Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hastaneden yazıyorum şuanşaka bir yana 100 BTC lik bir yatırımım yok. o konuda 40 TL den btc alınırmı diyen arkadaşa şaka olarak yazmıştım BTCTurk deki fiyat sorunları ile alakalı. Yatırımım var ama o kadar yüksek değil.
https://www.youtube.com/watch?v=tt632LIlRLA
Bitcoin Adeta Kanatlanıp Arkalardan Geldi Yarışı Kazandı![]()
Usta haykırdım ya napıyon omg güldürdün bee![]()
![]()
![]()
5000 bin e düşse de satmam
siz 6k dolardan aldığınız için kafanız rahat tabi![]()
![]()
24 aralıkta kendi çapımda yaptığım analiz. Sonradan btc 17kya yükselince ve ara ara yükselmeler yapınca tabi tutmayacağını düşündüm. Ne yazıkki kendi analizime uymadım, yatırımı bozmadım yatırım yapmaya devam ettim, şuan %40 civarında zararım var.
Ha şuan ne bekliyorum, 8k civarlarına inip yükselmesini bekliyorum. Bu düşüşün biraz da BTC'nin altcoinler karşısında hakimiyetinin azalmasından dolayı yapıldığını düşünüyorum, şuan bakarsanız tüm altcoinler btc karşısında değer kaybettiler/kaybetmeye devam ediyorlar, btcnin 2-3 kat artması için hakimiyetini artırması lazımdı ve şuan bu gerçekleşiyor. Bunun dışında bu düşüşte vadeli işlemler bozum tarihinin gelmesi ve Çinde bayram olduğu için paraların çekilmesinin de etkisi var. Tabiki yazdıklarım ytd.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.