Bitcoin 2.000 USD'yi Geçti!

Geçen gün bi analiz yaptım

XEM / NEM coin 2016 haziran ayında btc 1500 tl civarında XEM coin 0.00000344 civarında idi

şuan btc 10 bin tl ve XEM coin de 0.00009000 (ama bi kaç güne kendine gelir 0.00012000)

geçen gün analizi XEM 0.00011000 iken btc fiyatı 8500 tl iken yaptım

haziran 2016 da 15 bin tl ile 10 btc alıp hepsini XEM coine yatırsaydınız şuan 3 milyon tl paranız olurdu...

hocam güzel söylüyorsunuz ama her işte bu kazanç var.bu biraz risk kimse bilemez hangisi böyle yükselecek.
2.olarak insan evladıyız biraz sabırsızız.elimizdeki az yükselse satıp kar ettik deriz yada az düşse üzülür aldığımız fiyata çıkınca korkudan satarız.Kazanamama sebebimiz bu.36dan ripple aldım şuan 26da ,dün aldım 30dan şuan 26 da.ama 1 yıl beklerim tanesi 1 dolara çıkınca 1650 dolar para yapacak.sabretmeyi öğrenirsek bu işte para var şu bu kadar getirmiş vs ile değil.Hepsi uzun vadede getiriyor sonuçta :)

Coin olayında açığa satmak var mı acaba ? Örneğin forex'te dolar yatırıyorsun bakiyene. Buy ve Sell işlemleri var. Yani Buy işlemi yaparsan yükselmesinden, Sell işlemi yaparsan düşüşünden kar ediyorsun. BTC için sell işlemi yapabileceğimiz bir platfor var mı? Varsa sell yapmayı düşünüyorum. Çünkü bu tür şeyler sürekli yükselmez. Arada düşer. Ve düşüşün yakın olduğunu düşünüyorum. Ha ilerde geri yükselebilir o ayrı..
Ve kaldıraç sistemi ile çalışan bir sistem var mı acaba bu coinler için forex gibi?

Coin olayında açığa satmak var mı acaba ? Örneğin forex'te dolar yatırıyorsun bakiyene. Buy ve Sell işlemleri var. Yani Buy işlemi yaparsan yükselmesinden, Sell işlemi yaparsan düşüşünden kar ediyorsun. BTC için sell işlemi yapabileceğimiz bir platfor var mı? Varsa sell yapmayı düşünüyorum. Çünkü bu tür şeyler sürekli yükselmez. Arada düşer. Ve düşüşün yakın olduğunu düşünüyorum. Ha ilerde geri yükselebilir o ayrı..
Ve kaldıraç sistemi ile çalışan bir sistem var mı acaba bu coinler için forex gibi?

seni şöyle alalım hocam https://simplefx.com/

10.000 TL barajı gün içinde geçildi. Bitcoin son 1 ayda yatırımcılarına son derece iyi kazançlar sağladı.

Coinbase kullanan varm ?ı, site dünden beri bakımda acayip sinir oldum btclerim içerde ne alabiliyorum ne satabiliyorum. doğru düzgün bi wallet önerebilecek varmı ?

Öğlen 11.000 liraya yaklaşan bitcoin 9700lere geriledi çakılma var galiba

1200 lira kadar düştü bugün. sabah 1500 liralık alayım dedim koinim.com'a para yatırdım allahdan daha onaylanmadı :D

Aynı konuyu R10'da da gördüm artık şu bitcoine bi el atmak gerekiyor sanırım. Ufak çaplı bir araştırmaya girip gelişmeleri yine takip edeceğim.

Bugün aşırı derece oynaklık yok, İnvesting kuruna göre hala düşüş görünmüyor. (Son 24 saat içinde)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri