Aslında nem ekimden önce alanlar için hala zarar ettiriyor btc cinsinden çok yolu var daha![]()
Yani bu dediğinizin manası şu mudur? "Ekimden önce alanlar NEM yerine BTC alsaydı daha fazla kazanırdı."
Anlamadığım için soruyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aslında nem ekimden önce alanlar için hala zarar ettiriyor btc cinsinden çok yolu var daha![]()
https://www.sikayetvar.com/btcturk
https://www.sikayetvar.com/paribu
Bu sitelere neden bu kadar şikayet var ? Halbuki forumlarda yt videolarında sürekli bu siteler görüyorum.En çok tavsiye edilen bu siteler.İkisindede ana şikayet konusu para transferindeki sıkıntılar.
Yani bu dediğinizin manası şu mudur? "Ekimden önce alanlar NEM yerine BTC alsaydı daha fazla kazanırdı."
Anlamadığım için soruyorumDediğiniz gibi fiyatı ikiye katlamış ama BTC cinsinden daha da gerilemiş. Yanılmıyorsam bunun sebebi o süreçte BTC'nin dörde katlaması yani?
![]()
konuyu görmüşken bende bişey sorayım,zerre anlamıyorum şu coin moin işindendebenim yeni web sitelerden birisinden reklam geliri olucak,çok bişey degil ayda 25$.quizden artık para gelmedigi için webmoneyde parayı biriktirip çekmek uzun sürer diye düşündüm ve coin olarak almak sanırım daha mantıklı.ama iota,litecoin,etherium,btc bunlardan hangisi ile alsam daha iyi olur?ya bu 4 coinden birisi ile göndericekler yada webmoney...
Şöyle düşün hocam
https://coinmarketcap.com/currencies/nem/#charts
sadece BTC cinsinden grafiğini aç
Ekim 5 de aldığımı varsayıyorum.Ekim 5 de NEM 0.20$ mış diyelim.Bu gün 60 cent? Neden çünkü ekim 5 de nem 5200 satoshi imişşuan 3600 satoshi
yani o zaman btc 8k dolarmış bu böyle oranlanıyor kısaca;
ekim 5 de 10 btclik işlem yapanın bu gün 6-7 btcsi kalmıştekrar 5200 satoshiyi vurursa yine 10 btcsi olur
anca 6-7k satoshi diyecek anca o zaman %10-20 karlar görünür
haziranda ETC alımı yaptım 72k satoshiden tanesi 17 dolardı şuan 17k satoshi 28 dolar
0.3 lük alım yapmıştım şuan param 900 dolar eğer hiç alım yapmasam şuan 4600 dolarım vardı.Etc beni 6 kat zarara sokmuş satoshi cinsinden dolar cinsinden zararım yok ama btc cinsinden acayip zarardayım.
Bu mantığı çok anlayamadım kafa tümden karıştı![]()
Eğer bu yazının özeti "Eğer haziranda ETC yerine BTC alsaydım daha çok kazanacaktım" değilse anlamam da uzun sürecek gibi![]()
[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] sen de benim gibi anlamıyorsan BTC olarak al dursun birikir belki![]()
Ben de geçen ay denemek için ufak bir ödeme aldım ama bozdurup çektim, şimdi X2,5 olmuştu![]()
Bu mantığı çok anlayamadım kafa tümden karıştı![]()
Eğer bu yazının özeti "Eğer haziranda ETC yerine BTC alsaydım daha çok kazanacaktım" değilse anlamam da uzun sürecek gibi![]()
[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] sen de benim gibi anlamıyorsan BTC olarak al dursun birikir belki![]()
Ben de geçen ay denemek için ufak bir ödeme aldım ama bozdurup çektim, şimdi X2,5 olmuştu![]()
Çoğu piyasada BTC fiyatı 15k nın altına gerilediği halde, paribuda 17.400 civarlarında. Bu kadar fark normal mi? 66-67bin civarlarında dünden beri.
Alış Satışnormal değil düzelecektir bikaç gün içinde
Alış Satış
PARIBU TRY 66.650,00 66.740,00
BTCTURK TRY 66.650,00 66.789,99
KOINIM TRY 64.000,01 64.500,00
KOINEKS TRY 66.500,00 66.684,00
Koinim hariç diğer 3 aracı firma aynı değerlerde. sebebi nedir acaba?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.