Blog Açsam mı ?

• Kullanıcı Narqotik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Narqotik

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar yabancı dizi kanalım var 2-3 haftadır uğraşıyorum tuttu denebilir daha telif de almadım.Şimdi sorum şu olacak acaba bu kanala ait bir de blog açsam bloğu adsenseye bağlayıp reklam açsam videoları blogda da paylaşıp ordan da reklam getirisi alsam bir sıkıntı olur mu ?

Son düzenleme:
Sıkıntı olmaz ve youtube kanalının trafiği artar.

Arkadaşlar yabancı dizi kanalım var 2-3 haftadır uğraşıyorum tuttu denebilir daha telif de almadım.Şimdi sorum şu olacak acaba bu kanala ait bir de blog açsam videoları blogda da paylaşıp ordan da reklam getirisi alsam bir sıkıntı olur mu ?

2-3 hafta telif gelmedi diye pek güvenmeyin bakarsın 1 hafta sonra gelir belli olmaz bu işler bol bol kanal yapın :)

Blogu kullandığınız adsenseye bağlamayın.

çok iyi olur benim gördüğüm bazı yabancı dilde kanalların siteleri var amatör iyi para kaldırıyolar

Hocam blog adsenseni patlatır diyenler var adsense açısından sıkıntısını soruyorum adsenseye bağlasam sıkıntı olur mu ?

hocam eğer yabancı videolarınız çin hindistan pakistan türkmenistan bu taraftaki ülkere bağlıysa en geç 1.5 aya telif gelir ama farklı ülkeyse hiç zaman kaybetmeden açın blogunuzu

dizi sitesini adsenseye bağlamayı düşünmüyorsundur umarım max 3 5 gün kalır kökden kapatırlar hesabını dizi film sitesine adsense reklamı kesinlikle yasak katı kural yani farkedilmen uzun sürmez.

dizi sitesini adsenseye bağlamayı düşünmüyorsundur umarım max 3 5 gün kalır kökden kapatırlar hesabını dizi film sitesine adsense reklamı kesinlikle yasak katı kural yani farkedilmen uzun sürmez.
Peki hocam aynı şey belgeseller, komik videolar v.s için de geçerli mi? Yani youtube videolarımızı bloga gömer ve blogda da adsense reklamları yayınlarsak, adsense hesabının başına bir iş gelir mi?

Arkadaşlar yabancı dizi kanalım var 2-3 haftadır uğraşıyorum tuttu denebilir daha telif de almadım.Şimdi sorum şu olacak acaba bu kanala ait bir de blog açsam bloğu adsenseye bağlayıp reklam açsam videoları blogda da paylaşıp ordan da reklam getirisi alsam bir sıkıntı olur mu ?

blogu adsenseye bağlaman için en az 6 aylık olması lazm blogun. bilgine..

dizi,çizgilere blog yapılmaz bence.her ne kadar tutsa da kısa ömürlü kanallardır,uğraştığına değmez.o tür bir blog unda adsense reklamında hemen izin verilmez.youtube adsensesinin kullanma...

bazı türk dizi kanalları var aynı şeklde hem diziyi bloga youtube aracılıgıyla gömmüşler hemde adsense adcash reklamları var. Why not ? dene bence.

Blog kavramanı bilemeyen insanlar var gördüğüm kadarıyla..

Siz blogunuzu açın ve wordpress kullanın. Olduki kanalınız kapandı hemen yeni kanalınızı koyarsınız blogunuza. Unutmayın kanal banlanabilir ama blog kalıcı olucaktır. Yeni kanalınızıda hemen beslemiş olursunuz böylece olurda kapanırsa eski kanalınız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri