Bitcoin - Ana Konu

Hocam 200 dolarlık alacaksın hiç alma ltcyi bence. Yıl sonu göreceği max 350 dolardır onun. Bilemedin 400.

Onun yerine projesi sağlam olan 100m market capin altında ve fiyatı 5$dan aşağıda olan coinleri araştır, kafana yatana gir yıl sonu 20 30x yapma şansın olur hiç değilse

Ripple düşünüyorum da oda sıkıntılı gibi duruyor .

Yanlış düşünce... her sitenin 2 günlük olduğu durum olmuştur.Hiçbir site 10 yıl geriden başlamaz herşeyin bir ilki vardır. İlk önce takip edin sonra düşüncenizi yazın...

Kendi elinle yaptığın şeyleri sanki kullanıcıların yorumlarıymış gibi lanse etmenin manası yok. Bitconnect ne durumda ki 2. çakma ico'su bitconnetx'i güvenilir olarak göstermişsin.

Ben ne o siteye ne de sana güveniyorum. Bak bu da benim düşüncem.

binance'den koineks'e ripple gönderdim. 10 saatten fazla oldu gelen giden yok. cex.io da yarım saati geçmezdi bu süre.

Kendi elinle yaptığın şeyleri sanki kullanıcıların yorumlarıymış gibi lanse etmenin manası yok. Bitconnect ne durumda ki 2. çakma ico'su bitconnetx'i güvenilir olarak göstermişsin.

Ben ne o siteye ne de sana güveniyorum. Bak bu da benim düşüncem.
Haklısın... Pes ediyorum senle tartışacak kadar vaktim değersiz değil...

Son düzenleme:
BTC 10 000 Bandında gidip geliyor ay ay tahmin yürütebilecek analizci var mı aranızda max ve min fiyatları almayı düşünüyorum ama grafik pek olumlu göstermyr denildiği gibi 5000 dolara inme durumu söz konusu olabilr mi?

düştüğü gibi alt coinleri de aşağıya çekiyor meret.

çok fena düştü eğer böyle giderse 20k dolardaki karımızı değilde verdiğimiz parayı kurtarmayı düşüncez galiba

7k ya dusup toparlanacak diyor grafik analizi yapanlar

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=42857]Elenia Pol[/MENTION] herhalde yine son model bisiklet alican [MENTION=9224]mNote[/MENTION] :)

Sizce ne oldu bu btcye arkadaşlar

Kasım ayında 10k dolardı 3 ay bitti 4. aya giricez hala aynı

Hala grafik, analiz yazanlar var yorumlarda en çok onlara gülüyorum.
:D

Grafik felan yok bu işte, bam bam bam.
Ama 10k bandının altına inince çabuk topluyor ve 10200-10500 civarı geziyor.

geçen cuma, sanırım yine btc borsalarından " XEM " de hackerlık işlemleri olmuştu. bunları hackerlar sağa, sola atıp kullanılır duruma getirme çabasındalar. bu sebeple bazı büyük borsalarda hacklenınce kapandı, yada battı. o vesile ile ilgili bu saldırıların sonucu btc de duşme var diye tahmın ediyorum. net haber yok piyasalatda aslında.

tokyo merkezi olan, "Coincheck Inc" tarafından ortaama, 533 milyon usd.. coin hacklenmış. Bu durumda büyükde bir panık olmuş, coin piyasasın güvenlik ve düzenlemeleri ve korumayla ilgili... sonuç olarak yeni sorunlar mevcutmuş bu durum karşısındada...
bu tip açıklamalar var btc düşüş nedeni olarak yabancı basın ve medyada...

Siber korsanların YouTube kullanıcılarının bilgisayarlarını kripto para madenciliğinde kullandıkları ortaya çıktı
ijital güvenlik şirketi Trend Micro, siber korsanların Coinhive isimli JavaScript kodunu yerleştirdikleri YouTube reklamlarıyla kullanıcıların bilgisayarlarını kripto para madenciliği için kullandıklarını açıkladı.

İşlemcilerin çalışma döngüsünü manipüle eden bu yöntemin son günlerde artış gösterdiğine dikkat çekildi. Google reklamlarına sızdırılan kodun, YouTube'un yanı sıra Google reklamlarının gösterildiği tüm sitelerde kullanıcıların bilgisayarlarını ele geçirmek için kullanıldığı belirtildi.

Trend Micro araştırmacıları, 24 Ocak tarihinde Coinhive madencilerinin sayısında yüzde 285 artış gözlemlediklerini ve madencilik yapan bilgisayarların büyük bir bölümünün kullanıcıların Google reklamları aracılığıyla yönlendirildiği zararlı sitelere bağlı olduklarını açıkladı.

Coinhive, gizlilik özellikleriyle dikkat çeken ve bu nedenle siber suçlular tarafından sıkça tercih edilen Monero isimli kripto paranın madenciliğinde kullanılan bir JavaScript kodu.

Trend Micro, JavaScript kodunun işlemci günün yüzde 80'ini kripto para madenciliği için kullandığına dikkat çekti. Google ise söz konusu reklamlara karşı harekete geçtiğini duyurdu.

Güvenlik uzmanları söz konusu saldırılardan korunmak isteyenlere web tarayıcılarında JavaScript'i devre dışı bırakmalarını önerdi.

Haberturk.com

--
bizi banlayan google, hackerlara diz çöküyor demekki :D

bu bahsedilen reklam olayı doğru olabilir. bugün yaklaşık 1 saate yakın süre bütün reklamlar kaldırıldı yerine YOUTUBE yazısı eklendi. reklam gösteriyordu ama youtube yazıyordu ortada. sonra kaldırıldı :D ne para koymuşlardır yalnız akıllara zarar

Adwors reklamları olayı doğru.
Adamlar Yt'deki spamla kafayı o kadar bozmuşki, reklam çıkan tüm adwors'lerde mining yapılmış.
Adamlar bizimle uğraştıkları kadar kendi reklamları ile bile uğraşmıyorlar.

Herhalde düzeltmişlerdir.

BTC 18'i devirince BTC 50K dolar olacak 100K dolar olacak diyorlardı ya ne oldu onlara :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri