Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dün borsada yükseliş vardıHerkes panikle satış emri veriyor, bu sebeple Türk borsalarında da düşüş görünüyor.
Dün borsada yükseliş vardı
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ne demek bu hocam ?
bir gün paramızı çekmek istesek nasıl çekicez ?
Arkadaşlar geçtiğimiz haftalarda piyasaya girdim al-sat da yapmaya başladım hemen dönemin neden olduğu şeyler yüzünden ilk başta güzel kazanmaya başladım. Her şey geçen gün başladı akşam üstü sabahlayacağım için 2 saatlik uykuma uyumadan önce güzel artacak bir coine bastım ve yattım kalktığımda piyasa yerle bir olmuştu akıntıya kapılmadım sattım fakat akıntı sürüklüyordu aşağı gittikçe en son güzel bir dalgalanmada o zarara göre daha düşük bir zararla kapattım. Sonra da paramı tl olarak çektim. Benim kısa süre içerisinde çıkardığım şeyleri size aktarayım ona göre oynayın. Öncelikle al-sat yapacaksanız düşük bir miktarla oynayıp piyasayı öğrenin ona göre büyük miktarlar basmanızı öneririm. İç piyasa çok dalgalı dış piyasanın 100$ oynaması iç piyasada 1500 Lira fark ettirdiğini gördüm. O yüzden btc çekerken de iyice araştırmanızı yapmanızı öneririm. Son olarak üzüleceğinizi düşündüğünüz miktarları yatırmamanızı öneririm piyasa çok dalgalı. Çok kısa zamanlarda çok fazla değişim oluyor bir anda %25 kaybedebilirsiniz ona göre düşünün iyice araştırmanızı yapın.
Sizde XRP yüzünden mi kaybettiniz?
Evet hocam herhalde en çok kaybettiren XRP idir diğer bütün paralar çıkarken xrp şu an benim sattığımdan da kötü durumda satmasam %20 daha kaybediyordum uyurken elinizde btc tutmanızda fayda var diğer para birimlerine ne olacağı belli olmuyor o uyku 2 saatlik olsa bile 230 lardan aldığım xrp şu an iyi durumda gibi görünse de 165 ben 190 civarlarından sattım yani paramın tekrar gelmesi için ne kadar bekleyeceğim kesin değildi o yüzden sattım fakat btc olarak tutsaydım zararımdan ziyade karda olacaktım bizim gibi ufak oyuncuların harcı olmadığını düşünüyorum öyle adamlar var piyasayı oynatıyor o gibilerin %1 kazancı yüzünden biz hiç kazanamıyoruz. Neyse benim bulaşacağım şey değilmiş![]()
Gayet normal kaybetmeniz.sabırlı değilsiniz hocam aldığınız gibi düştükten hemen sonra yükselince aman zarar etmeyeyim diyip bozuyorsunuz.bu işin sırrı beklemek.bir ay değil belki bir yıl 2 yıl.al kenara koy bekle
Aynen ancak o zaman kazanabileceğimi anladığım için zaten çekildim piyasa çok dalgalı 10 dk sonra ne olacağı belli değil benim sabretmem gereken para birimi xrp , btc olsa bi nebze diyebiliriz ama altcoinlerde o güveni hissedemedim ki iyi ki hissedememişim. Yarın artsa gene de benden yana bir sıkıntı yok o paranın artmasını beklemek vs çok zaman kaybettiriyor sırf kafamın rahatlaması bile ettiğim zarara değdiğini düşünüyorum.
aynen öyle, ben de geçen hafta 19 bin tl botcoine bastım, 3 gün çok hızla yükselişteydi, ama hep uykusuz kaldım acaba ne olacak stresi ve heyecanıyla, sonra bi anda hızla düşmeye başlayınca hemen bozdurdum 5 bin tl kardayken 2 bin tl karda bozdurdum. anladım ki bu iş güzel ama çoook streslibenden önemli değil, 2 gündür rahat uyuyorum
![]()
aynen öyle aynı duyguları yaşamışız rahat rahat uyuyorum gene takip ediyorum arada bakıyorum hiç keşke demiyorum o 1900$ ları gördüğünde stresten neler yapardım bilmiyorum hayat güzel* kuşlar uçuyor![]()
Evet hocam herhalde en çok kaybettiren XRP idir diğer bütün paralar çıkarken xrp şu an benim sattığımdan da kötü durumda satmasam %20 daha kaybediyordum uyurken elinizde btc tutmanızda fayda var diğer para birimlerine ne olacağı belli olmuyor o uyku 2 saatlik olsa bile 230 lardan aldığım xrp şu an iyi durumda gibi görünse de 165 ben 190 civarlarından sattım yani paramın tekrar gelmesi için ne kadar bekleyeceğim kesin değildi o yüzden sattım fakat btc olarak tutsaydım zararımdan ziyade karda olacaktım bizim gibi ufak oyuncuların harcı olmadığını düşünüyorum öyle adamlar var piyasayı oynatıyor o gibilerin %1 kazancı yüzünden biz hiç kazanamıyoruz. Neyse benim bulaşacağım şey değilmiş![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.