10:10da attım, 10:23te paribuya geçti benim.
kaçtan emir verceksiniz ne akdar hocam alcaksınzıu.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
10:10da attım, 10:23te paribuya geçti benim.
kaçtan emir verceksiniz ne akdar hocam alcaksınzıu.
50kdan aldım.. 45den alım emri de var ayrı bir bakiye paribuda. koinim.comda 39 gördü biraz önce sonra 50k üstüne çıktı kaçırdım![]()
50kdan aldım.. 45den alım emri de var ayrı bir bakiye paribuda. koinim.comda 39 gördü biraz önce sonra 50k üstüne çıktı kaçırdım![]()
An itibariyle BTC 34.500 TL'ye düştü.
Yaklaşık %55 düşüş var.
gelişmiş sekmesinde 55 000 altına düşmüyor önlem aldılar bence
Her sitede ayrı fiyat 32bin tl diyor arkadaş ama poloneixte 13 bin dolar görünüyor![]()
Sen buraya yazarken coinler yükselişe geçti çünkü...Her sitede ayrı fiyat 32bin tl diyor arkadaş ama poloneixte 13 bin dolar görünüyor![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.