Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Selam aleyküm arkadaşlar.Sizlere youtubede orjinal video çalışarak rabbiminde yardımı ile çok şükür 5 ay sonra rayına oturmuş inşallah bundan sonrada böyle gideceğini ümit ettiğim şubat ayına ait 8 günlük kazancı paylaşıyorum, bunu yapmamın nedeni mutlaka ama mutlaka orjinal çalışmanız içindir, internet'te ben orjinal çalışamıyorum diye birşey yoktur,ben 5 aydan beridir, hemen hergün gece gündüz orjinal videolar yaptım toplamda 5 ayda konu olarak 6 ayrı kategori altında 6 tane kanal açtım bu kanalların hepsi ingilizcedir.
Sizlere tavsiyem kesinlikle orjinal videolar yapın yılmayın azimli olun en çok izlenen video kategorilerini detaylı bir araştırmadan sonra karar verin ve başlayın mutlaka siz bunu isteyin rabbim sizler dürüst çalışırsanız mutlaka yardım edecektir.
ALLAH'a emanet olun.
bonna usta benimde günlük kazancim 1 tlbi el atin banada ya
yoksa birakacam ben bu isi yeter artik
allah kazancini daim etsin
bende olmuyan videolari eklerim hep beni taniyan arkadaslar bilir kazancimi
yeri gelir 20k alirim ama artik bu isin suyu cikti ben video yu attigim anda özellikle aratiyorum ayni videodan 10-20 kisi daha ekliyor bu bot olayiyla
sonra yetmiyor üstüne flag basiyor orjinale kurnaz ya arkadas kendisi resmi alacak
gecenlerde flag yüzüne 8 tane adsensem patladi isim eslesmesinden 10 bin tl param yandi gerek varmiydi bunlara benden sana tavsiyem ingilizce kanaldan tr kanala gecme yamyam gibiler.
allah kazancini daim etsin
bende olmuyan videolari eklerim hep beni taniyan arkadaslar bilir kazancimi
yeri gelir 20k alirim ama artik bu isin suyu cikti ben video yu attigim anda özellikle aratiyorum ayni videodan 10-20 kisi daha ekliyor bu bot olayiyla
sonra yetmiyor üstüne flag basiyor orjinale kurnaz ya arkadas kendisi resmi alacak
gecenlerde flag yüzüne 8 tane adsensem patladi isim eslesmesinden 10 bin tl param yandi gerek varmiydi bunlara benden sana tavsiyem ingilizce kanaldan tr kanala gecme yamyam gibiler.
Nazar değmesin inşallah %20 sayfa to diyecek bir şey yok. Galiba video bildiğimiz video değil her saniyesinde reklam var gibi.![]()
Arkadaşlar kendi kazancımı attırmayın bana şimdi siz neden %10dan fazla to değeri göremiyorsunuz çünkü video arası reklamlar koymuyorsunuz video arası her 7 dakikada bir reklam koyun bakın garanti veriyorum ikinci gün en az 2 kat daha artacak kazançlarınız. (Söylediğim 15 dakikadan uzun videolar için geçerli)
Kanka arkadaş video atmamış ki.Reklam atmış aralarda video çıkıyor![]()
adam skypede ki konuşmalarımızdan bile spam yapıyor, benim yorumumu almış burda paylaşmış![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.