Bitcoin - Ana Konu

insanlar dalga misali birbirini etkiliyor.

bir düzenleme,haber,fikir, yenilik çıktımı kişiler kendilerince iyi yada kötü yorumluyor.

tahminler diz boyu doğru veya yanlış. mesela ; "yılbaşına kadar düşücek yılbaşından sonra artıcak."

"yılbaşına kadar düşücek yılbaşından sonra artıcak." bunu diyen adam belliki insanları tahmin ediyor yada duyumlarına güvenerek yola çıkıyor. neler olabilir bu tahmin ettiği adamlar bakalım;

1.adam yılbaşı eğlencesi,alışverişi için vs btcisini satıcak
2.adam düştüğünü görüp korkudan satıcak
3.adam düşüceğin duyup satma kervanına katılmak için satıcak
4.adam ilk teoriyi ortaya atan adam(lar) 1,2,3. adamı tahmin edip kendiside satıyor.

bu kadar tahminlerin iç içe döndüğü ortamda tahminlerin birbirlerini etkilememesi mümkün değil. insanların tahminlerinin ne kadar iç içe bağlantılı olduğunu görünce çıkıpda yılbaşına kadar artıcak demek baya bi zor. yılbaşından sonra da aynı şekilde gene çoğunluk ne derse o oluyor. devlet düzenlemeleri vs kısa vadeli engel oluştursa bile genel önsezi bitcoinin uzun dönemde artacağı şekilde.

Birinci kural Şuan düşüşte ee yapıcak bişi varmı gidip satarsanız zararına satmış olursunuz bekleyen her zaman kazanır bu coinlerin borsasında var daha çok yolunuz var.

Boşuna analiz kasmayın Türkiyedeki dolar tahminleri gibi, hiçbir işe yaramaz.
Çıkacağına inanıyorsan alırsın, düşeceğine inanıyorsan bekler sonra alırsın.

Forumlarda ve sitelerde yok öyle olursa btc şu olurcular bu olurcular var en çok o kadar analiz kasanlara gülüyorum.
:D

Boşuna analiz kasmayın Türkiyedeki dolar tahminleri gibi, hiçbir işe yaramaz.
Çıkacağına inanıyorsan alırsın, düşeceğine inanıyorsan bekler sonra alırsın.

Forumlarda ve sitelerde yok öyle olursa btc şu olurcular bu olurcular var en çok o kadar analiz kasanlara gülüyorum.
:D

genelleme yaptığına göre seninkide analiz kardeş :)

haklısınız bundan sonra yazmayacagım bu bir tahminden çok kalabalık ortamda konuşulan şeyler benim buraya 18 k yazmam 18 k olacagı anlamına gelmez bir fısıltıdır bu şuan düşmüşken yatırımını yaptır isteyen yapar biz yapiyoruz zaten :)

haklısınız bundan sonra yazmayacagım bu bir tahminden çok kalabalık ortamda konuşulan şeyler benim buraya 18 k yazmam 18 k olacagı anlamına gelmez bir fısıltıdır bu şuan düşmüşken yatırımını yaptır isteyen yapar biz yapiyoruz zaten :)

senin yorumunu ne zaman görsem aklıma bu geliyo :D:D
PO8rmv.jpg

Bende ister 30 a düşsün isterse 1 e düşsün gene de satmam uzun vadede zarar ettireceğini sanmıyorum ama yine herşey olabilir. Para bankada TL olarak kalıp eriyeceğine BTC olarak kalmasını tercih ederim :)

toplamda 40 k değerinde koinim var sayısal olarak 20 farklı koinde düşse de sifirlansada bu işi bilerek girdik çok kar ettim zarar da edeceğiz... Bu riski göze almayan girmesin çökecek diye düşünen bu konuyu gizlesin okumasın biz bilmiyoruz sanki ... diyeceğim şu ki çok ciktiginda epey korkmustum sistem gidicek demistim ama suan içimde bu korku yok oldu ocak ayında sistem stabil ve belirli bir düzende giderse devamı gelir ... Zarar eden arkadaşlar ihtiyacınız yoksa bekleyin sabredin sabredin sabretmek iyidir ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri