Blago's Miner HDD MİNİNG

Unknow

Kayıtlı Üye
Mining İşi İle uğraşanlar şimdide hdd mining başladı herkes abansın bakalım :D ben yapmıyorum bilgilendirme amaclı açtım konuyu yolun başındayken yapın kazanın

https://www.youtube.com/watch?v=C1-KmXmD5l8

Hdd ile mining yani burst mining çok yeni, değil ama pek kazançlı değil ilerde fiyatı yükselir diye düşünüyorsanız yapabilirsiniz.

Hdd ile mining yani burst mining çok yeni, değil ama pek kazançlı değil ilerde fiyatı yükselir diye düşünüyorsanız yapabilirsiniz.

bence kazandırıyor çünkü bir tanıdığım şuan 50tb disk almış yapıyor oyüzden konuyu açtım :D doldurmuş odayı

bence kazandırıyor çünkü bir tanıdığım şuan 50tb disk almış yapıyor oyüzden konuyu açtım :D doldurmuş odayı

konuyla ilgili olarak türkçe bir kaynak varmıdır bildiginizz ingilizcem olmadıgı için videodan çok bişey anlamadım yada bildiginizi daha detaylı paylaşabilirseniz sevinirim

konuyla ilgili olarak türkçe bir kaynak varmıdır bildiginizz ingilizcem olmadıgı için videodan çok bişey anlamadım yada bildiginizi daha detaylı paylaşabilirseniz sevinirim

benimde pek bilgim yok malesef zaten şuan için türkçe bilgi bulamassın yapanlar hep bana hep bana şeklinde yapıyor birşey paylaşmazlar oyüzden yabancı kaynaklardan bulun yapın ben sadece bilgilendirme amaclı actım konuyu

---------- Spam Engelliyici 23:25 ---------- Önceki Mesaj 23:25 ----------

bende 50 kadar eski harddisk var işe yarar mı acaba ?

boyutları yüksek ise neden olmasın

ekran kartı , hdd ben en iyisi usb flash bellek depolayım :D

Piyasada 4Gb ekran kartı yok, yakında piyasada 1Tb hdd bulunmaz benden söylemesi.
:D
Birde SSD ile yapmaya başlarsalar SSD fiyatları zaten yüksek uçar gider.

Burst un yuzde 85 n den fazlasi kazilmis durumda , bu saatten sonra pek karli durmuyor.

Отправлено с моего SM-G935F через Tapatalk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri