Bitcoin'de 17000 Dolara Hazırlıklı Olun

11,500,00 usd çok ama çok önemli burada gelecek satış ve kar baskıları ağır bassada btc nin burlardaki satışları alım yapması lazım. ki bahsedilen senaryo oluşsun. 17,000 usd ler...
ilk etapda 12,100 lere gelmeli. gelince hafif satış kar satış yapar çekilir 11,000 üzeri tutunursa 11,500,00 lere dener.. ve ilk yazılan senaryo olursa 17,000 lere tırmanış olabilir. GRAFİK destekliyor...
ama bu aralarda global haber akışları çok önemli. bir haber geliyor grafik bozulabiliyor. ama yükseliş olmasının diğer nedeni yıllık grafiklerde mart ayından sonra hep daima pozitif olmuş btc ...

Hayırlısı. her senaryo grafikten gorunebiliyor... bir haber alt üst eder piyasayı. tersi sanaryoda olabilir tabiki..
10,500 e kadar satış yemesi, sonrasında kırılması ile 9,570 lere dokunabilir. buralarda illaki tepki alır yukarı tırmanır gene yıllık grafiklere bakınca.

fala inanma.. falsızda kamadır. bu grafikler :D

1 ay içinde ben de ciddi çıkış bekliyorum 13 14 gibi

https://hizliresim.com/gOvraL
gOvraL.png

Yani adam grafiklere bakmış geçen sene olduğu hareketi 1 ay önce yapamadı bu btc. ben aynı hareketi yükselişi bekliyorum. neden olmasın diyor. en basit sade olarak adamın adamın dediği resmi ben paind de yaptım :D 3 dk da bu kadar çizdim.. basitliğe önem veriyorum. anlaşılır olsun diye.
kimseye önerim söz konusu deildir. kimi alır 1 ay bekler.. kimi 5 yıllık alır unutur. herkesin durumu özel ve kişiseldir. ben trade seviyorum mesela.

grafikte. 1 rakamı... bir ay sürede grafikte olduğu gibi 2 rakamına kadar tırmanmış...
şimdi 1 rakamının kopyası olan grafik ilk seferde hedefe ulaşmamış... dinlenmiş.. ama bugun yine 1 rakamına benzer harekette grafik. grafiğe göre hareket ederse 1-2 ayda yeniden öyle yada böyle iniş çıkışlarla aynı biçimde 2 rakamına ulaşır mı btc ? bende bilmiyorum :D bilsem varımı yoğumu basarım... nasip ...

Son düzenleme:
şu an yüzde 10 a varan bir düşüşte, yeniden yükselmenin düşüşü olabilir.

bende kesinlikle güçlü bir çıkış bekliyorum 20 bin dolarlardan satmadım hala tutuyorum elimdeki yatırımımı.

İşte bu haberi okumasam btc almayacağım bu kadar da zarar etmeyeceğim o yüzden yatırım tavsiyeleri yasal suç ... Açan arkadaşa değil kendi kendime sersenişim yoksa akıl var tercih var... Hayırlısı olsun

+14 bin dolar olursa elimdeki tüm btc ve alt coinleri satacağım.

ah keşke düşükken alsaydık diyoduk. şimdi düşmüş fırsat zamanı bu seferde şikayet ediyoruz

Grafiklerin kripto borsalarında bir halta yaramadığının ispatı gibi oldu. Hep diyorum bir grafik analizinin tutması için bilginin yayılması gerek. Dedikodularla hareket edebilme yeteneğine sahip bu borsalar.

Ben hep yazıyorum, kasmayın Grafik-Analiz-Teknik-Temel vs.
Hepsi boş laf.
Kimse neyin ne olduğunu kestiremez.
Google reklamları yasakladığını açıkladı, zaten düşen Btc anlık 8k altına geldi.
Yani bakarsınız yarın 7500 belli olmaz.
Şu anda en dip seviye geçen düşüşte 6k$ dı onun altına sarkmadı felaket senaryosunu için 7500-6000 aralığına bakmak lazım, üstü halinde hala umut var ama yatay seyir devam ederse sıkıntı.
Zaten 1 aydır yatay balık formasyonunda gidiyor.
( ben uydurdum söylemi :D )

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri