Bitcoin 8000 Doları Aştı!

kim neder bilmem ama. %100 üzeri getiride şuan hesabımdaki coin ve altcoinler.. usd arttığı için bide ayriyeten artış da oluyor. Nasip bakalım. Öylecene bıraktım kendi haline ilerde ne olur ? bilinmez...
sigara içtim duman oldu derim. ama artış sürerse iyi bişeler gelebilir. Nasip

2 gün içinde 10 bin i görür ardından 11 bin e doğru gider ama 11.000 olmasından kısa süre sonra düşüş olur

Yatırım tavsiyesi değildir kafama göre tahminde bulundum

2 gün içinde 10 bin i görür ardından 11 bin e doğru gider ama 11.000 olmasından kısa süre sonra düşüş olur

Sizin yorumlar tutuyor gibi hocam. 11 bin olmasından sonra kaça düşer tahmininiz? Şuanki değerlerin de altına düşer mi? Şuanki fiyattan almak mantıklı mı?

Bunun dışında şuanki dolar kuru 3.91 ancak TR borsalarına baktığımızda bitcoin 4.30 kurundan işlem görüyor. Yani aslında TR borsalarında Bitcoin şuan 9600 dolar olması gerekirken, 10600 dolara satılıyor. Sizce bu fark düzelir mi kısa vadede?

Sizin yorumlar tutuyor gibi hocam. 11 bin olmasından sonra kaça düşer tahmininiz? Şuanki değerlerin de altına düşer mi? Şuanki fiyattan almak mantıklı mı?

Bunun dışında şuanki dolar kuru 3.91 ancak TR borsalarına baktığımızda bitcoin 4.30 kurundan işlem görüyor. Yani aslında TR borsalarında Bitcoin şuan 9600 dolar olması gerekirken, 10600 dolara satılıyor. Sizce bu fark düzelir mi kısa vadede?

hocam benim tahminler kör topal tutuyor bu işin uzmanı değililim gerçekten

Bende satın alırken bu fark vardı sanırım pek oynama olmaz hocam

Ben 1 kaç güne tekrar bitcoin alacağım ama dediğim gibi uzmanı değilim benim yüzüm den zarar etmenizi istemem

hocam benim tahminler kör topal tutuyor bu işin uzmanı değililim gerçekten

Bende satın alırken bu fark vardı sanırım pek oynama olmaz hocam

Ben 1 kaç güne tekrar bitcoin alacağım ama dediğim gibi uzmanı değilim benim yüzüm den zarar etmenizi istemem

Bitcointalk'tan da takip ediyorum Bitcoin konularını, millet ne derse ne analiz yaparsa tersi çıkıyor genelde, siz yine tutturuyor gözüküyorsunuz :) Yüksek miktarla girip uzun süre ellememeyi düşünüyorum ama ne zaman gireceğime tam karar veremedim işte.

gene tahminim tuttu 11 olmasından kısa süre sonra düşüşe geçti :)

Not:Kör topal tutuyor analiz filan yapmadım. ytd

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri