesela vine videosu vardı eskiden attıgım adam videoya sahip çıkıp eşleşen atmış ses görüntü olarak bende itiraz ettim içerik yasal olarak bu firmanın değildir içeriğin süresi ve kullanımı aylardır vardır youtube açıgını kullanrak sahip çıkıyorlar içerikle ilgili döküman ve kanıt istiyorum die dönüş attım ve 1 gün sonra ingilizce olarak teşşekkürler içeriğiniz parakazanımına açılmışdır içerik sahibi asılsızdır. die mail geldi.

ben ispanyolca anaconda , ve adı aklıma gelmiyor ama bir filim e gelen eşleşen leri kaldırttım ve ondan sonra tekrar tekrar attıgımda daha gelmedi. anlicagın içerik eğer boşdaysa onu hemen sahipleniyorlar , mesela vine videosu vardı eskiden attıgım adam videoya sahip çıkıp eşleşen atmış ses görüntü olarak bende itiraz ettim içerik yasal olarak bu firmanın değildir içeriğin süresi ve kullanımı aylardır vardır youtube açıgını kullanrak sahip çıkıyorlar içerikle ilgili döküman ve kanıt istiyorum die dönüş attım ve 1 gün sonra ingilizce olarak teşşekkürler içeriğiniz parakazanımına açılmışdır içerik sahibi asılsızdır. die mail geldi.

hocam siz uzun zaman önce dünya engelinede bi itirazda bulunmuştunuz 2 güne kalkmıştı hani onu başka videoalrada uyguladınızmı

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri