(Bismillahirrahmanirrahim) Sabrın ve azmin zaferi

• Kullanıcı atalay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
acaba kaç dakikalık videolar çalışıyorsun ve bu videolara kaç reklam birden giriyorsun bu nasıl to dur ya :D 30 k ya bin tık alıyorum ben.

Selam aleyküm arkadaşlar.Sizlere youtubede orjinal video çalışarak rabbiminde yardımı ile çok şükür 5 ay sonra rayına oturmuş inşallah bundan sonrada böyle gideceğini ümit ettiğim şubat ayına ait 8 günlük kazancı paylaşıyorum, bunu yapmamın nedeni mutlaka ama mutlaka orjinal çalışmanız içindir, internet'te ben orjinal çalışamıyorum diye birşey yoktur,ben 5 aydan beridir, hemen hergün gece gündüz orjinal videolar yaptım toplamda 5 ayda konu olarak 6 ayrı kategori altında 6 tane kanal açtım bu kanalların hepsi ingilizcedir.

Sizlere tavsiyem kesinlikle orjinal videolar yapın yılmayın azimli olun en çok izlenen video kategorilerini detaylı bir araştırmadan sonra karar verin ve başlayın mutlaka siz bunu isteyin rabbim sizler dürüst çalışırsanız mutlaka yardım edecektir.
ALLAH'a emanet olun.

allah kazancini daim etsin
bende olmuyan videolari eklerim hep beni taniyan arkadaslar bilir kazancimi
yeri gelir 20k alirim ama artik bu isin suyu cikti ben video yu attigim anda özellikle aratiyorum ayni videodan 10-20 kisi daha ekliyor bu bot olayiyla
sonra yetmiyor üstüne flag basiyor orjinale kurnaz ya arkadas kendisi resmi alacak
gecenlerde flag yüzüne 8 tane adsensem patladi isim eslesmesinden 10 bin tl param yandi gerek varmiydi bunlara benden sana tavsiyem ingilizce kanaldan tr kanala gecme yamyam gibiler.

Gerçekten helal olsun ama bu kazancı düşürmeni öneririm. Sayfa TO yu yavaş yavaş azalt. Sahte tıklama var demiyorum ama %10 nun üstünü youtube sahte tıklama olarak değerlendirdiğini bilmeni isterim.

Bir çok kişi gördüm anlatan ve uygulayan ama ödeme almaya yakın youtube sıkıntı çıkardı bir çoğunda Yanlış anlaşılmasın kazancını v.s. kıskandığım gibi bir durum yok. Sadece iyi niyetli olarak yazdığımı bilmeni isterim hocam. Her zaman kazanmak için göze batmamak gerekir.

Bol kazanclar hocam .

Bu tiklamayi ve BGBG yi nasil bu kadar yuksek aliyorsunuz

bonna usta benimde günlük kazancim 1 tl :( bi el atin banada ya
yoksa birakacam ben bu isi yeter artik

Ücretli yardım yapabilirim sana.Saat başı 10 $ felan.Ama işi kaptığında saatte 100 $ kazanacağın için,bir yatırım olarak düşünebilirsin.İlgileniyorsan pm bekliyorum.:D

Bana yaklaşmışsın helal olsun aramızdaki tek fark sen özgün ben spam bu da seni üstün kılıyor :) inşallah fazlasını kazanırsın bol kazançlar..

kanka, bota spama bir şey diyemem herkes kullanıyor, fakat senden kopyalayıp senin kanalına flag atması terbiyesizlikten başka hiçbir şey değil. söyleyecek çok lafım var ama ceza almak istemiyorum. spam yada özgün herkes emek ve zaman harcıyor, pc başında uyuya kalanlar bile var.(fatih)arkadaşlar lütfen gereksiz flaglardan kaçının...
yeri gelir 20k alirim ama artik bu isin suyu cikti ben video yu attigim anda özellikle aratiyorum ayni videodan 10-20 kisi daha ekliyor bu bot olayiyla
sonra yetmiyor üstüne flag basiyor orjinale kurnaz ya arkadas kendisi resmi alacak
gecenlerde flag yüzüne 8 tane adsensem patladi isim eslesmesinden 10 bin tl param yandi gerek varmiydi bunlara benden sana tavsiyem ingilizce kanaldan tr kanala gecme yamyam gibiler.

Flag'a son vermek için çalışmalarımız sürüyor.

Nazar değmesin inşallah %20 sayfa to diyecek bir şey yok. Galiba video bildiğimiz video değil her saniyesinde reklam var gibi. :)

Adam haklı beyler Dağılın :) Bol kazançlar İyi bir başarı tebrik ederim.

Arkadaşlar kendi kazancımı attırmayın bana şimdi siz neden %10dan fazla to değeri göremiyorsunuz çünkü video arası reklamlar koymuyorsunuz video arası her 7 dakikada bir reklam koyun bakın garanti veriyorum ikinci gün en az 2 kat daha artacak kazançlarınız. (Söylediğim 15 dakikadan uzun videolar için geçerli)

Arkadaşlar kendi kazancımı attırmayın bana şimdi siz neden %10dan fazla to değeri göremiyorsunuz çünkü video arası reklamlar koymuyorsunuz video arası her 7 dakikada bir reklam koyun bakın garanti veriyorum ikinci gün en az 2 kat daha artacak kazançlarınız. (Söylediğim 15 dakikadan uzun videolar için geçerli)

Denemek bişey kaybettirmez

Hocam öncelikle tebrik ederim, orjinal derken olan videoları kendin mi editliyorsun, yada slayt vs. mi yapıyorsun?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri