Blog İçin Beyin Fırtınası

ilyas

Kayıtlı Üye
Google'un ücretsiz blog sisteminden faydalanıp 25 tane blogspot açsak ilk ay biraz kassak ikinci ay her birinden günlük 4 dolar gelse adsense de 100 dolarlık kazanç olur. Adsense'nin blog kısmıyla ilgilenen arkadaşlar tek blog yerine çoklu blog çalışmaya ne gözle bakıyor acaba ? Bir blog giderse diğer bloglar da zincirleme gider mi ?

r10 da benzer düşünceye girmişler mesela :

"Bu sektörde buradan malum çok kişi kazanıyor. Kimileri sitede adsenseden kimileri içerikten kimileri yazılımdan herkezin ortak amacı para kazanmak. Şöyle bir düşünce içersindeyim ve siz değerli hocalarımızdan bilgi almak istedim.
Şimdi günlük 50$ gelirli bir site yapmak için gerek içerikten gerek seodan gerek link alımından büyük emekler verilmesi lazım ve büyük paralar harcanması lazım.
Benim kafamdaki düşüncem şudur 2 adet sitem olup 3000 dolar kazanacağıma
100 adet sitem olsun günlük hepsi 1 dolar geliri olsun.Sitede toplu havuzlu bot satan arkadaşlar var onlarlada anlaşıp aylık 100-200 bot parası verip siteyi bir nevi güncel tutmuş oluruz.Yani günlük 1 dolar kazanmak için sanıyorumki sitenin hiti 200-300 olsa kafi kalacaktır.100 domain + host + bot ara arada kazandıkça seo çalışmaları ve link çalışmaları yaptırırım diye düşünüyorum yani başta belkide 500-100 liralık bütçe ile şahane bir sistem ortaya çıkabilir.
100 adet siteye 100 adet bot günlük 10 içerik girse zamanlanarak günlük 1000 içerik yapar..Sizce ne derece mantıklıdır Saygıdeğer arkadaşların yorumlarını bekliyorum."

Artık blogspot blogunda reklam yayınlamak için en az 6 aydır açık olması gerekiyor hocam

Hocam blogla uğraşmak çok kolay gibi geliyor sanırım da sürekli içerik girmek zor iş ben kendi siteme şuanda sürekli içerik giremiyorum ki 1 adet site.

blogla oyle 4$ seviyesine gelmek kolay değildir.

1 tane blog açın ilk 3 ay r10' dan orjinal makale yazdırın bu esnada siteniz zaten oturmuş olacak 3 aydan sonra hatrı sayılır bir hit gelmiş olacaktır. koyun adsense reklamlarını alın günde 20-25 tl sonra haftada 1-2 makale ekleyin oh ne güzel keyfinize bakın :)

blogspot'a hemen reklam neden alamıyoruz ona şaşırdım.

Şöyle düşünüyorum elimde bir bot var 1000 tane blogspota 1 dakika içinde konu basar. Açsam hadi 100 tane blogspot tek kategori çalışsam hazırladığım makalelerin başlıklarını her blogspot için değiştirip değiştirip bassam botla nasıl olur patlar mı sence ? Sürümden kazanma isteği var bende yani...

вєякαη;522230' Alıntı:
beklemenize gerek yokki zaten açın bir blogspot yaklaşık 15-20 gün güncel (orjinal) gündemde olan konulardan makale girin sonra adsense başvurun

вєякαη;522230' Alıntı:
beklemenize gerek yokki zaten açın bir blogspot yaklaşık 15-20 gün güncel (orjinal) gündemde olan konulardan makale girin sonra adsense başvurun

Hocam benimde blog var günde 1 2 tl bırakıyor mesela o gösterdiğiniz güncel blog'daki temayı adam özel yapmış bende o tarz tema yapmak istiyorum nasıl yapabilirim bi anlatımı veya programı varmı ?

вєякαη;522230' Alıntı:

hocam o eskidendi. Artık bloglar için 6 ay beklemek gerekiyor isterseniz fotoğraf atabilirim.

Blog site işleri meşakkatli neden diyeceksen Arif'im, şimdi hazır makale yazanlarla yada botlarla idare edebilirim diyeceksin, her siteden aynı performansı alman sıkıntılı, 1 siteyi google de üst sıralara taşıman için en az 5 paravan site ile o sitenin desteklenmesi lazım köklü bir blog çalışması lazım, kelime bazında adsense reklamlarının verdiği oranlar Tr de çok düşük, ingilizce ağırlıklı siteler güzel meblağlar bırakıyor, 1000 konuyu bir anda attığında index alamıyorsun site işlerinde google nin dikkattini günlük standart bir payaşım sunarak hızlı index alarak çekebilirsin yeni sitelerde, ayrıca net, com, gibi domainler ve domainin yaşı google de ilk sayfalarda bulunman için önemli blogspotlar tutunamıyor, çünkü rekabet fazla blog işlerinde, ben tenha niche kategori bulurum orada tık başına fazla alırım gibi düşünsen dahi, kitlen az olucağı için ondada zamandan yana şansız olucaksın, bence site işlerinde 1 siteye yoğunlaşarak ilk önce ona ilişkin bütün sınırları zorlamalısın backlinklerle, paravan bloglarla ve sağlam bir seo çalışmasıyla pr5 üstü site olması belki 1 bucuk yılını alır sitenin fakat, sadece siteden adsenseden kazanmicaksın link çıkışı kiralamak isteyenler olucak sitenden aylık sitenin ilk sayfadan düşmemesi için 5 link çıkışı yapmalısın en fazla 1 link çıkışına 300 lira ödeyenler biliyorumki 5x300= 1.500 lira yapar aylık tabiki sen rutini bozmadan siteni ilerleticeksin pr6, ları gördüğünde zaten link çıkış fiyatın iki katını bulur, hem adsense hem link çıkışlarından aylık 4.000 lira getirisi olan bir siteye 2 yılda ulaşabilirsin diye düşünüyorum, Affillate site sistemlerinide araştırmanı tavsiye ederim, inşallah güzel hayırlı olur Arif bol kazançlar. :)

Ben bot yazmıştım, sitelerdeki yazıları değiştirerek atıyordu. Günde her site en az 2 dolar bırakıyordu.

Tamam da bunun kolayı var 6 aylık url alınmamış bi blogspot bulun onu satın alın daha sonra adsenseye başvurun kabul edilince domain alır reklam kodlarınızı diğer bloglarınıza yerleştirirsiniz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri