Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Geçen gün bi analiz yaptım
XEM / NEM coin 2016 haziran ayında btc 1500 tl civarında XEM coin 0.00000344 civarında idi
şuan btc 10 bin tl ve XEM coin de 0.00009000 (ama bi kaç güne kendine gelir 0.00012000)
geçen gün analizi XEM 0.00011000 iken btc fiyatı 8500 tl iken yaptım
haziran 2016 da 15 bin tl ile 10 btc alıp hepsini XEM coine yatırsaydınız şuan 3 milyon tl paranız olurdu...
Coin olayında açığa satmak var mı acaba ? Örneğin forex'te dolar yatırıyorsun bakiyene. Buy ve Sell işlemleri var. Yani Buy işlemi yaparsan yükselmesinden, Sell işlemi yaparsan düşüşünden kar ediyorsun. BTC için sell işlemi yapabileceğimiz bir platfor var mı? Varsa sell yapmayı düşünüyorum. Çünkü bu tür şeyler sürekli yükselmez. Arada düşer. Ve düşüşün yakın olduğunu düşünüyorum. Ha ilerde geri yükselebilir o ayrı..
Ve kaldıraç sistemi ile çalışan bir sistem var mı acaba bu coinler için forex gibi?
seni şöyle alalım hocam https://simplefx.com/
Teşekkür ediyorum. Kaldıraç var mı hocam burada? Sell yapılabiliyor dimi forexteki gibi?
Öğlen 11.000 liraya yaklaşan bitcoin 9700lere geriledi çakılma var galiba
Öğlen 11.000 liraya yaklaşan bitcoin 9700lere geriledi çakılma var galiba
Pirinc'e giderken eldeki Bulgur'dan olmayın sakın..
Türkiyedeki Bitcoin Kullanıcıları Bankaların Kıskacında Bitcoin ve Blockchain'in Türkiye Portalı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.