Edit.
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
denk gelmiştir alakası olduğunu sanmıyorum
enteresan, acaba benim videolarda mı o yüzden önerilene çıkmıyor...
Valla bende 2 ay önce bi kanalımda izlenmeyen bi videoyu silem dedim günlük 50 60 k hiti olan eşleşenli kanalımın günlük izlenimi 2 k ya düştü birdahada yükselmedi
Valla bendede aynı bi haftada geri yükseldi yükseldi yoksa birdaha yükselmez ben sildiğim videoyu geri yükledim başka videolar yükledim benzer yükledim yinede çare olmadı günlük 400.500 abone geliyodu bi anda herşey gitti önerilerden düştü kanal inş seninki düzelir
Hocam birde şu var kanalın aboneleride önemli 6.7 ayda 7.8 k abone kastıysa fazla değişiklik yapmayacaksın ama 7.8 k abone 1 ayda kasıldıysa onu videoyla destekleyeceksin bir yandan değişiklik yapacaksın ozaman sıkıntı olmaz gibi
inş düşmez hocam benimki düştü dahada yükselmedi en fazla 3k yı gördü bazende kader kısmet yt nin işi belli olmuyo.. Bu arada kanalın partnerde mi adsensedemiAynen dediğiniz gibi hocam yaklaşık 40k'ya yakın abonesi var özgün birde onca emek var kanalda:S Morelim yerle bir olmuştu insan ister istemez burdan gelen gelirle bir şeylerin hayalini kuruyor.
Bundan sonra inş. düşmez tekrar eksi konumuna geri döner![]()
inş düşmez hocam benimki düştü dahada yükselmedi en fazla 3k yı gördü bazende kader kısmet yt nin işi belli olmuyo.. Bu arada kanalın partnerde mi adsensedemi
UmarımPartner hocam, BBTV oldukça memnunum tavsiye ederim
![]()
Arkadaşlar başına gelen var mı çok saçma değil mi?
Dün bitiş ekranı ekledim günde ortalama 40K izlenim alan video önerilerden düştü, düzelir mi başına gelen var mıdır?
![]()
Başka her hangi bir değişiklik yapmamıştım.
Aynen hocam ama çok saçma bir şey değil mi? Yani kendi koydukları bir sistem netice de uyarı olarak şöyle deseler "işlemi onaylarsanız hit kaybına yol açabilir"önerilenlere giren çok izlenen video üzerinde işlem yapmanız hata olmuş direk hitten düşürüyorlar malesef çok defa başıma geldi saatte 100-200 k izlenim alıp açıklamayı değiştirmem soınucu bıçak keser gibi hitte düşme oldu bu yakın zaman içerisinde değil genel itibariyle yaşadığım durum oldu önerilenlere düştüyse aman ellememenizde çok fayda var
valla benim özgün daha hitlenmedi bekliyorum.. Spam kanallarım var izlenimli ama oralarda spam almıyor işte senin anlayacan para kazannaya hasret kaldık aç aç geziyok![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.