Kanallarınızın kapak resimlerini çok beğendim harika tam istediğim gibi olmuş. Bende kendi kanalım için hediye isteyebilirim. (( :
kapak fotosunu network'ten yaptırdım ben
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kanallarınızın kapak resimlerini çok beğendim harika tam istediğim gibi olmuş. Bende kendi kanalım için hediye isteyebilirim. (( :
kapak fotosunu network'ten yaptırdım benelimden gelebilse tabiki yapardım. güzel yorumunuz için teşekkürler
)
Milllet izliyor diye öğrenmeye çalışıyoruz bizdeYapabileceklerinin sınırsız olması çok güzel bu oyunda orası doğru. Ama oynarken zevk alıyormusun diye sorarsan pek sayılmaz. Ama her gameplay oyuncusu minecraft tozu yutacak öyle veya böyle
Ata ile ali sağolsun artık bende bir minecraft oyuncusuuyum ehehhe
![]()
Hızınıza yetişilmiyor![]()
LOL komedi.
Fazla oynamayı bilmiyorsunuz galiba.![]()
Hayırlı olsun bende taşınma işlemlerinden ara verdim tekrar başlıcaz nasipse...
3 ünüz hangi network ile çalışıyorsunuz ?
Hayırlı olsun bende taşınma işlemlerinden ara verdim tekrar başlıcaz nasipse...
3 ünüz hangi network ile çalışıyorsunuz ?
LOL komedi.
Fazla oynamayı bilmiyorsunuz galiba.![]()
Hocam yendik ya işte daha nasıl oynayalımYani sizde
))
Aslında bu da iyi, bu oyunda bilmeyenler de izlenir.![]()
haklısınız. örneğin zeki abi minecraftta daha yeni. kamera arkasının 2. bölümünü izlerseniz çok eğlenceli bi video çıktı sayesinde![]()
![]()
Hahahha ya kim dedi buraya girelim diye diyorum aslında ben dedimÇıkamıyorum abi
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.