Bitcoin - Ana Konu

Btc bu gidişle 6k seviyelerine kadar gelecek belli oldu.
Abd'deki BTC vadeli işlemlerindeki Short pozisyonları yüzünden sürekli düşüyor.
Biraz çıkmaya başlasa adamlar sürekli satıyor, buda sürekli düşmesine neden oluyor.
+ Tether bazlı Btc-tether alış verişide hacim bakımından sürekli düşüyor.
Geçen Hafta Binance'de 250milyon$ civarında işlem görürken bugün 150-148milyon$ arasına kadar düşmüş görünüyor.
BTC açısından bu sene umut yok terste kalıp HODL yapanlar uzun bir süre daha bekleyecek.

Btc bu gidişle 6k seviyelerine kadar gelecek belli oldu.
Abd'deki BTC vadeli işlemlerindeki Short pozisyonları yüzünden sürekli düşüyor.
Biraz çıkmaya başlasa adamlar sürekli satıyor, buda sürekli düşmesine neden oluyor.
+ Tether bazlı Btc-tether alış verişide hacim bakımından sürekli düşüyor.
Geçen Hafta Binance'de 250milyon$ civarında işlem görürken bugün 150-148milyon$ arasına kadar düşmüş görünüyor.
BTC açısından bu sene umut yok terste kalıp HODL yapanlar uzun bir süre daha bekleyecek.

İçimden bir ses kasım ayında bakmak üzere böyle bir mesaj yaz dedi ... zaten daha da olmazsa dahası zor hadi hayırlısı

6200$ seviyelerini gördü an itibarıyla.
Bakalım neler olacak.

Forumda bir arkadaş 300k lık coin almıştı (Reina) artık forumda göremiyorum sonuç ne oldu acaba

Dipsiz kuyu gibi, aylardır battıkça batıyo, 5240 olsa yinede durmaz ordan 4700 sonra 4200.... gider, çok sinir bozucu.

kesinlikle, geçen tv izlerken ntv de haberini izledim, btc aralık ayındaki yükselişlere göre popülaritisini baya baya kaybetmiş, arama motorlarındaki aranmaları baya düşmüş,

eskiden toplam piyasa değeri 800 milyar doların üzeri idi, şuanda 235 milyar ve gittikçe düşüyor

biri şöyle yorum yapmış

Bitcoin 16bin dolar üzeri iken ki aranma hacmi ve şuanki aranma hacmi

Eski popülaritesini malesef kaybetti

Son düzenleme:
kesinlikle, geçen tv izlerken ntv de haberini izledim, btc aralık ayındaki yükselişlere göre popülaritisini baya baya kaybetmiş, arama motorlarındaki aranmaları baya düşmüş,

eskiden toplam piyasa değeri 800 milyar doların üzeri idi, şuanda 235 milyar ve gittikçe düşüyor

biri şöyle yorum yapmış

Bitcoin 16bin dolar üzeri iken ki aranma hacmi ve şuanki aranma hacmi

Eski popülaritesini malesef kaybetti
Saman alevi gibi parlayıp söndü. Hem yatırımcılar zarar ediyo, hemde madencilik işi bitiyo.

Btc 7400$ gördü kimse pump dalgasını yazmamış.
Bakalım çıkış devam edecek mi?

arkadaşlar dünyada kayıp-kaçak para en rahat btc de dönüyor. hacler bile btc den işlem yapıyor. büyük devletler yasal olmayan işlemelrde btc kullanıyor. tamam rakamlar abartılı olabilir ama bu sektörün batacağını bek sanmam. düşünün hele. dünyanın heryerinden bankalar ile uyumlu olabilen anlık ve hızlı para transferi imkanı sunuyor 7/24 hemde.. bu sistem güvenlik işlemleri ve diğer işlemler saklama işlemler yani bir çok kişide ciddi ciddi yatırımlar yapıyor. bence böyle bir sistem çökmesi değil, alternatifi gelmesi ile modasının geçmesi olabilir.
öyle zırt yuarkı zırt aşağı harket etsede, okadarını fore ve borsalarda yapıyor normal karşılamak lazım bence. can yakmayan kendimce rakamlarla ben tutuyorum elimde.

8k'yı geçti, eskiden insanlar YT'den umudu kesince kriptolara yönelmişti, bu yükselişler heyecanlandırmıyormu kimseyi.
Herkes hala zararda mı?
:D

Btc 7000$ altında fakat dolar 20 kuruş arttığı için bu düşüşlerde Tl bazlı pek etkilenmedi.
İlginç şeyler oluyor ülkede.

f470c26562.jpeg

Btc bu, grafiklere her zaman uymaz ancak bir grafik yaptım bakalım. Grafiğe uyup alçalan takozu kırıp yeni bir ralli başlar mı, kim bilir? Ytd.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri