dedigim gibi coin işleri bana göre degil,zerre anlamıyorum bu işten hocam.sitelerle ugraşmayı seviyorum,o zaman bagzı yeni reklam firmaları buldum mesela ödemeyi en kolay coin olarak yapıyorlardı.deneme için ekledim reklamları,kimisi 1$ verdi kimisi 5$ verdi derken coin olarak aldım 3-5 bişey.eger firmalardan memnun kalıp devam etsem,biriktirip toplu halde çekecektim ama memnun kalmadım ve 15-20 gün sonra bitti o iş.
o arada işte 3-5 bişeyler geldi.hatda gerisi bitcoin olarak gelmiştide ödemelerin bitanesini ismini sevdim diye eth olarak almıştım

dedigim gibi az bi paraydı,baktım bozdurmaya degmeyecek.zaten deneme yaptıgım biyerden geldi,ihtiyacımda yok.dedim kalsın orada,belki yarın bigün degerlenir.o çekmeye degmez diye tenezzül etmeyip içerde bıraktıgım para 1k$a yaklaşmış şuan.çekeyim desem,nasıl bankaya çekecegimi dahi bilmiyorum yani o derece alakam yok.ama yatırdıgım halden aşagıya düşmesi için komple firmanın batması/kaçması gerek. blockchain.com diye bi sitede,ne kadar saglam/güvenilir onuda bilmiyorum gerçi ama,duruyor bakalım orada.
edit : keşke daha çok para atsaydık o zaman oraya,güzel işmiş aslında