düşer mi çıkar mı hocam
çıkar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
düşer mi çıkar mı hocam
çok iyi arttı ama tr borsaları iyi bir tepki veremedi
ilk kez normal piyasadan daha düşük tr piyasası hep 1000 tl üstü seyrederdi...
bu saatlerde yine +500 liraya yakın uçuş oldu acaba düşer mi çıkar mı nasıl olur ya ileriyi gören anlayan arkadaşlar birşeyler yazsa keşke. düşündüğüm gibi +40 - 50k ları görür mü
8450 dolar seviyesini görüp yine bir düşüş yaşayacağını düşüyorum ama genelde yanılırım![]()
çok kez yazılmıştır belki ama şöyle güvenilir bi site var mı? kepenkleri kapatmıcak btc mizi tutabileceğimiz güvenilir site? atıyorum 1 2 ay atıp güvenle unutucagımız bir site? suan btcturk kullanıyorum bunda biraz komisyon fazla sanıyorum.
7300 USD +%10 yükseliş
15.11.2017
7.880.0 USD
Artacak bu gece 8.000.0 Barajını aşacak kendi rekorunu yenileyecek
Vesselam![]()
Türkiye btc siteleri çok geriden geliyor FARK 700 tl çıktı...
7.891.57 dolar ha gayret 8 e az kaldı
Edit 7.913.25 :d
Edit 7.929.45 Dolar
Edit 7.939.50 Dolar
Edit 7.955.40 Dolar
ben de bitcoin 30 bin tlyi gördüğünde bozdur emri vermiştim. Gece btc, tlye dönmüş. Şimdi btc 28900'e düştüğünde geri al diyecem. Bu sayede 0,04 btc daha kazanıcam![]()
Bu gece 30000 seviyesinde 29 btc bozuldu btcturkte o yüzden btc 8000 olmasına rağmen bir türlü 30 000 geçemedi bende diyorum kimin bu btc ler![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.