Bitcoin - Ana Konu

Kardeşim ama o mantıkla hiçbir altcoin tam anlamıyla kazandırmaz ki. Çünkü bitcoin 5 hanelerde ve çok küçük yüzdeli artış yapsa bile diğer coinler daha fazla oranda artış sağlasa da BTC oranla elbette daha az kazandırmış olur :)

Ama misal ben BTC'i görmezden gelip dün 1400 dolarlık LTC yatırımı yapsam bugün aynı saatte 300 dolar civarı kâr etmiş olurdum. Aynı şekilde dün yapılacak 800 dolarlık Waves yatırımı da bugün aynı saatlerde yaklaşık 300 dolar kâr bırakmış olacaktı :) Bu durumda nasıl düşüşteler diyorsun onu anlamıyorum. :D

Çoğu kişi böyle düşünüyor. 5 btc ile 100 tane ether aldım. 5 btc almak için 100 tl ödedim.Ether 2x oldu ve elimde ki para 200 tl oldu.Ama btc 300 tl oldu. Böyle durumda zarara girdiğini düşünüyorlar ama yanılıyorlar.Ozaman sadece bitcoinde kalmak gerekiyor 300 tl kazanmak için.

Ama şunu unutmamak lazım btc yi de dolar kazanmak için alıyoruz.İleri de 200 tl olan ether 400 tl olur btc de 300 tl olabilir,ne olacağını bilemeyiz.

Biraz karışık oldu.Ama kısaca bitcoin değerine bakmayın dolar değerine bakın demek istiyorum.Bitcoine bakacaksanız altcoin almayın :)

Son düzenleme:
Çoğu kişi böyle düşünüyor. 5 btc ile 100 tane ether aldım. 5 btc almak için 100 tl ödedim.Ether 2x oldu ve elimde ki para 200 tl oldu.Ama btc 300 tl oldu. Böyle durumda zarara girdiğini düşünüyorlar ama yanılıyorlar.Ozaman sadece bitcoinde kalmak gerekiyor 300 tl kazanmak için.

Ama şunu unutmamak lazım btc yi de dolar kazanmak için alıyoruz.İleri de 200 tl olan ether 400 tl olur btc de 300 tl olabilir,ne olacağını bilemeyiz.

Biraz karışık oldu.Ama kısaca bitcoin değerine bakmayın dolar değerine bakın demek istiyorum.Bitcoine bakacaksanız altcoin almayın :)

Sana katılıyorum.

Yani belki ben o dönem Bitcoin'den kıllandım. Ya da artar mı düşer mi kestiremedim. Onun yerine bir şekilde artacağını öngörebildiğim ya da tavsiye üzerine başka bir altcoine yatırım yapabilirim (Bu arada LTC $180'e vurdu :) )

Diğer türlü, acaba Bitcoin'e göre ne kadar kazandırır, onu mu alsam onu derken kafa kalmaz, çok sağlıklı yatırım yapılamayabilir. :D

Şimdi 1 yıl önce 5000 tl olan bir paranın 1 yıl sonra 70 000 tl olması bu paranın 1 ay sonra 30 000 tl olmasını mümkün kılıyor ne yazık ki çok fazla balon ve lale benzetmesi insanları panik satışlarına neden oluyor güven kazanması için yapılabilecek birşey yok arz talep le hareket eden bir sistem talep oldukça fiyat çıkacaktır ve şuan talep devam ediyor çünkü reklam iyi kötü yapılıyor ama sistemden anlayanlar btc nın pek çok paradan daha hantal gönderim masrafı daha çok ve işlem tikanikliginin daha fazla olduğu biliyor şuan devam ama söylentiler mayıs ayında pek çok desteğin çekileceği ve işlemlerin daha uzun süreceği yönünde... Hayırlısı bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete :D

Şimdi 1 yıl önce 5000 tl olan bir paranın 1 yıl sonra 70 000 tl olması bu paranın 1 ay sonra 30 000 tl olmasını mümkün kılıyor ne yazık ki çok fazla balon ve lale benzetmesi insanları panik satışlarına neden oluyor güven kazanması için yapılabilecek birşey yok arz talep le hareket eden bir sistem talep oldukça fiyat çıkacaktır ve şuan talep devam ediyor çünkü reklam iyi kötü yapılıyor ama sistemden anlayanlar btc nın pek çok paradan daha hantal gönderim masrafı daha çok ve işlem tikanikliginin daha fazla olduğu biliyor şuan devam ama söylentiler mayıs ayında pek çok desteğin çekileceği ve işlemlerin daha uzun süreceği yönünde... Hayırlısı bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete :D
Mayıs tahmin. 150k

Mobilden gönderildi..

Kardeşim ama o mantıkla hiçbir altcoin tam anlamıyla kazandırmaz ki. Çünkü bitcoin 5 hanelerde ve çok küçük yüzdeli artış yapsa bile diğer coinler daha fazla oranda artış sağlasa da BTC oranla elbette daha az kazandırmış olur :)

Ama misal ben BTC'i görmezden gelip dün 1400 dolarlık LTC yatırımı yapsam bugün aynı saatte 300 dolar civarı kâr etmiş olurdum. Aynı şekilde dün yapılacak 800 dolarlık Waves yatırımı da bugün aynı saatlerde yaklaşık 300 dolar kâr bırakmış olacaktı :) Bu durumda nasıl düşüşteler diyorsun onu anlamıyorum. :D

evt hocam onu diyorum btc cinisnden ltc ve wawes artmış :D

yani şunu demek istiyorum yanlış anlaşılmasın.

eğer alacağınız altcoin BTC cinsinden artış sağlamaz ise BTC arttığı zaman siz zararda olursunuz benim demek istediğim olay bu yatırım yaparken bu yönde dikkatli olun onu demek istiyorum art niyet aramayın :)

bu alt coin al sat muhabbetinden çok zarar ettim başkası etsin istemiyorum :D

Xapo kullanan var mi?
2 yil once açmıştım hesabi bitcoin için. Sacma sapan ad soyad gitmişim. Simdi icinde 110 dolarlik bitcoin var ve kullanamiyorum. Kimlik fotoğrafı istiyor yüklüyorum ama kabul etmiyor. Nasil alabilirim içindeki bitcoini

Ulan MMM zamanından kalma blockhain hesabıma girdim kısmet 1197 dolar bakiye çıktı vay anasını o zamandan 1.13 BTC ile başlamışım mart 2016 çekmemiş olsaydım 70 bin TL para olacaktı. Neyse buna da şükür. :) Herkese benden çay :)

evt hocam onu diyorum btc cinisnden ltc ve wawes artmış :D

yani şunu demek istiyorum yanlış anlaşılmasın.

eğer alacağınız altcoin BTC cinsinden artış sağlamaz ise BTC arttığı zaman siz zararda olursunuz benim demek istediğim olay bu yatırım yaparken bu yönde dikkatli olun onu demek istiyorum art niyet aramayın :)

bu alt coin al sat muhabbetinden çok zarar ettim başkası etsin istemiyorum :D

Yok ben senin dediğini anladım zaten de seninki farklı bir bakış açısı :)

Yani BTC cinsinden azalmış olsa da USD cinsinden arttığı için altcoin kazandırmış oluyor ama sana göre BTC'ye göre daha az kazandırdığı için zarar olarak görüyorsun.

Atıyorum Ripple %5 kadar artışla $0.249'a gelmiş. Ama BTC cinsinden zararda görünüyor. Ben yine de kâr kârdır demek istiyorum yani.

Bu arada LTC $200'e dayanmış :)

Art niyet aramak yok ben öğrenmek adına kurcalıyorum biraz, fikir alışverişi yapmış oluyoruz. Tabi genel olarak bu krypto para işi riskli. En babası Bitcoin ama o da riskli işte. Piyasayı tabiri caizse godamanlar belirliyor. Küçük yatırımcılar da onların estirdiği rüzgara ayak uydurursa ne alâ :) Yoksa zarar.

17300 ü zorlar bugun

hm5y8h

Son düzenleme:
Oha 72k felan görmüş Vodafone internet olan evde giden varmı? Kabloları felan kontrol ettim ama internetim gelmiyor model. 2 ışık yok acaba bakım mı var bende mi sorun var.

Mobilden gönderildi..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri