Rigatomik
Yasaklanmış
Bu nedir sayın forum insanları bu nasıl bir salaşlıkıtır. forumu bilgi toplama odaklı mı açıldı hiç bir şey anlayamıyorum
Sitenin amacı bilgi paylaşımı yapmaktan cıktı ve adsense yardım youtube yardım adı kanal açma onu açma liste basına getirme altında para kazanma sistemine döndü.(Bazı cümleler genelleme olarak yazılmıstır şimdi gelip ispatla yada kanıt göster demeyiniz ) merakla bekliyorum yöneticiler ne zaman buna bir dur diyecek. bu kadar boş mu forum her kafasına esen bir konu açıp üyeleri sömürme çabasına mı girdi bunu gören ve hiç bir yaptırım uygulamayan yöneticiler forumda sadece bilgi paylaşımı yapan kişilere mi yaptırım getiriyor anlamak güç
Yani bu kadar boş ise forum bende üyeleri sömürme ye başlamak istiyorum artık
Verdiğim hizmet listesi ve fiyatları
Adsense hesabına Dünya engeli video yükleme
10 video 50 tl
20 video 90 tl
30 video 130 tl
Alt kanal, Ana kanal,Sorunlu kanal para kazanma açma
1 kanal 40 tl
2 kanal 70 tl
3 kanal 100 tl
Telif silme
1 telif kaldırma 40 tl
2 telif kaldırma 70 tl
3 telif kaldırma 100 tl
Videonuzu liste başına yerleştirmek 15 gün kalıcı
1 video 300 tl
2 video 550 tl
3 video 750 tl
Not: Kategori fark etmez istersen 100 milyon sonuç olsun (Kurtlar vadisi) yazıldığında ilk çıkacak sizin videonuz olacaktır
Not 2:Liste başına getirilen videonun bulundugu youtube hesabı hizmetin sağlandıgı süre boyunca bizde kalmaktadır siz adsense hesabınızdan gelen kazançlarınızı izleyebilirsiinz arama yaparak videonuzun güncelliğine bakabilirsiniz
Bütün hizmetler sabit fiyattır ve inidirim mevcut değildir. Para alınmadan hizmet verilmez
Kimse nasıl yapılır yada yardımcı ol diye yazmasın bu tarz mesaj gönderen herkes engelenecektir
İletişim adresi [email protected]
Sitenin amacı bilgi paylaşımı yapmaktan cıktı ve adsense yardım youtube yardım adı kanal açma onu açma liste basına getirme altında para kazanma sistemine döndü.(Bazı cümleler genelleme olarak yazılmıstır şimdi gelip ispatla yada kanıt göster demeyiniz ) merakla bekliyorum yöneticiler ne zaman buna bir dur diyecek. bu kadar boş mu forum her kafasına esen bir konu açıp üyeleri sömürme çabasına mı girdi bunu gören ve hiç bir yaptırım uygulamayan yöneticiler forumda sadece bilgi paylaşımı yapan kişilere mi yaptırım getiriyor anlamak güç
Yani bu kadar boş ise forum bende üyeleri sömürme ye başlamak istiyorum artık
Verdiğim hizmet listesi ve fiyatları
Adsense hesabına Dünya engeli video yükleme
10 video 50 tl
20 video 90 tl
30 video 130 tl
Alt kanal, Ana kanal,Sorunlu kanal para kazanma açma
1 kanal 40 tl
2 kanal 70 tl
3 kanal 100 tl
Telif silme
1 telif kaldırma 40 tl
2 telif kaldırma 70 tl
3 telif kaldırma 100 tl
Videonuzu liste başına yerleştirmek 15 gün kalıcı
1 video 300 tl
2 video 550 tl
3 video 750 tl
Not: Kategori fark etmez istersen 100 milyon sonuç olsun (Kurtlar vadisi) yazıldığında ilk çıkacak sizin videonuz olacaktır
Not 2:Liste başına getirilen videonun bulundugu youtube hesabı hizmetin sağlandıgı süre boyunca bizde kalmaktadır siz adsense hesabınızdan gelen kazançlarınızı izleyebilirsiinz arama yaparak videonuzun güncelliğine bakabilirsiniz
Bütün hizmetler sabit fiyattır ve inidirim mevcut değildir. Para alınmadan hizmet verilmez
Kimse nasıl yapılır yada yardımcı ol diye yazmasın bu tarz mesaj gönderen herkes engelenecektir
İletişim adresi [email protected]