hocam bendede peding yazıyor ama btc den çekmemiş bişey sizde çekmişömi?
ilkte yatırmadan tıkladım 5dolar gozuktu sonra yatırdım 5dolar btcden 2tane 5dolar gozuktu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam bendede peding yazıyor ama btc den çekmemiş bişey sizde çekmişömi?
öncelikle make deposite bas oradan bir proğram seç daha sonra ytırmak istediğin miktarı gir
ahaocam dediginiz gibi yapıyorum peding diye geliyor ama btctürk kullanıyorum ordan bakiyem eksilmiyr hiç beklemekmi lazım yoksa
özelden skype adresini atsana bana
instant sistem yok o zaman, öğrenmiş olduk
Tamamıyla ponzi diyorum beyler dun aksam yatırdık 5dolar Pending deposit yazıyordu şimdi hiçbirşey yok parada ortada yok gitti yanı 5dolar neyse girsin biyerlerıne
---------- Spam Engelliyici 14:47 ---------- Önceki Mesaj 14:34 ----------
ee nasıl oluyor beyler yanı bosuna yatırmayın paranızı dun resımde attım gerı sayfalara bakın 10dolar gozukuyordu panelde halbukı 5dolar yatırmıstım sımdı ıse 0 gozukuyor Adamlara supportan yazdık 2dakıka ılgılendı işte bitcoin ıd falan dedi verdık sonra
sohbetten çıktı bianda
---------- Spam Engelliyici 14:51 ---------- Önceki Mesaj 14:47 ----------
BU bende trx kimliği falan istiyor nediyor la bu
---------- Spam Engelliyici 14:55 ---------- Önceki Mesaj 14:51 ----------
Bunlar btc ıd ıstıyotdu bende btc turkden yaptıgım ıcın ıdyı verdım ama / Blockchain info dan istiyolar ordan yatırmadım zaten anlamıyolarda ulan yatırmısız 5dolar panelde gostertın ne ugrastıyosnuz supportunuzla yatırcaklar okusun sunlarıda sonra ah benım param demeyın
---------- Spam Engelliyici 15:07 ---------- Önceki Mesaj 14:55 ----------
edit: son durum neoldu dıyen varsa eğer dun 5dolar yatırdıgımı soyledım wait falan dediler so i will confirm falan dediler çevirdim işte e hani okadar dil döktuk adamlara hala panelde kazanç 0cointecllete devam edın derim bosuna 5dolar gıttı
![]()
İnternetten ilk kez alışveriş yaptığım halime benziyorsun![]()
(ne zaman gelecek ürünler, para gönderdim bakın gelmişmi, kargo ne zaman vericeksiniz,ürünlere birşey olmaz dimi)
benmde mesajım bulunsun aynen sana katılıyorum ama bizim arkadaşlar bu kansızları beslemekten bıkmadı ne diyim herkesın kendi bilirarkadaşlar yapmayın sistem bariz hyip cok pişman olucaksınız bu mesajımı unutmayın
Kara bulutlar dolanıyor bu aralar forumun başındaGeçen hafta konusu geçti ve bu hafta akıllının teki böyle bir site uydurmuş
İnşallah gideriniz fazla olmaz...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.