Biri MultiColor'u Durdursun! Biz Hep Renga-Renga-Reennkk!

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri

Jeito

MultiColor-PingTR Yetkili
Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.multicolornetwork.com
Arkadaşlar,

MultiColor'dan bir sürpriz daha var Ekim ayı ödemeleri için! yine bütün kanallara en üst seviyede ödeme yapıyoruz.

Telifliye, Engelliye youtube raporunda olan bütün kanallarınıza

ne varsa %70.

Son düzenleme:
abi dikkat edin tehklıelı sularda yuzuyorsunuz yt sıze bılet kesebılır :D

Risk budur, Allah yüzünüzü kara çıkartmasın hocam.

Arkadaşlar,

MultiColor'dan bir sürpriz daha var bu ay için! yine bütün kanallara en üst seviyede ödeme yapıyoruz.

ne varsa %70.

İnşallah bu aydan sonra herkese yan cizmez gidişat bu şekilde umarım devam eder millet kazanırda ama ne zaman youtuber icin iyi birşey olsa hep hayal kırıklıgı geliyor diger aylarda

İnşallah bu aydan sonra herkese yan cizmez gidişat bu şekilde umarım devam eder millet kazanırda ama ne zaman youtuber icin iyi birşey olsa hep hayal kırıklıgı geliyor diger aylarda

bu ikinci ödememiz olacak inşallah yapabilirsek. Valla hayırlısı hocam, risk almak isteyenlerle çalşıyorum zaten adam 1 aylık ödemesini alsa aldığı riske değiyor. Ama %100 alırız da diyemem tabiki. 3 aydır gece gündüz konuşuyorum ben adama güveniyorum açıkçası ama size de güvenin diyemem, demedim de bugüne kadar hiç. Sizin kararınız kesinlikle ve siz vermelisiniz.

bu ikinci ödememiz olacak inşallah yapabilirsek. Valla hayırlısı hocam, risk almak isteyenlerle çalşıyorum zaten adam 1 aylık ödemesini alsa aldığı riske değiyor. Ama %100 alırız da diyemem tabiki. 3 aydır gece gündüz konuşuyorum ben adama güveniyorum açıkçası ama size de güvenin diyemem, demedim de bugüne kadar hiç. Sizin kararınız kesinlikle ve siz vermelisiniz.

Yok hocam size birşey demiyorum zaten genelde yaşadıgımız problemler onun icin yazdım her partner firması aynı vur kaç yapıyorlar bu adamlar böyle kanal alıyor ya arkalarında acaip biri var yada son vurgunlarını vurmaya hazırlanıyorlar Diger partnerler korkularından kanal almazken bunların bu rahatlıkla kanal almaları normal bir durum degil

Yada bana öyle geliyor garip bir durum var :)) kısacası

Yok hocam size birşey demiyorum zaten genelde yaşadıgımız problemler onun icin yazdım her partner firması aynı vur kaç yapıyorlar bu adamlar böyle kanal alıyor ya arkalarında acaip biri var yada son vurgunlarını vurmaya hazırlanıyorlar Diger partnerler korkularından kanal almazken bunların bu rahatlıkla kanal almaları normal bir durum degil

Yada bana öyle geliyor garip bir durum var :)) kısacası

valla hocam benim kanal sahibi olsam görüşüm şu olurdu muhtemelen; 1 lira bile alabileceksek herhangi bir partner vurgun yapmadan önce hiç alamamaktan iyidir :)

İnanın daha şeffaf olamam içim görünecek yani artık bu partnerlik ve hizmet konularında :D

ayrıca sizin benle alakalı demediğinizi biliyorum bu cevap genel bir cevap hocam :)

---------- Spam Engelliyici 11:23 ---------- Önceki Mesaj 11:16 ----------

abi dikkat edin tehklıelı sularda yuzuyorsunuz yt sıze bılet kesebılır :D
inşallah kesmesin :)
desene yeşillendik hocam :D
bu geldi aklıma :) yeşillim amman :) https://www.youtube.com/watch?v=sw-F3PPgiQo
Risk budur, Allah yüzünüzü kara çıkartmasın hocam.
risk yok aslında sadece partner kendi karından birz daha feragat ediyor. Bu gelecek kanallar için değil bu ay kesinleşecek kanallar için geçerli

bu çılgınlık belki hayatı uçlarda yaşamak yada bir intihar saldırısı... kim arkadaş bu partnerin sahibi nerden alıyor bu cesareti ? ihlali olan kanalı google, her türlü esnekliği sağladığı dönemler de bile MCN'lerin almadığını biliyorsun demi ? şimdi google bütün MCN lerin nefesini kesmiş. neyse ben senin kazanmanı isterim bu nedenle adamın california'da dayısı olduğunu düşünüyorum. böyle bir meydan okumanın mantıklı bir izahını bulamıyorum. inşallah mahçup olmazsın ilerleyen zamanda bizde seninle çalışırız.

ben bu muhabbeti anlamadım geçen ay yapılan promosyonun aynısı ama bu ay niye böyle yorumlar alıyorum anlamadım :)

Son düzenleme:
bu çılgınlık belki hayatı uçlarda yaşamak yada bir intihar saldırısı... kim arkadaş bu partnerin sahibi nerden alıyor bu cesareti ? ihlali olan kanalı google, her türlü esnekliği sağladığı dönemler de bile MCN'lerin almadığını biliyorsun demi ? şimdi google bütün MCN lerin nefesini kesmiş. neyse ben senin kazanmanı isterim bu nedenle adamın california'da dayısı olduğunu düşünüyorum. böyle bir meydan okumanın mantıklı bir izahını bulamıyorum. inşallah mahçup olmasın ilerleyen zamanda bizde seninle çalışırız.

hocam yanlış anlaşılıyor sanırım. normalde tek telifli kanala %60 2 telifliye %45 gibi bir rakam ödememiz gerekiyor. Ama Ekim ödemesinde herkese %70 ödeyelim dedik. yoksa telifli kanal alma gibi birşey yok ortada. Zaten telifli kanalları atma yetkisi de var ama atsa bile ödenecek olan oran düşüyor. O nedenle promosyon basitçe %45-60 yerine %70 olay bu kadar :) İyi niyetiniz için de çok teşekkür ederim ayrıca :)

vay be hüsam, foruma ilk gelişini hatırlarım elimde büyüdün :D derdin ben çalışkan azimliyim harbidende öylesin aferin

hocam kanal alım sartları neydı acaba :D

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] ayın 12 sinde gönderilen kanallara davetiye gönderildimi?

Arkadaşlar,

MultiColor'dan bir sürpriz daha var Ekim ayı ödemeleri için! yine bütün kanallara en üst seviyede ödeme yapıyoruz.

ne varsa %70.

dostum partnerin alım şartları neler?

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] Hocam şöyle bir soru sorayım yüksek gelirli içerikler çalışıyoruz ve kanallarında ömrü kısa oluyor belirli istenmeyen olaylardan (max 1 ay) doğal olarak biz bu kanalları belirli bir gelir elde ettikten sonra kapanmadan kendimiz silersek ödememiz yapılacakmı herhangi bir kesinti olacakmı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri