Herkesin bitti dediği yerde ( Uzun vade ) sağlam bir alım yapacağım 3 parça şeklinde.
Peki Hangi coinlerden alcaksin hocam?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Herkesin bitti dediği yerde ( Uzun vade ) sağlam bir alım yapacağım 3 parça şeklinde.
Coinci de hikaye masal bitmez, Aladdin gider Mahmut gelirŞuan ne durumdasınız.
Geleceğe mesaj bırakıyorum.
2026 ilk çeyrekte Btc 320.000 330.000 doları görecek.
Sonra 2026 6 Ekimde 50.000 55.000 doları görecek.
2029 20 Eylül de 1.140.000 doları görecek.
Bu Hedefleri nasıl buldum.
Bitcoini Aladdin isimli yapay zeka yönetiyor.
Bu Aladdin de Blockrock isimli şirkete ait.
Ben bu Aladdin in sırlarına ulaştım.
Tabiki yatırım tavsiyesi değildir.
sen öyle zannet Bu kafayla sittin sene zaten yüklü meblağ sahibi olamayacaksın.Coinci de hikaye masal bitmez, Aladdin gider Mahmut gelirzor işiniz
Görüşecez. 2026 Nisanı Bekle.Dediğim gibi hasta delüzyonel bir tayfa, para babalarını zengin etmekten artık şaftı dağıtmışlar.
Zingın mı ılcın sın![]()
Saygısız.....Coinci de hikaye masal bitmez, Aladdin gider Mahmut gelirzor işiniz
Sen matematikten ne anlarsın. Biraz kafan çalışsa piyaslarda geçmişte olanlara göre geleceği tahmin edemeyeceğini bilirdin ama koinci tayfaya laf anlatılmaz hezeyanlarıyla batmaya mahkum zengini daha zengin etmeye bayılırlarSaygısız.....
Ön görü ve matematik hesaplama. Konun açıldığında bitcoin 8k dolar 10k dolar vs....
Bekle 2026 Nisan ayini. Nasıl g*t olacağını hep birlikte göreceğizSen matematikten ne anlarsın. Biraz kafan çalışsa piyaslarda geçmişte olanlara göre geleceği tahmin edemeyeceğini bilirdin ama koinci tayfaya laf anlatılmaz hezeyanlarıyla batmaya mahkum zengini daha zengin etmeye bayılırlarAdam gelmiş 10k dönemiyle şimdiyi karşılaştırıyor sanki benzer tek birşey varmış gibi.
Geldi 3 mart nisana birşey kalmadı. Nasıl gidiyo, görecen mi 320 yi aldın mı 320 yi ehiBekle 2026 Nisan ayini. Nasıl g*t olacağını hep birlikte göreceğiz
Git başka yerde kendini tatmin et. Merak etme er geç boğa gelecek. Amerikada parasal genişleme daha başlamadı.Geldi 3 mart nisana birşey kalmadı. Nasıl gidiyo, görecen mi 320 yi aldın mı 320 yi ehiHasta adam, utanmazsın da sen, kafa gitmiş komple.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.