Biz Adama isi Ogrettik,Zengin Ettik Simdi Kufur Ediyor ? Adaletin Bumu Dunya !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sahibinden Araniyor Ilanidir;

Az kullanilmis ,Beyto33 tarafindan acilmis ozellikle getirisi cok olan kanallar aranmaktadir.

Gorenlerin, duyanlarin, isitenlerin en kisa zamanda tarafimiza bilgi vermesi rica olunur. (Ucreti mukabilindedir)

Beyto bittin ki ne bittin :D

Muslera ellere varda bize yok mi :D

İşi öğrettik demeseydin keşke, bazı arkadaşlar ayrımcılık olarak algılayabilir.

Adamın oturduğu yerden senin anlatımlarınla vs. tecrübelerinden faydalanması dokunabilir bazı arkadaşlara ki haklı olabilirler:)

Geldim arkadaşlar burdayım sakin olun :)

Olayın öncesini size anlatayım :

Bi arkadaşım var bi kategoride öneride bulundum ve kanal açıcak oldu kaynak kanal arıyordu beni aradı beyto dedi bi kanal buldum ipn.. işi biliyor tüm videoalrı amtış o kanalı sömürecem dedi bende link ver bakayım dedim ne göriyim BENİM KANAL :)

bunu [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] Üstada analttım baya bi güldük skypta (10 gün önce felan) bu kanalın da ustaya ait olduğunu farkettim bende aynı espiriyi gülelim diye ustaya yaptım ...Olay budur

Tabi [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] bana acımadı forumda döktü olayı

---------------------------------------------
NOT:

Samimiyetimi bilen arkadaşalrın yorumları beni gerçekten çok sevindirdi teşekkürler cvblarınız için ;

Fakat daha 19-20 yaşındaki genç arkadaşlarmız ŞIMARIKLIK YAPMIŞ gibi tabirler kullanmış üzüldüm bunada....İnsan böyle bi şakayı sevidği-samimiyetine inandığı insana yapar 40 kat yabancıya değil önce gidin hayatı öğreninde gelin...oruç oruç ağzımı açtırmayın bana
----------------------------------------------------------------------------

---------- Mesaj saat 17:18:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:17:20 civarında gönderildi. ----------

Sahibinden Araniyor Ilanidir;

Az kullanilmis ,Beyto33 tarafindan acilmis ozellikle getirisi cok olan kanallar aranmaktadir.

Gorenlerin, duyanlarin, isitenlerin en kisa zamanda tarafimiza bilgi vermesi rica olunur. (Ucreti mukabilindedir)

Beyto bittin ki ne bittin :D

Aha hocams endemi burdaydın ayvayı yedim ben galiba :D:D FGAHastasıyız :D

Bizim hiç bu serkan abinin kanalıdır diyecek durumumuz olamaddıı yaa laaa :D:D ahhaha güzel ve komik bi anı olarak kalır hayatınız boyunca umarım :)

Aha hocams endemi burdaydın ayvayı yedim ben galiba :D:D FGAHastasıyız :D

Senin ki bedevi sansini da gecti Beyto .Koca yt'da sen git Serkan'in kanali bul , buldun hadi neyse ustelik bipppppppppli kelimeler kullan . Bu sansin insallah hep iyi yonde gider :D

Bu arada su FGAhastasiyiz diyenlerin kanallarla ozellikle ilgileniyorum :D

Serkan ben hakkimi helal ettim diyene kadar bu konu kapanmaz arkadas :D

Bu forum Beytosuz,Beytoda Forumsuz olamaz.Gelen yogun istek uzerine bu seferlik Pas gectim kanalalrini....:D:D:D:D:D:D

Abi bana öğret yemin ediyom kuran çarpsın dua edecem :D

Bu nu Böyle Bilecen İşte- Akıllı Olacan :D:D

Arkadaşlar Banlandığım an tüm taktiklerimle beraber www.YT$.Com ile hizmetizindeyim :D:D

Şakası Biyana Böyle Bir Forumda Olmak insanı dinlendiriyor diğer forumalrda insanlar birbirne espiri yapmayı bırak merhaba demiyor....Allah Samimiyetimiz-Bütünlüğümüzü Bozmasın İnşallah....

Amin hocam. :)

Bu forum Beytosuz,Beytoda Forumsuz olamaz.Gelen yogun istek uzerine bu seferlik Pas gectim kanalalrini....:D:D:D:D:D:D

Arkadaşlar Banlandığım an tüm taktiklerimle beraber www.YT$.Com ile hizmetizindeyim :D:D

Şakası Biyana Böyle Bir Forumda Olmak insanı dinlendiriyor-Mutlu ediyor diğer forumalrda insanlar birbirne espiri yapmayı bırak merhaba demiyor....Allah Samimiyetimiz-Bütünlüğümüzü Bozmasın İnşallah....

---------- Mesaj saat 17:32:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:30:21 civarında gönderildi. ----------

Senin ki bedevi sansini da gecti Beyto .Koca yt'da sen git Serkan'in kanali bul , buldun hadi neyse ustelik bipppppppppli kelimeler kullan . Bu sansin insallah hep iyi yonde gider :D

Bu arada su FGAhastasiyiz diyenlerin kanallarla ozellikle ilgileniyorum :D

Serkan ben hakkimi helal ettim diyene kadar bu konu kapanmaz arkadas :D

FGA sen bizim herşeyimizssin :D

Şakası Biyana Böyle Bir Forumda Olmak insanı dinlendiriyor-Mutlu ediyor diğer forumalrda insanlar birbirne espiri yapmayı bırak merhaba demiyor....Allah Samimiyetimiz-Bütünlüğümüzü Bozmasın İnşallah....

---------- Mesaj saat 17:32:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:30:21 civarında gönderildi. ----------

FGA sen bizim herşeyimizssin :D

Arkadaslar Pazartesi Gunu Beytonun Acacagi konunun Basligini Simdiden sizlere sunmakdan Gurur Duyarim..

"40 Tane Kanalim kapatildi,Goruscez Kocum ???
"

:D:D:D

Arkadaslar Pazartesi Gunu Beytonun Acacagi konunun Basligini Simdiden sizlere sunmakdan Gurur Duyarim..

"40 Tane Kanalim kapatildi,Goruscez Kocum ???
"

:D:D:D

Şey ıııı , iiiii, vıııııı,uuuuu

ust a a a a a şaka yapmıştım ben

:D:D:D:D:D

Hayır kanal kapanırda Konuya Yazacağım Başlığıda Biliyor :D:D

Sen Benim Beynimi Nerden Okuyon Kardeşim :D:D

Beyto abim benim kader dostum :D
Beytosuz ytpara istemiyoruz :D:D:D

40 kanal az değil mi serkan abi? :D

Şey ıııı , iiiii, vıııııı,uuuuu

ust a a a a a şaka yapmıştım ben

:D:D:D:D:D

Hayır kanal kapanırda Konuya Yazacağım Başlığıda Biliyor :D:D

Sen Benim Beynimi Nerden Okuyon Kardeşim :D:D

Ya sana dokunurmuyum ben kardesim.
Senin yazdigin her mesaj,Actigin her Konu,bu forumda isminin her gectigi yer bir anda TREND oluyor.Sana zarr verirmiyim ben kufuru yesekde yuzumuze karsi :) :) :D

Ya sana dokunurmuyum ben kardesim.
Senin yazdigin her mesaj,Actigin her Konu,bu forumda isminin her gectigi yer bir anda TREND oluyor.Sana zarr verirmiyim ben kufuru yesekde yuzumuze karsi :) :) :D

Allah Razı olsun usta...Ayrıca Ytpara Da Trend Bölümü Rica eDiyorum :D:D Genede dua et arkandan küfür yemek daha kötü gene iyisin yüzüne yedin :D:D

---------- Mesaj saat 17:44:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:42:44 civarında gönderildi. ----------

Beyto abim benim kader dostum :D
Beytosuz ytpara istemiyoruz :D:D:D

40 kanal az değil mi serkan abi? :D

La Oglum kardeş arkadaşım felan yazmasana [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] beni banlayınca sende gidersin :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri