Birileri Bir Teknik Biliyor!

• Kullanıcı masal40
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dünyadan Youtube Teknikleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

masal40

Kayıtlı Üye
Sevgili arkadaşlar,
İki haftadır yt üzerinden para kazanma adına bir şeyler araştırıyorum. Buradaki hemen hemen tüm konuları okudum videoları izledim. Ancak bu forumda üye olarak bulunan bazı kişiler bir kaç taktik biliyor ancak söylemiyor. Burada en çok yardımcı olan kişi bence muslera06.
Çoğu yerde tıkanıyoruz. Örneğin hangi dilde kanallar açmalıyız? Hangi konular üzerine kanallar açmalıyız? Hangi sitelerden video alıp eklemeliyiz? Bu videoları yt'de nasıl ön planda gösterebiliriz? Yani yt seo nasıl yapılır? Çok kazananlar botla mı video çekiyor? Bunun gibi aklımıza takılan bir çok konu var.
Bu konulardaki taktikleri verirseniz sevinirim. Biliyorum bir çok kişi taktiğini vermiyor, vermek istemiyor çok haklı ama bizim gibi bilgi almak isteyen kişilerde günde burada 20 saat online oluyor bilgi alamıyor inanın 2 haftadır hiç para kazanamadım. Zorlu video yüklüyorum. Ortada hiç bir şey yok!
Yardımlarınızı esirgemeyin lütfen!

Çoğu yerde tıkanıyoruz. Örneğin hangi dilde kanallar açmalıyız? Hangi konular üzerine kanallar açmalıyız? Hangi sitelerden video alıp eklemeliyiz? Bu videoları yt'de nasıl ön planda gösterebiliriz? Yani yt seo nasıl yapılır? Çok kazananlar botla mı video çekiyor? Bunun gibi aklımıza takılan bir çok konu var.
Bu konulardaki taktikleri verirseniz sevinirim.

Forumu bir arastirsaniz da hazir onunuze beklemeseniz emin olun yukaridaki soylediklerinizin her birinden en az 2 tane konu bulursunuz.

ben iki gün önce bir fransızca bir rusça kanal açtım. Yüksek miktarda izlenme olmasına rağmen malesef kazandırmıyorlar...

Kardeşim öncelikle yabancı videolar yüklemelisin.

Sonra onları izletecek bir kaynak bulmalısın.

Ben FAcedeki sayfalardan izletiyorum.

Eğer face sayfan vs yoksa break.com funnyjunk.com videobash.com gibi sitelere videolarını koyup izletebilirsin.

Bu sitelerde videon her an patlama yapabilir.

Ben böyle çalışıyorum.

Benim diyeceklerim bu kadar.

Arkadaşım, hiç bir iş 2 haftalık emek ile para kazandırmaz.Kısa yoldan para kazanmak ancak kumar oynayarak olur.Onda da kaybetme riski daha fazladır.Ben 3 aydır YT ile ilgileniyorum ve ancak bu ay ödeme alabildim.Ne kadar emek verirseniz para kazanma olayı o kadar hızlı olur.Buradaki birçok arkadaş kendi taktik ve tekniklerini çalışarak emek vererek oluşturmuş sizinle paylaşmaması çok normal.Daha fazla araştırın,okuyun ve denemeler yapın bir gün muhakkak kazanacaksınız.

Eğer face sayfan vs yoksa break.com funnyjunk.com videobash.com gibi sitelere videolarını koyup izletebilirsin.

Ben böyle çalışıyorum.

Hocam bu sitede videomuzu Nasıl Yayınlayacaz ki ?

Funny Videos,Viral Clips,Free Games,Funny Pictures -VIDEOBASH.COM

Ben böyle çalışıyorum.

Hocam bu sitelerdeki izlenimleri artık youtube saymıyor .Benim gözlemlediğim bu.Sizde sayıyormu?

Kardeşim sende haklısın ama burdaki hangi üyeye mesaj atıpda yardım istedin? Oda sana yardım etmedi ? Biz hepimiz serkan abinin sayesinde işe başladık saolaun yardım filan esirgemeyiz kimseden pm at arkadaşlara eminim yardım ederler banada at pm. Elimizden geleni yaparız...

