Bitirdi beni bu öksürük.

S
  • Kullanıcı Shina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
S

Shina

Guest
Merhaba dostlar son 5 gündür geçmeyen bir öksürük, halsizlik var üzerimde onca işim yarım kaldı.
Kekik, bal, limon, karabiber, ılık süt, badem ve portakal suyu gibi besinleri bolca tükettim, ruh halim aktar'a döndü.

Önerebileceğiniz farklı yöntemler var mı malüm kış geldi.

bal karabiber rendelenmiş ya da toz zencefil. en önemlisi zencefil .. portakal suyu içme bi süre . sıcak - soguk içecek de icmesen iyi olur. ılık tüket ..

2 haftayı bulabiliyor bazen fazla kafana takma,sıcak ortamlarda dur :D

Son düzenleme:
akşam fox haberde doktor bitter çikolatanın öksürüğü kestini söyledi bidene

Bademciklerinde şişti mi hocam

bal karabiber rendelenmiş ya da toz zencefil. en önemlisi zencefil .. portakal suyu içme bi süre . sıcak - soguk içecek de icmesen iyi olur. ılık tüket ..

Rendelenmişi render diye okuyorum hey Allahım ya.
Ben yatayım en iyisi. :)

sarımsaklı sıcak süt

Boza iyi gelir ve [MENTION=13668]yavute[/MENTION] nin dediği gibi sarımsaklı süt faydalıdır. Ben denemedim bir arkadaş. Bende onu deniyecek kadar cesaret yok henüz :D ama boza öksürüğü alır diyorlar. Ben günlük düzenli olarak 1 bardak boza içiyorum 15 gündür falan. Sindirim sistemine vs. faydalıymış ayrıca fermante ürün olduğu için.

sigara iciyorsan birak yada sigarani degistir

Bitter çikolata bende duydum öksürük için

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benımde grip yeni geçti öksürük kaldı ne berbat birşeydir arkadaş fazla kapalı yerlerde durma bol bol temiz oksijrn alman lazm bitteride dene

Bende 5 gündür hastayım 6,7 tane serum aldım ateşim anca bugün normale döndü, ama hala başım ağrıyor. Ara ara foruma girip kafam dağılsın desemde blogger konuları başımı daha çok ağrıtıyor.:)

Pekmez varsa bi yudum al hocam. Hemen kesiyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hocam meyve, sebze deg burada sorun. Sizin yapmaniz gereken bir su kaynatip buharini cigerlerinize cekmek. Cok oksurdugunuz icin cigerleriniz ve bogaziniz kuruyor gicik veya kuru oksuruge vuruyor. Bunu gunde 3 defa yapin, nane sekeri kullanin ve son olarakta bolca su tuketip yuruyun. 2 3 gun icinde gececegini fark edeceksiniz.

2 aydır öksürük vardı geçmedi iğne oluyorum şimdi olmazsa hastaneye yatacsgim oksurukten nefret ediyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri