Bitcoin - Ana Konu

Tek sebebi btc nin belirli bir fiyatta 1haftadır tutunamaması. Bir anda 15k altına düşüyor. Bu gibi durumlarda paribu fiyatta çok oynamıyor. BTC 17K altına düşmesse yarın öğlene kadar 70k geçer. Öğleden sonra 2 3 gibi 75k görür.

paribu da sıkıntı yok yani eğer paribu dan kaynaklıysa btc leri konim.com a aktarayım diyordum

Arkadaşlar şu sistemi çözemiyorum lütfen yardımcı olur musnuz ?

ben mesela bitcoin bozdum ne kadar komisyon kesiyor neye göre nasıl kesiyor tl mi btc yapıyorum ne kadar nasıl neye göre kesiyor örnek vererek yardımcı olur musnuz

yüzde 0.4 dediği 10000 tl de 40 tl komisyon alırken ayrı satarken ayrı verirsin. 30000 tl üzeri işlem yaptığında indirim yapıyor 40 tl yi 30 tl ye indiriyor. btc transferinde ise 0.001 btc komisyon alıyor yani 69000 ile çarparsan 69 tl btc transfer ücreti alıyor. hayırlı işler :)

---------- Spam Engelliyici 01:08 ---------- Önceki Mesaj 01:02 ----------

neden böyle peki sizce?

Türkiye borsası ile amerikan borsası arasında fiyat farklılığı büyüktü. Düşük komisyonla yurt dışından coin alıp Türkiye borsasında büyük meblalar sattıkları için yurt dışında %15 borsa artıyor bizde %7 :) . Aradaki fiyat farkı her geçen gün biraz daha kapanmakta...

ETC ye ne zaman pump sırası gelecek balinalar ETC de el atsa keşke.

polodan ripple göndericemde Destination Tag: ndir nasıl oluşturulur bitfinexdeki cüzdanıa göndericem..

arkadaşlar bitcoine vergilendirme gelecek söylentileri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Dogecoine abanın .. Litecoin 910 tl iken birçok kişiye aldırdık tavsiyelerimiz ile 1250 oldu yaza 3 bin tl en az. dogecoin yaza 50 kuruş oda en az buda tarihin tozlu sayfalarına not alınsın.

Dogecoine abanın .. Litecoin 910 tl iken birçok kişiye aldırdık tavsiyelerimiz ile 1250 oldu yaza 3 bin tl en az. dogecoin yaza 50 kuruş oda en az buda tarihin tozlu sayfalarına not alınsın.

dün litecoin dedin aldık kar'dayız. bakalım dogeyede yatırım yapalım sen bişiler biliyon gibi :D

Kardeş bende tam onu araştırıyodum senin yazıyı görünce bi gülümseme geldi :) litecoinden kazandık zaten çok şükür ... bi miktar yatırımım olacaktır dogecoinede .. herkese bol şans

arkadaşlar bitcoine vergilendirme gelecek söylentileri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Tam olarak neler düşündüğümü söylemem forum kurallarına aykırı olur :)

Ama o kadar çok dillendirilmeye başlandı ki devletin vergi almak hiç aklında olmasa bile "e alalım madem" demesi an meselesi olabilir.

BTC gold hakkında ne düşünüyorsunuz ? Bayadır haraket yapmamış pump sırası ona geliyor gibi hissediyorum aslında güzel alım fırsatı ama bilemedim :D

ulen ne kitlendi böyle 68-70k aralığında inşallah beklemediğimiz bişi olmazda her zamanki gibi seyrinde devam eder. ilk defa böyle kaldı ani düşüşten sonra kesin çıkardı hep. LTC de de hareket yok düne göre düşüş var anlamadım dolar kuru gibi sabitlendi

arkadaşlar gündüz poloniextn bitfinexte ripple gönderdim hala hesaba düşmedi sıkıntı olur mu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri