Biri bu üye biraz akıl mantık versin

laaaaannnn bu forumda adilik yapan hırsızlık yapan dolandırıclık yapan murat aydın gibi şerefzis olmaya karar veren milletin alının terini çalmaya kalkan kişiler varsa onlara söleyin :

BEYTO33 ADAMIN CİGERİNİ SÖKER BU KONUDAKİ KİŞİYEDE SÖLEYİN TİCARETİ İPTAL ETSİN OLAY BİTSİN....BURASI BİR AİLE-ARKADAŞ FORUMU HALİNE GEİTRCEZ DİYE NELER ÇEKTİK BURANIN SAHİBİ YOK SANMAYIN AKILLI OLUN EKMEĞİNİZE BAKIN.....

hamit can hocam aynı kişi forumun 1 numaralı dolandırıcıya denk gelmişim ben

---------- Mesaj saat 12:49:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:46:33 civarında gönderildi. ----------

evet hocam kimlik numarası olayı cok iyi olur üye banlanıyor yeni üyelik alarak dolandırmaya devam ediyor bu konudaki kişi ile aynı http://www.ytpara.com/sikayetim-var/16881-ayni-kanali-birden-fazla-kisiye-satiyorlar-forumda.html

---------- Mesaj saat 12:50:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:49:14 civarında gönderildi. ----------

site önerisi yapan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum inceleyeceğim siteleri

---------- Mesaj saat 12:51:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:50:14 civarında gönderildi. ----------

hocam adamın hasısın ama sağolasın bir karakterirsizin yaptıgı senden çıkmasın bu yazdığın mesajla zaten ödemiş kadar oldun benim için

---------- Mesaj saat 12:54:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:51:55 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=3584]Woap[/MENTION] hocam siz ticaret yapmışsınız bu dolandırıcının profilinde olumlu ticaret puanınız güvenmemi sağlamıştı ama nasıl olduda sizi dolandırmadı ve gerçekleşti ticaret merak ediyorum

Vallah hocam ben parayı gönderdim ( 10€ ), arkadaş TL ye çevirip, 1 aylık botu bana alıverdi. Tabi sonra şifreyi değiştirdim

Vallah hocam ben parayı gönderdim ( 10€ ), arkadaş TL ye çevirip, 1 aylık botu bana alıverdi. Tabi sonra şifreyi değiştirdim

Seni dolandirmadan dürüstçe yaptı yani isini

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---------- Mesaj saat 21:56:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:54:31 civarında gönderildi. ----------

laaaaannnn bu forumda adilik yapan hırsızlık yapan dolandırıclık yapan murat aydın gibi şerefzis olmaya karar veren milletin alının terini çalmaya kalkan kişiler varsa onlara söleyin :

BEYTO33 ADAMIN CİGERİNİ SÖKER BU KONUDAKİ KİŞİYEDE SÖLEYİN TİCARETİ İPTAL ETSİN OLAY BİTSİN....BURASI BİR AİLE-ARKADAŞ FORUMU HALİNE GEİTRCEZ DİYE NELER ÇEKTİK BURANIN SAHİBİ YOK SANMAYIN AKILLI OLUN EKMEĞİNİZE BAKIN.....

Beyto hocam bende bu forumu aile gibi gördüğüm için disarda o kadar site varken ben öncelik buraya konu actim bir kardesimde varsa önce ondan alayim diye ama iste bazi karakter sizler cikiyor illaki umarim tükenir soylari

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

baska bir arkadaşta bana yaptı buna benzer yaşına verdim bende.hesap edememişim paypal 1 tl kesinti olmuş galiba.hiçmi insan bakmaz nicke alışverişe.direk ağzına geleni soylermi.boyle insanlar dolmuş resmen.bende 3 tl attım ektsradan 2 tl fazla.ses seda kesildi.

baska bir arkadaşta bana yaptı buna benzer yaşına verdim bende.hesap edememişim paypal 1 tl kesinti olmuş galiba.hiçmi insan bakmaz nicke alışverişe.direk ağzına geleni soylermi.boyle insanlar dolmuş resmen.bende 3 tl attım ektsradan 2 tl fazla.ses seda kesildi.

bu hamitinde yaşı küçükmüş ama insan kandırmakta prof. olmuş adam bide diyorki euro yükleşmiş varsa 60 kurus daha göndermeniz gerek diyor asıl kızdıran o sankı benden alacagı var gibi adam dolandırıyor bide üstüne 60 eksikmiş onu bile istiyor bende 61 kuruş gönderdim

bu hamitinde yaşı küçükmüş ama insan kandırmakta prof. olmuş adam bide diyorki euro yükleşmiş varsa 60 kurus daha göndermeniz gerek diyor asıl kızdıran o sankı benden alacagı var gibi adam dolandırıyor bide üstüne 60 eksikmiş onu bile istiyor bende 61 kuruş gönderdim

zengin olur artık :D

hiç uğraşma hocam fazlasını at gitsin sesi kesiliyor boylelerinin.bir daha iş yapmazsın olur biter.boşuna kafanı yorduğuna deymez.

hiç uğraşma hocam fazlasını at gitsin sesi kesiliyor boylelerinin.bir daha iş yapmazsın olur biter.boşuna kafanı yorduğuna deymez.

Aynen öylede hocam parasında değilim zaten bir gün olmadan çıkartıyorum o paranın fazlasıyla en kötü birgün tıklama sayılmadı der geçerim ama sadece ben değil forumda başka arkadaşlarıda dolandırmış dalga geçermi insanı aptal yerine koyuyor ya dünkü çocuk ona kızıyorum hocam

[MENTION=1721]delikurt09[/MENTION]

O benide dolandirdi bir ara. Ayi kanali iki kisiye satiyor.

Paypal dan gerci parami ben geri aldim. Bana sattigi kanaldaki videolari zaten kopyalamistim. 3 hafta da 650 dolarda ordan geldi. Aslinda bu bebe isimede yaramisti.

paypaldan geri bildirim yap . paranı geri al. ukash kodu öyle özel mesajla alınınırmı hic

[MENTION=1721]delikurt09[/MENTION]

O benide dolandirdi bir ara. Ayi kanali iki kisiye satiyor.

Paypal dan gerci parami ben geri aldim. Bana sattigi kanaldaki videolari zaten kopyalamistim. 3 hafta da 650 dolarda ordan geldi. Aslinda bu bebe isimede yaramisti.

hocam adam sizi değil siz adamı kullanmışınız Helal olsun :D :D

paypaldan geri bildirim yap . paranı geri al. ukash kodu öyle özel mesajla alınınırmı hic

işte hocam ürün karşılıgı göndermemiş gönderirken o yüzden yapamıyorum daha önce bir arkadaştan almıştım kod numarası verdi bende girdim olmuştu neden alınmasın

kimin nesi neyin fesi bu hamit denilen arkadaş kaç yaşında ? adama bak dolandırıcılığı meslek edinmiş

kimin nesi neyin fesi bu hamit denilen arkadaş kaç yaşında ? adama bak dolandırıcılığı meslek edinmiş

bir arkadaş konusmuş forumdan genç bir arkadaş diyordu ama karakter ve beyin yaşı olarak bence 15 yaş altı birisi bu hamitcan çünkü aklı başında biri olsa bu yollara bulaşmaz hiç.

---------- Mesaj saat 13:41:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:34:06 civarında gönderildi. ----------

bu [MENTION=5867]zazax33[/MENTION] diye kişi 2 gündür foruma girip çıkıyor ama ne konuya teşrif etti neden benim mesajlara cevap veriyor [MENTION=58]kkundakci[/MENTION] hocam neden gereken yapılmıyor buna gerçi atılıyor forumdan yeni üyelik alıp geri dönüyor foruma sonra milleti dolandırmaya devam isterseniz sizde mesaj atın çünkü geleceği veya bana cevap vereceği yok sonra gereken yapılsın lütfen 3 gün oldu

bir arkadaş konusmuş forumdan genç bir arkadaş diyordu ama karakter ve beyin yaşı olarak bence 15 yaş altı birisi bu hamitcan çünkü aklı başında biri olsa bu yollara bulaşmaz hiç.

---------- Mesaj saat 13:41:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:34:06 civarında gönderildi. ----------

bu [MENTION=5867]zazax33[/MENTION] diye kişi 2 gündür foruma girip çıkıyor ama ne konuya teşrif etti neden benim mesajlara cevap veriyor [MENTION=58]kkundakci[/MENTION] hocam neden gereken yapılmıyor buna gerçi atılıyor forumdan yeni üyelik alıp geri dönüyor foruma sonra milleti dolandırmaya devam isterseniz sizde mesaj atın çünkü geleceği veya bana cevap vereceği yok sonra gereken yapılsın lütfen 3 gün oldu

Konuyla ilgili olarak detaylıca ilgileneceğim, iş yerindeyim. En kısa zamanda size haber vereceğim.

bu adam dolandırıcı, eft yaptığın ismi google ara görüceksin...

[MENTION=5867]zazax33[/MENTION] ne değerli bi adamış halen banlanmamış anlamıyorum ben bu işi adamın ne olduğu ortada herkes biliyor ama halen bekleniyor

Meşhur Hamit can [MENTION=22208]Aiobu[/MENTION] üyeliği ile karşımızda ticaret yapacak arkadaşlar dikkatli olsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri