Bitcoin 2.000 USD'yi Geçti!

artık bu seviyeden alınmaz, biliyorum bu lafı hep diyoruz ama bu sefer cidden alınmaz, nedenide şu, 1 yıl sonra btc maximum yüzde 200 artsa 21bin dolar yapar, ben zaten bir yıl sonra borsadan garanti yüzde 200 yaparım, neden paramı btc yatırıyım ki, ama şu konuda size katılıyorum, btc zamanında 300 500 dolar iken alabilirdik, malesef bu tren kalktı daha yetişemeyiz

Demek ki büyük konuşmamak gerekiyormuş. :) Bitcoin 1 yıl değil sadece 1 ay sonra değerini yine 2'ye katladı ve 7500'den 15.000'e çıktı. Hatta 17 bin şu an. İyi ki sizi dinlememişim. :)

Bu mesajı yazdığınızda da yanıt vermiştim:
Öyle diyorsunuz da, BTC 1 ay önce 3500 dolardı şu an 7500. 1 ayda %100 artış yani. Neden bir sonraki iki katına çıkmayı 1 yıl sonra yapacak dediniz, belki de 1 ay sonra olacak. Belki de tamamen düşecek bilemeyiz.

Demek ki büyük konuşmamak gerekiyormuş. :) Bitcoin 1 yıl değil sadece 1 ay sonra değerini yine 2'ye katladı ve 7500'den 15.000'e çıktı. Hatta 17 bin şu an. İyi ki sizi dinlememişim. :)

Bu mesajı yazdığınızda da yanıt vermiştim:

o yorumu gördüğümde gülmüştüm oda borsada katlarım derken aselsan o aralar güzel yükseliyodu ordan katlayacağını düşünüyordu ama malesef şişilmişti fiyat ve nerdese yarı yarıya düştü ve arkadaş zarar etti onu dinlemeyenler güzel kârlar etti o yüzden herkese kulak asmamak gerek

beyler sizce bitcoin aralık sonuna kadar yükselir mi yoksa düşüş yaşar mı?

Bu gün 1 araba parası,
İki ay sonra bir bakmışınız 1 ev parası olmuş.
Altcoinlerde fırsat daha büyük gibi, neye yatıracağınızı bilirseniz tabi.
Bir araba parasını bir hafta önce ltc ye yatırsanız oda şimdi ev parası olmuştu

şöyle konular açıp insanı tahrik etmeyin be :)

hep eleştirmiş nerde bir yarumunu görsem hep olumsuz sen nasıl bir kişiliksin yav hiçmi olumlu düşünmeyecek hep karamsar yorumlar yazıp duracaksın şuan btc 20 bine göz kırpıyor 1 yıllık öngörüyü sen gene olumsuz algılamış ve karamsar yorumda bulunmuşsun :mad: nediyim sana ya..

---------- Spam Engelliyici 19:58 ---------- Önceki Mesaj 19:56 ----------

hep eleştirmiş nerde bir yarumunu görsem hep olumsuz sen nasıl bir kişiliksin yav hiçmi olumlu düşünmeyecek hep karamsar yorumlar yazıp duracaksın şuan btc 20 bine göz kırpıyor 1 yıllık öngörüyü sen gene olumsuz algılamış ve karamsar yorumda bulunmuşsun :mad: nediyim sana ya..

birazda şaşırdım açıkçası nedenmi (bu konular yasak değilmiydi diye yazmamışsın)

https://hizliresim.com/ldaDzE
Bakalım 500 tl atmıştım. şuan 222 usd * 3,60 tl desek = 799,00 tl civarı
10 gün kadar işte. bişede yaptığım yok. kendi halinde. arada sırada satıyorum alıyorum borsa mantıgında

[url=https://hizliresim.com/ldaDzE][/URL]

forumda uye olmayanlar link göremez resim açalım. belki görürler

eskiden resim paylaşmıştım. şifrelere bakıyorum şuan. bulursam eklicem, bugunku durumu
ne olmuş parasal durum bakalım :D 20 12 17 itibari

Bitcoin 3.000 USD 'yi Geçti
Bitcoin 4.000 USD 'yi Geçti
Bitcoin 10.000 USD 'yi Geçti
Bu başlıktaki konularıda ilerde görüp üzülmemek için şimdiden kararınızı verin :)

Mesajımı Güncelliyorum :D

Bitcoin 30.000 USD 'yi Geçti
Bitcoin 50.000 USD 'yi Geçti
Bitcoin 100.000 USD 'yi Geçti

Bu başlıktaki konularıda ilerde görüp üzülmemek için şimdiden kararınızı verin :)

https://i.hizliresim.com/ldaDzE.png

[url=https://hizliresim.com/ldaDzE][/URL]
İLK HALİ FORUMU KONUSUNUN, İLK SAYFALARINDA VAR ..

20 12 17 -(BAZEN AL-SAT YAPTIM DEĞİŞDİRDİM)
SON HALİ
https://i.hizliresim.com/mJB0Ly.png

ÖNEMLİDİR. BAZI ALT COİNLER KAPANABİLMEKTEDİR. BUNUDA YAŞADIM. AZ PARA İLE OYNAYIN. ANA PARANIZI KESİNLİKLE UNUTUN. BİRAZ KAZANINCA ANA PARASINIZI GERİ ÇEKİN. KAZANDIKLARINIZLA BİŞELER DÖNDURUN. AMA TECRÜBE YOKSA BÜYÜK PARA İLE HİÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ GİRMEYİNN... BEN ÇOK ÇOK UZUN SÜREDİR TÜRKİYE BORSASINDA İŞLEMLER YAPMAKTAYIM. ÜNİ YILLARINDAN BERİ. İLK BORSA WEB SİTELERİNDE ÜLKEMİZDE, FORUMLARDA MADERETORLUK VE YÖNETİCİLİKDE YAPTIM VB.... YANİ ÇOK FAZLA BORSA, GRAFİK, VB. ÇALIŞTIM. O BAKIMDAN İLK ZAMANLAR SIKINTI YAŞASAMDA MANTIK AYNI MANTIK. AMA FOREKS, VARANT, GİBİ GELİYOR BANA BU BİTCOİN OLAYI. HABER AKIŞLARINA ARTIK BORSADAKİ GİBİ TEPKİDE VERİYOR. AMA BÜYÜK PARA İLE KESİNLİKLE GİRMEYİN. ETRAFIMDAN KREDİ ÇEKİP BTC ALANLARA ŞAHİT OLMAYA BAŞLADIM. ÇOK FAZLA EKONOMİK SORUN YAŞAYAN KİŞİLER OLARAK İLERİDE MALESEF BİRLİKTE GÖRÜCEZ BURADA DA...
BTC NİN EN NEGATİF YÖNÜ: BAZI ALT COİNLER KAPANIYOR... BAZI ALT COİN ALIM/SATIMLARI DURUDURULUYOR... BAZI SİTELERDE ŞİFRELERİNİZ ELE GEÇERSE PARANIZ BUHAR OLUYOR.. BAZI WEB SİTELERDEN HACKERLAR SİSTEMİ ÇÖKERTİP BTCLERİ ÇALIYOR, BAZEN SİTLERE GİRİŞ/ÇIKIŞ SORUNLARI OLUYOR... BAZI SİTELERİN PARA TRANSFERİ GERÇEKLEŞTİRMEDİĞİ VE MÜLTERİLERİN PARALARINA EL KOYDUKLARINI DA OKUDUM... VB..VB.. SİZLERİ ÜZMEYECEK, KAYBETSENİZDE SİZLERİN EKONOMİSİNİ SARSMAYACAK PARALARLA BU İŞLERDE BULUNUN. FAZLASI ZARAR VERİR.. AMAN DİKKAT.... SAĞLAM PSİKOLOJİNİZ YOKSA, CİDDİ KAYIPLARDA UYKULARINIZ KAÇIYORSA SAKIN HA SAKIN NE BORSA, NE BTC BULAŞMAYIN.
BOL KAZANÇLAR....

(COİN SAKLAMA DEİL HOCAM, BURADA COİNLERİ PAZARLIYORLAR, BANA ALDIRDI, KENDİ SATIP SONRA YUKSELİNCE KAÇTI VB... DURUMLARINA ÖNLEM. COİN PAZARLAMIYORUM YANİ)
( bayburt16 HOCAM EK YAPIYORUM MESAJINA YENİ MESAJ YAZIP KONU GÜNCELLENSİN İSTEMEDİM)

Son düzenleme:
evi arabayı satıp btc alma zamanı gelmiş koşun

bunu yazdığımda 14 Eylüldü ve btc 4.6k lardan 4k lara düştüğünde bunu net bir alım fırsatı olarak değerlendirmiştim. Şimdi 20k lardan 15k ya düştük. Yine ciddi bir fırsat olduğunu düşünüyorum, ev olmasa bile araba satılabilir :)

Cebinde parası olan arkadaşlar için yatırım tavsiyesidir, borçla krediyle düğün parasıyla bu işlere bulaşmak, yeni bir hayal kurmak için bir öncekinden vazgeçmek bence kesinlikle yanlıştır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri