Biz burda güvenelim gelsin kanalımı kopyalasın

boşuna millet ikaz etmiyor, kanalı pm'le bile göndermeyin diye.
Adamlar düzenbaz vede fırsatçı hemen kanalı kopyalıyorlar.
Satış yapacaksanız anlaşın vede anlaştıktan sonra Sadece alıcı kişiye kanalı verin.

hocam pm attığım 6-7 kişi var bunların içinden 1 yaptı sonuçta video dün atılmış
bunu yapan arkadaşı nasıl bulcaz bilmiyorum ben sadece o kişiye videolarını silmesini istiyorum o kesinlikle görmüştür bütün videoları atmış herhalde takip etmiyeceğimi zannetti ama ben kanalımı kontrol ettim videolar atılmış ayıp yani:(

Hepsinin nickini yaz buraya etiketle. Biraz kaba eti varsa cikar ben yaptim der zaten yada siler o videolari.

boşuna millet ikaz etmiyor, kanalı pm'le bile göndermeyin diye.
Adamlar düzenbaz vede fırsatçı hemen kanalı kopyalıyorlar.
Satış yapacaksanız anlaşın vede anlaştıktan sonra Sadece alıcı kişiye kanalı verin.

hocam adam kanalı görmek istiyor o kadar kanal ile grafikler hazırladım eksik birşeyler varsa da sorsunlar bana ben gerekli açıklamayı yapıyım ama kanal linkini istiyorlar nasıl halledicem bunu bilmiyorum zaten daha kanal satmıyacağım bu ilk ve son

hocam adam kanalı görmek istiyor o kadar kanal ile grafikler hazırladım eksik birşeyler varsa da sorsunlar bana ben gerekli açıklamayı yapıyım ama kanal linkini istiyorlar nasıl halledicem bunu bilmiyorum zaten daha kanal satmıyacağım bu ilk ve son

Yahu biri israrla kanalin linkini istiyorsa bi hinlik dusundugunden istiyodur bunu. Alacak adam varsa zaten grafikleri herseyi gordukten sonra illada kanali gorecem diye tutturmaz.

Hepsinin nickini yaz buraya etiketle. Biraz kaba eti varsa cikar ben yaptim der zaten yada siler o videolari.

hocam 9 kişiye pm gönderdim burda bunu yapan bir kişi sonuçta diğer arkadaşların burda isimlerini yazarak zan altında bırakmak istemiyorum sonuçta 9 kişi biri suçlu hangisi suçlu bilmiyorum haksızlık yapmak istemiyorum

kanal satış konularına bakıyorum hep ref isteyen beleşçi leşçi kardeşler pm atarmısın diyorlar.halbuki kanal falan alacağı yok parasıda yok.ama maksat kanala bakmak videolara bakmak izlenimler güzelse kanalı kopyalamak.ben bu forumda çok leşçi arkadaş gördüm her konuda ref isteyen.o yüzden bunlar normaldir diyorum

hocam 9 kişiye pm gönderdim burda bunu yapan bir kişi sonuçta diğer arkadaşların burda isimlerini yazarak zan altında bırakmak istemiyorum sonuçta 9 kişi biri suçlu hangisi suçlu bilmiyorum haksızlık yapmak istemiyorum

Ya hocam zaten forumdan soğumaya başlamıştım bu da tam tuzu biberi oldu.Sahte telifi savunanlar mı dersin,maç yükleyip telif alıp Digitürk'e karşı bildirim atmayı düşünenler mi, film yükleyip "Lionsgate" in (uluslararası film yapımcısı) telifine karşı bildirim yollamayı düşünenler mi dersin, Doğan Yayıncılıktan (Aydın Doğan) 3. taraf eşleşen alıp video üzerinde mantık kurarak "yok yok bu video Doğan yayıncılığa ait olamaz karşı bildirimde bulun" diyen mi dersin.Varoğlu var, açıkçası cahillikten değil, YAMYAMLIK ve AÇGÖZLÜLÜKTEN.Geçmiş olsun...

Ya hocam zaten forumdan soğumaya başlamıştım bu da tam tuzu biberi oldu.Sahte telifi savunanlar mı dersin,maç yükleyip telif alıp Digitürk'e karşı bildirim atmayı düşünenler mi, film yükleyip "Lionsgate" in (uluslararası film yapımcısı) telifine karşı bildirim yollamayı düşünenler mi dersin, Doğan Yayıncılıktan (Aydın Doğan) 3. taraf eşleşen alıp video üzerinde mantık kurarak "yok yok bu video Doğan yayıncılığa ait olamaz karşı bildirimde bulun" diyen mi dersin.Varoğlu var, açıkçası cahillikten değil, YAMYAMLIK ve AÇGÖZLÜLÜKTEN.Geçmiş olsun...

Butür yaklaşımları olanlara Yapmayın etmeyin Adsenseniz banlanır diyoruz, sonra gelip ağlıyorlar Adsensem banlandı diye.
:cool:

Halk olarak aç gözlü ve bir o kadar cahiliz malesef böyle şerefsizlere çok denk geliyorum.

Kanal ismini kesinlikle satışı güvenceye almadan paylaşmayın hocam zaten. Kimseye güven olmaz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri