Bitcoin - Ana Konu

Piyasanın tekniğini bilmezseniz şansla kazanabilir şansla batabilirsiniz.
BTC orta-uzun vade tepe beklentimiz: 135-140 bin usd. ytd. Elon sabaha kadar manipülasyon yapabilir. (btc yatırımım yok.)

Son düzenleme:
bacanak formasyonu:D

100x yapmış koine tepeden giriyorlar sonra bir düzeltme geliyor panik yapıp satıyorlar sonra yükselince bir daha dalıyorlar sonra tekrar bir düzeltme tekrar zararına satış:D
3 gün önce doge neydi 0.72 millet 1 dolar olacak diye oradan daldı
5k içinde oradan 0,63 e iğne attı sonrada twitler geldi 0,35 e kadar düştü noldu 0,72 den dalan adam yarı yarıya zararda beklemeyip sattarsa zarar etti:)
işin birde marjin kısmı var o da epey popüler oldu şu sıra ordada tam batırıyorlar insanı :D 11k batırdım 18 nisanda sabah bi uyandım hesap sıfır:D

Benimkide arkadaş formasyonu, benim yaşadığım seninkinin bir tık altı, al satı bıraktım halen maldayım ama bir aydır hep geri gidiyor. marjin girmedim allahtan.:)

Btc 42,500 dolardan sekti, 1 günde %10 Haftalıkta %15 düştü. Bazı coinler için fırsatlar oluşturdu mesela 1k hedefi olan BNB şuan 500. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] hocam sever böyle düşüşleri :)

Btc 42,500 dolardan sekti, 1 günde %10 Haftalıkta %15 düştü. Bazı coinler için fırsatlar oluşturdu mesela 1k hedefi olan BNB şuan 500. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] hocam sever böyle düşüşleri :)

2x bnb yerine 5x 7x yapacak koinler var:)

yav arkadaş ben bi türlü anlamadım bu coin moin işlerini.internet çevremde özellikle herkesin bu kadar işin içinde oldugu ama benim girmedigim tek sektör heralde :D benim coin işi ile tek alakam var,o da zamanında bikaç yerden bagzı ödemeleri coin olarak almış olmam.onlarıda hala coin olarak tutuyorum,bozdurmadım.en son 2019da bi şifremi degiştirmeye girmiştim,sonra girmedim.sürekli coin konularını görüyorum,geçen merak ettim girip baktım ne kadar para ver diye ilk defa,çok güzel artmış maşallah.ama inat ettim,dokunmuyorum paraya.bakalım nereye kadar gidecek :)

yav arkadaş ben bi türlü anlamadım bu coin moin işlerini.internet çevremde özellikle herkesin bu kadar işin içinde oldugu ama benim girmedigim tek sektör heralde :D benim coin işi ile tek alakam var,o da zamanında bikaç yerden bagzı ödemeleri coin olarak almış olmam.onlarıda hala coin olarak tutuyorum,bozdurmadım.en son 2019da bi şifremi degiştirmeye girmiştim,sonra girmedim.sürekli coin konularını görüyorum,geçen merak ettim girip baktım ne kadar para ver diye ilk defa,çok güzel artmış maşallah.ama inat ettim,dokunmuyorum paraya.bakalım nereye kadar gidecek :)

Aslında mantık budur ! en iyi yatırımcı sensin hocam. Şöyle örnek vereyim 26 kuruştan trx aldım 36 olunca sattım ben, şuan 1.10 oldu. Şimdi baktığında alıp satan mı kar ediyor ? Yoksa alıp unutan mı?

Çok işe yarayan bir taktik aldıktan sonra unutup hayatına o yokmuş gibi devam etmek.

Aslında mantık budur ! en iyi yatırımcı sensin hocam. Şöyle örnek vereyim 26 kuruştan trx aldım 36 olunca sattım ben, şuan 1.10 oldu. Şimdi baktığında alıp satan mı kar ediyor ? Yoksa alıp unutan mı?

Çok işe yarayan bir taktik aldıktan sonra unutup hayatına o yokmuş gibi devam etmek.

dedigim gibi coin işleri bana göre degil,zerre anlamıyorum bu işten hocam.sitelerle ugraşmayı seviyorum,o zaman bagzı yeni reklam firmaları buldum mesela ödemeyi en kolay coin olarak yapıyorlardı.deneme için ekledim reklamları,kimisi 1$ verdi kimisi 5$ verdi derken coin olarak aldım 3-5 bişey.eger firmalardan memnun kalıp devam etsem,biriktirip toplu halde çekecektim ama memnun kalmadım ve 15-20 gün sonra bitti o iş.

o arada işte 3-5 bişeyler geldi.hatda gerisi bitcoin olarak gelmiştide ödemelerin bitanesini ismini sevdim diye eth olarak almıştım :) dedigim gibi az bi paraydı,baktım bozdurmaya degmeyecek.zaten deneme yaptıgım biyerden geldi,ihtiyacımda yok.dedim kalsın orada,belki yarın bigün degerlenir.o çekmeye degmez diye tenezzül etmeyip içerde bıraktıgım para 1k$a yaklaşmış şuan.çekeyim desem,nasıl bankaya çekecegimi dahi bilmiyorum yani o derece alakam yok.ama yatırdıgım halden aşagıya düşmesi için komple firmanın batması/kaçması gerek. blockchain.com diye bi sitede,ne kadar saglam/güvenilir onuda bilmiyorum gerçi ama,duruyor bakalım orada.

edit : keşke daha çok para atsaydık o zaman oraya,güzel işmiş aslında :D

Son düzenleme:
dedigim gibi coin işleri bana göre degil,zerre anlamıyorum bu işten hocam.sitelerle ugraşmayı seviyorum,o zaman bagzı yeni reklam firmaları buldum mesela ödemeyi en kolay coin olarak yapıyorlardı.deneme için ekledim reklamları,kimisi 1$ verdi kimisi 5$ verdi derken coin olarak aldım 3-5 bişey.eger firmalardan memnun kalıp devam etsem,biriktirip toplu halde çekecektim ama memnun kalmadım ve 15-20 gün sonra bitti o iş.

o arada işte 3-5 bişeyler geldi.hatda gerisi bitcoin olarak gelmiştide ödemelerin bitanesini ismini sevdim diye eth olarak almıştım :) dedigim gibi az bi paraydı,baktım bozdurmaya degmeyecek.zaten deneme yaptıgım biyerden geldi,ihtiyacımda yok.dedim kalsın orada,belki yarın bigün degerlenir.o çekmeye degmez diye tenezzül etmeyip içerde bıraktıgım para 1k$a yaklaşmış şuan.çekeyim desem,nasıl bankaya çekecegimi dahi bilmiyorum yani o derece alakam yok.ama yatırdıgım halden aşagıya düşmesi için komple firmanın batması/kaçması gerek. blockchain.com diye bi sitede,ne kadar saglam/güvenilir onuda bilmiyorum gerçi ama,duruyor bakalım orada.

edit : keşke daha çok para atsaydık o zaman oraya,güzel işmiş aslında :D

Sakin şimdi çekim yapmayın, bekleyin btc 70k$ olacak ozaman bozdurursunuz, ozamana kadar 1700$ olur

Sakin şimdi çekim yapmayın, bekleyin btc 70k$ olacak ozaman bozdurursunuz, ozamana kadar 1700$ olur

büyük konuşmayı sevmem,sonuçta allahın işini karışamayız yani.ama artsada,düşsede yakın zamanda çekmeyi düşünmüyorum hocam zaten.bugünlerde işte girip bi baktım,sevindim.yeter bana bu,1-2 yıl daha ugramam dahi.o zamana kim öle,kim kala.artarsa yine sevinirim,çekerim parayı yada bi kısmını.diyelim bi sorun oldu,battı.yatırdıgım para,o zamanki degeri ile 100tl etmiyordu yani giden 100tl bi para olur en fazla.ugurlu sayım 8dir,2015-2016da almışım bu coinleri.8 yıl dolunca bi bakarım durumuna kısmetse :)

param parça etti oramı kaldı: şuan 38 kırılırsa sıkıntı 2018 den gelen destek 38k
krılısa yirmili rakamlar telefuz edilir.

Haklısın Üssel hareketli ortalamalar 20 mayıs 2020 den beri ilk defa haftalık sat vermek üzere düzeltme gibi durmuyor. Kimse zarar etmeden düşeceği kadar düşüp elon türevleri uzaklaşsa piyasadan her şey daha iyi olur.

Elon Musk speküle ede ede 40k'lara düşürmüştü.
Şimdi yolu açık çok kişide satıyor, bakalım nerelerde duracak.
Şu sıralar 36k'lara düştü.

30k ya fitil atıp 37 ye çıktı. Binance pozisyonlarını kapattırmıyor insanların. tradingview veri akışı bozuk delay var. cehennem gibi gün kripto alemi için.

Fenomenlerin hesapları takip ediyorum sabahtan beri ne düşünüyorlar diye arada buna denk geldim :)
adxw6a9.png

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri