(Bismillahirrahmanirrahim) Sabrın ve azmin zaferi

• Kullanıcı atalay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
Beğenilen videolar yapiyprsunuz burdan da izleyenlerin destek amaçlı reklama tıkladıkları kanaatindeyim.

Allah kazancınizı bol dâim etsin hocam

orjinalden kastiniz özgün sanırım allah daha cok versin masallah [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] nın dediği gibi aralarda video cıkıyor :D

orjinalden kastınız özgünmüdür
Evet sadece orjinal videolar yapın ingilizce çalışın, yapmış olduğunuz videonun açıklamasını internetten kopyalayıp açıklama yapmayın ve en az 10 adet video ile alakalı etiketler girin NİCE etiket kesinlikle girmeyin.

---------- Mesaj saat 04:34:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:31:58 civarında gönderildi. ----------

Beğenilen videolar yapiyprsunuz burdan da izleyenlerin destek amaçlı reklama tıkladıkları kanaatindeyim.

Allah kazancınizı bol dâim etsin hocam

Hayır kesinlikle destek amaçlı tıklattırma 1 defa yapmadım yaptırmadım zaten haram kazanç sağlamış oluruz, ki bunun hesabını veremeyiz.Youtubede en çok izlenen kategori seçimlerine dikkat ederseniz emin olun sizde kazanırsınız inşallah.

Evet sadece orjinal videolar yapın ingilizce çalışın, yapmış olduğunuz videonun açıklamasını internetten kopyalayıp açıklama yapmayın ve en az 10 adet video ile alakalı etiketler girin NİCE etiket kesinlikle girmeyin.

Hocam ben şu kısmı anlamadım ..
Özgün diyorsunuz mesela özgün kanal yaparsın şarkı söylersin..
Özgün kanal yaparsın oyun videoları çekersin.. vsvs
Ama 1 kategorin olur.Siz 6 kategoriden bahsetmişsiniz.Yani 6 kategoride nasıl özgün video çekiyorsunuz? video derken hepsi pc'dan kayıt şeklinde mi yoksa normal kayıtlar mı?

Kategorinizi,kanallarınızı ifşa etmeden bir kaç tavsiye verebilirsiniz burda özgüne yönelmek isteyen arkadaşlara..O zaman konu daha faydalı olur kanımca.

---------- Mesaj saat 04:34:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:31:58 civarında gönderildi. ----------

Hayır kesinlikle destek amaçlı tıklattırma 1 defa yapmadım yaptırmadım zaten haram kazanç sağlamış oluruz, ki bunun hesabını veremeyiz.Youtubede en çok izlenen kategori seçimlerine dikkat ederseniz emin olun sizde kazanırsınız inşallah.

Hocam siz beni yanlış anladınız. Videoyu izleyen kişiler beğendigi için reklama tikliyorlar demek istedim. Şahsen bende begendigim videolarin reklamlarina destek amaçlı tiklarim.

allah kazancini daim etsin
bende olmuyan videolari eklerim hep beni taniyan arkadaslar bilir kazancimi
yeri gelir 20k alirim ama artik bu isin suyu cikti ben video yu attigim anda özellikle aratiyorum ayni videodan 10-20 kisi daha ekliyor bu bot olayiyla
sonra yetmiyor üstüne flag basiyor orjinale kurnaz ya arkadas kendisi resmi alacak
gecenlerde flag yüzüne 8 tane adsensem patladi isim eslesmesinden 10 bin tl param yandi gerek varmiydi bunlara benden sana tavsiyem ingilizce kanaldan tr kanala gecme yamyam gibiler.

adsense nasıl patlıyor,flagdan sadece kanal kapanmazmı

Allah arttırsın hocam. tıklamayı arttırmak için ne yapıyorsunuz benim izlemelerle neredeyse aynı fakat tıklama yarı yarıya.

Arkadaşlar kendi kazancımı attırmayın bana şimdi siz neden %10dan fazla to değeri göremiyorsunuz çünkü video arası reklamlar koymuyorsunuz video arası her 7 dakikada bir reklam koyun bakın garanti veriyorum ikinci gün en az 2 kat daha artacak kazançlarınız. (Söylediğim 15 dakikadan uzun videolar için geçerli)

simdi bende atarim buralar darmadagin olur hocam , hersey video arasi reklamda bitmiyor ....

Bana yaklaşmışsın helal olsun aramızdaki tek fark sen özgün ben spam bu da seni üstün kılıyor :) inşallah fazlasını kazanırsın bol kazançlar..

valla hocam bende spam çalışıyorum ne yalan söyliyim... ama napıyım bir fikrim yok şuanda ... ama tyabi sürekli spam çalışmayabilirimde şuanda kendimi geliştirme aşamasındayım :D

Hocam ben şu kısmı anlamadım ..
Özgün diyorsunuz mesela özgün kanal yaparsın şarkı söylersin..
Özgün kanal yaparsın oyun videoları çekersin.. vsvs
Ama 1 kategorin olur.Siz 6 kategoriden bahsetmişsiniz.Yani 6 kategoride nasıl özgün video çekiyorsunuz? video derken hepsi pc'dan kayıt şeklinde mi yoksa normal kayıtlar mı?

Kategorinizi,kanallarınızı ifşa etmeden bir kaç tavsiye verebilirsiniz burda özgüne yönelmek isteyen arkadaşlara..O zaman konu daha faydalı olur kanımca.

Elbetteki bu konuda bir kaç şey söylemek mümkün, öncelikle yapmış olduğum videoları sadece internette yapmıyorum 6 ayrı kategoride gerçek hayatta da yapıyorum konu ile alakalı ingilizce metinlerini ücretli olarak ingilizce bilen insanlara okutup ve yine ücretli olarak yaptırdığım ingilizce müzik eşiliğinde sesli kayıt yapıyorum ardından bu ses kaydını yapmış olduğum video ile birleştirip videoyu tamamlıyorum.

Herşey tamam ama %20 lik Sayfa To Kafa karıştırıyor,
2. si, Video Ortası reklamlar yetmez bunun için Kesinlikle Kategoriyle alakalıdır diye düşünüyorum, ve Kategorinizi tahmin ediyorum, ama burda tabiki söyleyemem :D
Herkes Hücum eder :D
Son olarak Hayırlı Kazançlar Herkese

Herşey tamam ama %20 lik Sayfa To Kafa karıştırıyor,
2. si, Video Ortası reklamlar yetmez bunun için Kesinlikle Kategoriyle alakalıdır diye düşünüyorum, ve Kategorinizi tahmin ediyorum, ama burda tabiki söyleyemem :D
Herkes Hücum eder :D
Son olarak Hayırlı Kazançlar Herkese

Sanırım mesaj kutun dolmuştur istersen temizle. :D :D

Arkadaşlar kendi kazancımı attırmayın bana şimdi siz neden %10dan fazla to değeri göremiyorsunuz çünkü video arası reklamlar koymuyorsunuz video arası her 7 dakikada bir reklam koyun bakın garanti veriyorum ikinci gün en az 2 kat daha artacak kazançlarınız. (Söylediğim 15 dakikadan uzun videolar için geçerli)

Atsana şu her konuda bahsettiğin inanılmaz kazancını ve TO'unuda bizde bişeyler kapalım senden

Hocam şöyle paylaşımlar yapmayın. 1. si nazar değer 2. si ağzından bişey kaçırırsın adam seni takip eder şans eseri bulur kanallarını olan sana olur. Yaptığın güzel bişey de bence doğru değil.

değerlerin çok yüksek sayfa to ve bgbg senı gümletir haberin olsun

Hocam şöyle paylaşımlar yapmayın. 1. si nazar değer 2. si ağzından bişey kaçırırsın adam seni takip eder şans eseri bulur kanallarını olan sana olur. Yaptığın güzel bişey de bence doğru değil.

+1 Gerçekten para için çok kötü işler yapanlar var.

Kesinlikle video arası reklam çok etkili. Yalnız bu aralar video arası reklamlarda sıkıntı var çıkmıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri