Biri bu üye biraz akıl mantık versin

delikurt09

Kayıtlı Üye
zaxzax33 adlı üyeden dün paypal karşılığı ukash satın aldım almaz olaydım yaşı kaç gerçekten merak ediyorum bu arkadaşın.Güvenip ödemeyi ödemeyi yaptık 33 tl dedi sonra 60kurusu bile istedi 61 kuruş gönderdim bir kod verdi kabul etmiyor diyorum miktar kaç EURO 10 girdim olmadı diyorum adam bana 33 karşılığı neyse o diyor daha öncede ticaret yapmış diye güvendim ama siz dikkat edin bence tanınmış kişiler dışında çoluk coçukla iş yapılmayacak.

Yönetici arkadaşlar ricam bu üye ile konusabilirlermi ya miktarı söylesin yada paramı göndersin

e2JLLd.png
[/url][/IMG]

şu iş nolur bilemem de eco kart alın bence

şu iş nolur bilemem de eco kart alın bence

Valla sadece ukash kullandım onu önce hadi bildiğim birşey olsun dedim dışardan almadım sitelere güvenedim foruma güvenip vardır mutlaka bir arkadaş dedim ama çoluk çocugun maskarası olduk dünden beri sinirden kafayı yememek elde değil parasınıda geçtim ama böyle ukela konusma tarsı olamaz

---------- Mesaj saat 11:52:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:50:41 civarında gönderildi. ----------

Tirajikomik dedikleri buymus

aynen hocam hayatımda gördüğüm en değişik insan bu arkadaş şaka gibi

Valla sadece ukash kullandım onu önce hadi bildiğim birşey olsun dedim dışardan almadım sitelere güvenedim foruma güvenip vardır mutlaka bir arkadaş dedim ama çoluk çocugun maskarası olduk dünden beri sinirden kafayı yememek elde değil parasınıda geçtim ama böyle ukela konusma tarsı olamaz

---------- Mesaj saat 11:52:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:50:41 civarında gönderildi. ----------

Ben her zaman kraliyetonline den aliyorum. Oneririm.

Ben her zaman kraliyetonline den aliyorum. Oneririm.

sağolasın hocam aslında dün konu açmıstım daha önce alışveriş yapan arkadaslar tavsiye edebilirmi diye sonra bu arkadas p.m atınca hadi dedim alayım nolucakki ama düştüğümüz duruma bak :)Bundan sonra ordan alırım hocam

:D:D:D:D [MENTION=167]SerdarOzkan[/MENTION] 'dan al kardeşim..Eğer kod'u vermez veyaödeme yapmaz ise ödediğin miktarın 2 katını da ben vericem,tüm forum şahit olsun.

ben ukash satanların hepsine gıcığım..neteller vardı kaldırıldı eco onun kadar iyi olmasa da iyidir..ukash kadar vermezsin hem muhattabın şahıs değil şirket olur..bankalardan bile güvenlidir ..bir araştır karışık gelebilir ama yaparsın gayret edersen..bi daha da muhattap olmazsın ukashcılarla

geçmiş olsun hocam gereği yapılır umarım bursagb.com cok kalite sitedir tavsiye ederim hocam

[MENTION=1721]delikurt09[/MENTION] o kişinin paypaldaki adı soyadı nedir?

zaxzax33 adlı üyeden dün paypal karşılığı ukash satın aldım almaz olaydım yaşı kaç gerçekten merak ediyorum bu arkadaşın.Güvenip ödemeyi ödemeyi yaptık 33 tl dedi sonra 60kurusu bile istedi 61 kuruş gönderdim bir kod verdi kabul etmiyor diyorum miktar kaç EURO 10 girdim olmadı diyorum adam bana 33 karşılığı neyse o diyor daha öncede ticaret yapmış diye güvendim ama siz dikkat edin bence tanınmış kişiler dışında çoluk coçukla iş yapılmayacak.

Yönetici arkadaşlar ricam bu üye ile konusabilirlermi ya miktarı söylesin yada paramı göndersin

e2JLLd.png
[/url][/IMG]

Öncelikli olarak geçmiş olsun,

Konu ile ilgili olarak @zaxzax33 kullanıcısının buraya gelip bir açıklama yapması gerekmektedir. Bu sorunun çözümlenmesi adına lütfen konuda bahsi geçen iki arkadaş dışında yorum yapmayalım. Varsa @zaxzax33 kullanıcısı ile şikayeti olan dile getirsin. Bunu özellikle belirtiyorum. Şikayeti olan varsa konuya yazsın
[MENTION=1721]delikurt09[/MENTION] hocam arkadaşı davet ettik ve beklemedeyiz. Umarım mağduriyetiniz kısa sürede düzeltilir.

Ek olarak forumda ticaret kuralları gereği Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlık Numarası konusunda ısrarcı olacağım. Hiç olmazsa mağduriyet yaşayan arkadaşlarımız bu konuda, gerekli yasal işlemleri başlatabilir.

Saygılarımla

[MENTION=1721]delikurt09[/MENTION] o kişinin paypaldaki adı soyadı nedir?

hamit can hocam aynı kişi forumun 1 numaralı dolandırıcıya denk gelmişim ben

---------- Mesaj saat 12:49:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:46:33 civarında gönderildi. ----------

Öncelikli olarak geçmiş olsun,

Konu ile ilgili olarak @zaxzax33 kullanıcısının buraya gelip bir açıklama yapması gerekmektedir. Bu sorunun çözümlenmesi adına lütfen konuda bahsi geçen iki arkadaş dışında yorum yapmayalım. Varsa @zaxzax33 kullanıcısı ile şikayeti olan dile getirsin. Bunu özellikle belirtiyorum. Şikayeti olan varsa konuya yazsın

[MENTION=1721]delikurt09[/MENTION] hocam arkadaşı davet ettik ve beklemedeyiz. Umarım mağduriyetiniz kısa sürede düzeltilir.

Ek olarak forumda ticaret kuralları gereği Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlık Numarası konusunda ısrarcı olacağım. Hiç olmazsa mağduriyet yaşayan arkadaşlarımız bu konuda, gerekli yasal işlemleri başlatabilir.

Saygılarımla

evet hocam kimlik numarası olayı cok iyi olur üye banlanıyor yeni üyelik alarak dolandırmaya devam ediyor bu konudaki kişi ile aynı http://www.ytpara.com/sikayetim-var/16881-ayni-kanali-birden-fazla-kisiye-satiyorlar-forumda.html

---------- Mesaj saat 12:50:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:49:14 civarında gönderildi. ----------

site önerisi yapan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum inceleyeceğim siteleri

---------- Mesaj saat 12:51:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:50:14 civarında gönderildi. ----------

:D:D:D:D [MENTION=2176]Serdar[/MENTION]sozkan 'dan al kardeşim..Eğer kod'u vermez veyaödeme yapmaz ise ödediğin miktarın 2 katını da ben vericem,tüm forum şahit olsun.

hocam adamın hasısın ama sağolasın bir karakterirsizin yaptıgı senden çıkmasın bu yazdığın mesajla zaten ödemiş kadar oldun benim için

---------- Mesaj saat 12:54:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:51:55 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=3584]Woap[/MENTION] hocam siz ticaret yapmışsınız bu dolandırıcının profilinde olumlu ticaret puanınız güvenmemi sağlamıştı ama nasıl olduda sizi dolandırmadı ve gerçekleşti ticaret merak ediyorum

Geçmiş olsun hocam dispute çekin paypaldan alırsınız paranızı. Aşşağıdaki kişi (hamitcan) yine piyasaya çıkmış.Yönetimdeki arkadaşlar bu kişiye gereğini yapın lütfen.

http://www.ytpara.com/sikayetim-var/16881-ayni-kanali-birden-fazla-kisiye-satiyorlar-forumda.html

dispute yapamıyorum sanırım hocam Özür dileriz, ancak ürün veya hizmet alımı olmadığı için bu işleme itiraz edilemez. Lütfen doğrudan alıcıyla iletişim kurun.
Böyle uyarı çekiyor kesinti yapmasın diye arkadaslarım ve ailem gönderiyorum diye şeçmişim sanırım

dispute yapamıyorum sanırım hocam Özür dileriz, ancak ürün veya hizmet alımı olmadığı için bu işleme itiraz edilemez. Lütfen doğrudan alıcıyla iletişim kurun.
Böyle uyarı çekiyor kesinti yapmasın diye arkadaslarım ve ailem gönderiyorum diye şeçmişim sanırım

Bu çok kötü olmuş işte tekrar geçmiş olsun.

Bu çok kötü olmuş işte tekrar geçmiş olsun.

Sağolun hocam artık bu kadar açık ve dolandırıcılığı göstere göstere yapanlar için yasal yaptırım uygulanmalanmalı adamın kaçtane paypal hesabı var artık kimbilir burda kaçtane üyeliği var forumlardan banlandığından bunlar gülüp geçiyor anında yeni üyelikle devam ediyorlar

---------- Mesaj saat 13:23:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:04:34 civarında gönderildi. ----------

Geçmiş olsun hocam dispute çekin paypaldan alırsınız paranızı. Aşşağıdaki kişi (hamitcan) yine piyasaya çıkmış.Yönetimdeki arkadaşlar bu kişiye gereğini yapın lütfen.

http://www.ytpara.com/sikayetim-var/16881-ayni-kanali-birden-fazla-kisiye-satiyorlar-forumda.html

[MENTION=781]gfbilker58[/MENTION] hocam diyorum biz buna iyi ders verelim senin elindede kanıt var bende kanıtlarımız var eğer forumda ve r10 da bu ufaklıgın dolandırdıkalrına ulaşabilirsek topluca savcılıga suç duyurusunda bulunalım bugun bizim 50-100 tlmizi dolandıran yarın başkasını daha büyük dolandırır bu çocugun sonu iyi değil güzel bir ceza almalı

paypal iade isteyin geri veriyor paypal sanırım [MENTION=1721]delikurt09[/MENTION]

paypal iade isteyin geri veriyor paypal sanırım [MENTION=1721]delikurt09[/MENTION]

Özür dileriz, ancak ürün veya hizmet alımı olmadığı için bu işleme itiraz edilemez. Lütfen doğrudan alıcıyla iletişim kurun.
Diyor hocam sanırım ürün aldım karşılıgı olarak ödüyorum diye secmemişim ben baska nasıl geri alabilme yöntemi varmıki ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri