Selamun aleyküm arkadaşlar Ripple mi yoksa Etc mi hangisini almamı önerirsiniz ?
Ripplenin adedi fazla olduğu için yükselmesi biraz zor.
Etc tavsiyemdir.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Selamun aleyküm arkadaşlar Ripple mi yoksa Etc mi hangisini almamı önerirsiniz ?
bununla ilgili haber ya da link yollar mısın hocam? gündemi takip edemedim hanhi finans kurulunun onayı bekleniyor
30bindi dedim 29 lara gerilesin alayım 1 hafta geçti aradan şimdi 42 bin olmuş. Dün dedim alsam mı ne 35k yı dedim düşer 42 k olmuş![]()
arkadaşlar güvenilir alt coin siteleri yokmu?
arkadaşlar güvenilir alt coin siteleri yokmu?
2 gün içinde 10 bin i görür ardından 11 bin e doğru gider ama 11.000 olmasından kısa süre sonra düşüş olur
Yatırım tavsiyesi değildir kafama göre tahminde bulundum
Sizin yorumlar tutuyor gibi hocam. 11 bin olmasından sonra kaça düşer tahmininiz? Şuanki değerlerin de altına düşer mi? Şuanki fiyattan almak mantıklı mı?
Bunun dışında şuanki dolar kuru 3.91 ancak TR borsalarına baktığımızda bitcoin 4.30 kurundan işlem görüyor. Yani aslında TR borsalarında Bitcoin şuan 9600 dolar olması gerekirken, 10600 dolara satılıyor. Sizce bu fark düzelir mi kısa vadede?
hocam benim tahminler kör topal tutuyor bu işin uzmanı değililim gerçekten
Bende satın alırken bu fark vardı sanırım pek oynama olmaz hocam
Ben 1 kaç güne tekrar bitcoin alacağım ama dediğim gibi uzmanı değilim benim yüzüm den zarar etmenizi istemem
Hangi coinleri istiyorsun söyle yardım edeyim
waves litecoin ve ethereum
2 gün içinde 10 bin i görür ardından 11 bin e doğru gider ama 11.000 olmasından kısa süre sonra düşüş olur
Yatırım tavsiyesi değildir kafama göre tahminde bulundum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.