Kardesim zamanla ögrenirsin taktikelri ama sen öyle 5-10 bin dolar kazandım bu ay diyenelre pek aldırıs etme kendi parana bak.Azcık milletimi tanıyorsam kazandıgını değil kazanamadıgını söyler.O yüzden sadece diren muhakkak kazanırsın üc bes.

Arkadaşlar 2 aydır bu işin içindeyim gösterenler denizin üstünü gösterşyor altını değil.Deniz üstünü göstermekle olmuyor denizin üstü gösterip hiç bir şey olmuyor..İnanın denizin altını şuana kadar gösteren hiç görmedim ben düşüncem o herkesin düşüncesi ayrı olabilir.
Burda gereken bilgiler var doğru söyliyim azda olsa işime yaradı.Ama denizin altını daha görmedim ama az kaldı bende birşeyler öğrendim ama kendi taktiklerimi kendim buldum.Kimsenin taktiği işime yaramadı sizde kendi taktiğinizi kendiniz bulun kendi taktiğiniz işe yarar bunu unutmayın diğeri o yap bunu yap kazanırsın bu böyle değil öyle olmuyor.Bende diyorum ama kazanan biri değilim ama kendime kazandıran fikirleride görmedim kendim bulmaya çalıştım halen çalışıyorum.

Kardeşim sende haklısın ama burdaki hangi üyeye mesaj atıpda yardım istedin? Oda sana yardım etmedi ? Biz hepimiz serkan abinin sayesinde işe başladık saolaun yardım filan esirgemeyiz kimseden pm at arkadaşlara eminim yardım ederler banada at pm. Elimizden geleni yaparız...

Allah razı olsun atacağımdan emin olabilirsin :)

---------- Mesaj saat 22:19:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:18:34 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar 2 aydır bu işin içindeyim gösterenler denizin üstünü gösterşyor altını değil.Deniz üstünü göstermekle olmuyor denizin üstü gösterip hiç bir şey olmuyor..İnanın denizin altını şuana kadar gösteren hiç görmedim ben düşüncem o herkesin düşüncesi ayrı olabilir.
Burda gereken bilgiler var doğru söyliyim azda olsa işime yaradı.Ama denizin altını daha görmedim ama az kaldı bende birşeyler öğrendim ama kendi taktiklerimi kendim buldum.Kimsenin taktiği işime yaramadı sizde kendi taktiğinizi kendiniz bulun kendi taktiğiniz işe yarar bunu unutmayın diğeri o yap bunu yap kazanırsın bu böyle değil öyle olmuyor.Bende diyorum ama kazanan biri değilim ama kendime kazandıran fikirleride görmedim kendim bulmaya çalıştım halen çalışıyorum.
Sana katılıyorum.

---------- Mesaj saat 22:53:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:19:57 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşım, hiç bir iş 2 haftalık emek ile para kazandırmaz.Kısa yoldan para kazanmak ancak kumar oynayarak olur.Onda da kaybetme riski daha fazladır.Ben 3 aydır YT ile ilgileniyorum ve ancak bu ay ödeme alabildim.Ne kadar emek verirseniz para kazanma olayı o kadar hızlı olur.Buradaki birçok arkadaş kendi taktik ve tekniklerini çalışarak emek vererek oluşturmuş sizinle paylaşmaması çok normal.Daha fazla araştırın,okuyun ve denemeler yapın bir gün muhakkak kazanacaksınız.

Ben iki haftadır araştırmıyorum.Bayağıdır araştırıyorum ancak iki hafta oldu elde var sıfır.

Ben böyle çalışıyorum.

Videobash.com'da fransız videolarını oynatabilir miyim ? Yani izlenir mi ?

arkadaşlar Videobash.com'a nasıl video ekleyebiliriz?

Arkadaşlar bende bu işte yeniyim ancak çok şey öğrendim kafamda çok şimşekler çaktı...

denizin üstü meselesi ne oluyor anlam veremedim, adamlar size şu videoyu yükle parayı kırarsın demesini mi bekliyorsun...

Kategoriler tbm'ler görüşler taktikler ortada siz daha neyin peşindesiniz ne denediniz de kazanamadınız anlamadım...

Ha merak ettiğin bot konusu ayrı konu onu bende merak ediyorum çok kazananlar bot vs gibi aylık 15-20 lira verilerek kullanan sistemleri mi kullanıyor diye...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri