Bitcoin - Ana Konu

Hayırlı olsun kardeş, bol şanslar
Umarım ani düşüşler olmaz

Her gecenin sabahı her gündüzün gecesi vardır.. Şu sıralar genel olarak coinlerin bir çoğunda zaten ani bi çıkış var.. Daha önce de olduğu gibi bi kaç tanesi oralarda tutunur ama tabi ki düşüş olacaktır.. O yüzden yükseldiğinde almak hiç doğru bişi değil hocam..

Her gecenin sabahı her gündüzün gecesi vardır.. Şu sıralar genel olarak coinlerin bir çoğunda zaten ani bi çıkış var.. Daha önce de olduğu gibi bi kaç tanesi oralarda tutunur ama tabi ki düşüş olacaktır.. O yüzden yükseldiğinde almak hiç doğru bişi değil hocam..

Valla arkadaş güzel yatırım yapmış ben tecrübeli olmadığımdan pek yorum yapamıyorum kafa karıştırmamak adına hocam :)

Gerçi tecrübeli olanlar da zaman zaman tam kestiremiyor herhalde neler olacağını. Ripple iki gündür yükselişte. Özellikle son 24 saatte %90 civarı artış oldu. Genel krypto para istatistiklerine göre buralarda bir sakinleyip aşağılara geçmesi lazım diye düşünüyorum tecrübesiz halimle :) Yatırımım yok yatırım tavsiyesi de değildir ben şuan izliyorum :)

Ltc düşüşe geçti şaka gibi ciddi zarar ediyorum şuan inşallah kendini toplar:(

Ltc benimde canimi cok sıkıyor. 330 dan aldim ama inadim inat 0in altina da düşse kalacam orda.

arkadaş bitfinexte xrp suan 0.77 cex.io da 1.80 dolarları gördü nasıl bu kadar fark olabiliyor ne yapmamız lazım bunun için bilen var mı ? Cex.io ya aktarabiliyormuyuz ?

Biraz teknik analiz bilgim var, sanırım 15 yada 20k LTC ye yatırıcam, al sat yapıcam belli aralıklarla,

LTC için hangi siteyi önerirsiniz arkadaşlar, poloniex nasıl

Biraz teknik analiz bilgim var, sanırım 15 yada 20k LTC ye yatırıcam, al sat yapıcam belli aralıklarla,

LTC için hangi siteyi önerirsiniz arkadaşlar, poloniex nasıl

Şimdi almak için guzel fırsat fakat yatırım tavsiyesi kesinlikle değil. Ltc nin sahibi açıklama yaptı her an düşüş olabilir diye '(

Şimdi almak için guzel fırsat fakat yatırım tavsiyesi kesinlikle değil. Ltc nin sahibi açıklama yaptı her an düşüş olabilir diye '(

Tam olarak her an düşebilir demek istemedi bence orada.

"Partinizi bozduğum için özür dilerim ama genel olarak LTC almak riskli bir iştir, nasıl yükseliyorsa daha önce de örnekleri olduğu gibi düşüşler de olabilir, bununla baş edemeyecekseniz LTC almayın" gibi bir şeyler söylemişti. Yani klasik bir uyarı gibi.

Şimdi baktım o tweeti silmiş, sanırım gündem oldu o tweet onun üzerine sildi :) Hatta o tweet üzerine LTC yükselişi durdu diyebilirim. Belki şuan $500 olmuştu onu söylemeseydi :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri