Blog İşi Yattı Galiba.

• Kullanıcı WaDa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Blogger ( Blogspot )
Neden blogspot kullanıyorsunuz ?

Google ayrıcalık mı tanıyor, yoksa verdiği adsense için mi ? Nedenini çok merak ettim.

.com, .net veya başka kendinize ait bir domain neden kullanmyıorsunuz ?

Hocam blogspot google altyapısında oldugundan yükselme açısından daha çok önem veriyor google tabiki seo ayarlarını iyi yaparsanız ve youtube spam kanal mantıgı ile düşünün devamlı blogspot açıyorum ve bütün blogspotların tutma gibi bir durumu yok ve dediğiniz gibi her blogspota com net uzantılı domain alıp dns yönlendirmesi yapsam ve tutmayan bloglar yüzünden büyük zarara uğrarım diye düşünüyorum bu tarz masraf sıfır oluyor.

Hocam eğer günlük 200-600 tekil çekebiliyorsan boşuna blogspotta harcanıyorsun bence. İp çerez temizleme gibi amelelik işi olmadan com net uzantılı wordpress açabilirsin. Böyle ip çerez temizlemeye harcadığın vaktide yeni site açmak için kullanırsın.

hocam ip çerez temizliği ile uğraşmıyorum ve bir sürü blog açıyorum sizin dediğiniz şekilde her site için wordpress kurmak istesem hosting domain almam lazım vede site tutmasa boşuna masraf ayriyeten hosting şirketleri hosting paketlerine belli bir cpu limiti koyuyor günlük ortalama 5000 tekili geçince direk sitenizi kapatıyor vede sizi sanal sunucu almaya zorluyor. ama blogspot yapınca bu şekilde masraf sıfıra iniyor ayriyeten açtıgım bloglardan tutmayanlar oluyorsa zaten siliyorum şu mantıkla düşünün 1 blog günde 0,50 kurus getirse 200 blogunuz olsa günde 100 TL eder ayda 3000 TL para eder. ve masrafınız sıfır.

---------- Spam Engelliyici 14:33 ---------- Önceki Mesaj 14:22 ----------

kimseden cevap gelmediğine göre kimse blogspotla uğraşmıyorda olabilir hocam. blogspot işi boşa amelelik bence. Blogspottan kazanmayı başaran wordpress e geçer daha uzun vadeli olur.

-----------------

Blogspotta blog silinir. Wordpress te site spama düşer. yada sandboxa düşer. Blogspotta hızlı silinir. Ama wordpress hızlı spama düşmez. Siteyi belirli süre incelerler sonra spama düşürürler.

Blogspotta ip mac değiştirme var. Değiştirmezsen tel onayına takılırsın. wordpress te öyle birşey yok. Site sana ait.

(NOT: wordpress.com uzantılı free sitelerden bahsetmiyom)

Blogspot hep vardı. Youtubeden para kazanma sonradan çıktı. yt ye özgüncüleri çekmek için spamcılara para vererek reklam yapmış oldular. Spamcılarda her yerde yaygara yapınca özgüncüler ve film şirketleri mevzuya uyandı. Ama blogspot böyle değil. Blogspotun geçmişe çok eskiye dayanıyor. o yüzden yt nin web sitelere göre önceliği vardı.

Web spamın r10 da aylar önce öldüğünü söyleyenler oldu. Şuanda biz kırıntıları topluyoruz sanırım. Zaten r10 da web spamın öldüğünü söylediklerinden daha sonra site satışları ve kitap satışları başladı. Zaten genelde bi sistem ölünce veya açık kapanınca haberimiz oluyor. :D Herkes sır gibi saklıyor.

Yt spam öldü dediler taktik satanlar - ekitap satanlar - kanal satanlar arttı. :D
Quiz patladı dediler quiz kanalı satanlar arttı :D
web spam öldü dediler taktik satanlar - ekitap satanlar - site satanlar arttı. :D
dailymotion açıkları fixlendi dediler taktik satanlar - ekitap satanlar - kanal satanlar arttı. :D

Yani sonuç olarak bir sistem para kazandırırken herkes sır gibi saklıyor. Hele r10 halkının ağzını bıçak açmıyor. Anca sistem çöküşe geçince herkes elindekilerde patlamadan satışa çıkartıyor ya da para az kazanmaya başlayanlar elindeki taktikleri satarak son paralarını kazanıyor. :D Yani şuan blogspot ta falan bize kırıntılar kaldı.

Hocam R10 bakarsan orası ticaret alanı ve adamlar bu işten para kazanıyor ve denk geldiysen bu tarz şeyleri paylaşanları banlıyorlar amaç ortada blogspot gibi büyük bir pasta var ve bu pastayı yemek içinde çok güzel taktikler var ama o büyük pastaya çatal atanlara engel oluyorlar youtube gibi bunuda çöplük haline getirmemek için uğraşıp o pastadan büyük paylar götürüyorlar birde bunu ticarete dökenler var onlarda blog dan para kazanılmaz youtubedan kazanılmaz ondan kazanılmaz bundan kazanılmaz diyip milleti uzaklaştırıp ekitap taktik kanal blog satıyorlar ve malesef bir çok kişide armut piş ağzıma düş mantıgı ile hareket ettiğinden hemen alıyor.

hocam ip çerez temizliği ile uğraşmıyorum ve bir sürü blog açıyorum sizin dediğiniz şekilde her site için wordpress kurmak istesem hosting domain almam lazım vede site tutmasa boşuna masraf ayriyeten hosting şirketleri hosting paketlerine belli bir cpu limiti koyuyor günlük ortalama 5000 tekili geçince direk sitenizi kapatıyor vede sizi sanal sunucu almaya zorluyor. ama blogspot yapınca bu şekilde masraf sıfıra iniyor ayriyeten açtıgım bloglardan tutmayanlar oluyorsa zaten siliyorum şu mantıkla düşünün 1 blog günde 0,50 kurus getirse 200 blogunuz olsa günde 100 TL eder ayda 3000 TL para eder. ve masrafınız sıfır.

Hocam R10 bakarsan orası ticaret alanı ve adamlar bu işten para kazanıyor ve denk geldiysen bu tarz şeyleri paylaşanları banlıyorlar amaç ortada blogspot gibi büyük bir pasta var ve bu pastayı yemek içinde çok güzel taktikler var ama o büyük pastaya çatal atanlara engel oluyorlar youtube gibi bunuda çöplük haline getirmemek için uğraşıp o pastadan büyük paylar götürüyorlar birde bunu ticarete dökenler var onlarda blog dan para kazanılmaz youtubedan kazanılmaz ondan kazanılmaz bundan kazanılmaz diyip milleti uzaklaştırıp ekitap taktik kanal blog satıyorlar ve malesef bir çok kişide armut piş ağzıma düş mantıgı ile hareket ettiğinden hemen alıyor.
Adsense mi çalışıyorsun hocam, yoksa diğer reklam şirketlerini mi kullanıyorsun.
Birde gelenler görsellerden mi geliyor sizde de

bu yöntem kesinlikle kazandırıyor. bunu kulaktan dolma bilgilerle değil yaptığımla şahidiyim. yardımcı olun derseniz:

wordpress acacaksaniz ücretsiz hosting wordpress var zaten domein hosting gerektirmez. ama ben hiç kullanmadım ne yalan söyleyeyim.

ayrica google dizine getir işini yapdıkdan sonra ayrı işlemi yandexde ve bingde yapın yandexdende fena hit geliyor.

ayrıca minimum 1 hafta için hitin azalıp tamamen durması normal. zaten bu yüzden hergün devamlı blog açıyorsunuz. ayrıca adsensenin verdiği kadar veren şirket yok. adsenseniz yoksa revenuehits kullan.

Son düzenleme:
Adsense mi çalışıyorsun hocam, yoksa diğer reklam şirketlerini mi kullanıyorsun.
Birde gelenler görsellerden mi geliyor sizde de

adsense hocam en sağlıklısı ve en iyisi bana göre yok hocam google aramalarından geliyor çoğunluk konularda hem resim hem makale var sadece resim yüklü değil yani

adsense hocam en sağlıklısı ve en iyisi bana göre yok hocam google aramalarından geliyor çoğunluk konularda hem resim hem makale var sadece resim yüklü değil yani
Peki hocam çektiğin makaleleri spinleyerek mi ekliyorsun

Peki hocam çektiğin makaleleri spinleyerek mi ekliyorsun

Aynen hocam zaten bu kadar süredir kazanmamın ve pek bloglarımın kapanmamasının spama düşmemesinin nedenide spinlemem diye düşünüyorum botla taslak şeklinde haftalık 5000 e yakın konu çekiyorum türkiyenin meşur teknoloji haber sağlık sitelerinden aralarından begendiklerimi spinleyip ekliyorum haftalık ortalama 1000 makale gibi vede mesela a bloguna ekledim konuyu asla b blogunada yüklemiyorum. böylelikle spamında önüne geçmiş oluyorum

---------- Spam Engelliyici 15:34 ---------- Önceki Mesaj 15:16 ----------

"Damlaya Damlaya Göl Olur" Atasözünün Anlamı: Küçük ve önemsiz gördüğümüz şeyler birikerek büyük şeyleri meydana getirirler. Olumlu veya olumsuz tüm durumlar için olan bir durumdur. Bunun için küçüktür, azdır, önemsizdir deyip hiçbir şey hor görülmemelidir; bunların önemi bilinmeli, gereksiz yere ziyan edilmemelidir.

( Damlaya Damlaya göl olur Atasözü ile ilgili Cümle Örnekleri )

-Kimse aniden zengin olmaz. Damlaya damlaya göl olur misali birikim yaparak belli bir seviyeye ulaşabilir.

-"Ne kadar küçük miktarlar olursa olsun, bu miktarlar gittikçe çoğalabilirler." anlamında bir Atasözü.

Örnek : 1 Blogspot günde 0,50 kuruş kazansa 200 Blogspot günde 100 TL eder. Ayda 3000 TL eder.

Öneri : Spam yapmayın demiyorum yapın ama spinleyerek yapın. copy paste yaptığınız spam ancak sizin zamanınızı çalar ve bir süre sonra google filtremeye takılır ve blogunuz kapanır indexleriniz silinir. Ama spinleyerek yaptığınız spam kalıcıdır. Ama bir koşulda spinledim diyip o spinlediğinizide başka bloglara yüklemezseniz.

Kısacası : Emek harcayan her zaman daima kazanır. Ama spam yapan konu çalan ancak google anlayana kadar kazanır. ve her yada geç google sizi banlıyacaktır :)

Aynen hocam zaten bu kadar süredir kazanmamın ve pek bloglarımın kapanmamasının spama düşmemesinin nedenide spinlemem diye düşünüyorum botla taslak şeklinde haftalık 5000 e yakın konu çekiyorum türkiyenin meşur teknoloji haber sağlık sitelerinden aralarından begendiklerimi spinleyip ekliyorum haftalık ortalama 1000 makale gibi vede mesela a bloguna ekledim konuyu asla b blogunada yüklemiyorum. böylelikle spamında önüne geçmiş oluyorum

---------- Spam Engelliyici 15:34 ---------- Önceki Mesaj 15:16 ----------

"Damlaya Damlaya Göl Olur" Atasözünün Anlamı: Küçük ve önemsiz gördüğümüz şeyler birikerek büyük şeyleri meydana getirirler. Olumlu veya olumsuz tüm durumlar için olan bir durumdur. Bunun için küçüktür, azdır, önemsizdir deyip hiçbir şey hor görülmemelidir; bunların önemi bilinmeli, gereksiz yere ziyan edilmemelidir.

( Damlaya Damlaya göl olur Atasözü ile ilgili Cümle Örnekleri )

-Kimse aniden zengin olmaz. Damlaya damlaya göl olur misali birikim yaparak belli bir seviyeye ulaşabilir.

-"Ne kadar küçük miktarlar olursa olsun, bu miktarlar gittikçe çoğalabilirler." anlamında bir Atasözü.

Örnek : 1 Blogspot günde 0,50 kuruş kazansa 200 Blogspot günde 100 TL eder. Ayda 3000 TL eder.

Öneri : Spam yapmayın demiyorum yapın ama spinleyerek yapın. copy paste yaptığınız spam ancak sizin zamanınızı çalar ve bir süre sonra google filtremeye takılır ve blogunuz kapanır indexleriniz silinir. Ama spinleyerek yaptığınız spam kalıcıdır. Ama bir koşulda spinledim diyip o spinlediğinizide başka bloglara yüklemezseniz.

Kısacası : Emek harcayan her zaman daima kazanır. Ama spam yapan konu çalan ancak google anlayana kadar kazanır. ve her yada geç google sizi banlıyacaktır :)

Arada böyle motivasyonlar iyi oluyor hocam sağol. Yine gaza gelicez anlaşılan:)

blogdan kazanmak ıcın adsense lazım,adsenseden kazanmak için adsense lazım,
adsense nerde?

blog işi çıktı çıkalı çogu sektör çöp oldu. hol.es lermi ararsın blogpotlarmı ararsın
google yakın zamanda bunu farketti ve 2 büyük güncelleme getirdi.
hızlı para çabuk para zihniyetinde çalışanlar, gerçekten bazı sektörlere emek verip para kazananlarında ekmeğine çomak soktular. google son hızla temizliyor resim sitelerini ve spam bloglarını. Adsense almak mesele zaten iyi de yapıyor google.
aynı yt zihniyeti gibi çöp site dolup aynı hızda google tepelerine binmeye devam ediyor.
bence iyi de yapıyor
aç adam gibi siteni düzgün içerik gir kullanıcılara faydalı içeriklerle doldur sana ne google bişey der ne başkası.

Boş iş açın bir site kendınız buyutun bence daha sağlıklı olur

Ne yt de ne blog da spam bitmez. Blogspot kullanmamizin sebebi hem ücretsiz hemde google a ait. Bunu şöyle orneklendirebiliriz mesela ben dahil herkez hic tanimadigi birine degil de tanidigi kisilere guvenir google de bu mantik diyebiliriz. Bunun dezavantaji da blogspota direk mudahale edildigi icin bloglarin daha kisa surede silinmesidir.

Ben 1 blogtan ortalama 1 hafta kazanc sagliyorum hesap basi 5 blog tutuyorum suanda yaklasik aktif 30 blog var adsense. Ile daha fazla kazanilir lakin web adsensemi riske atmak istemedigimden tum bloglarimda revenuehits kullaniyorum. revenuehits en iyi kazanci abd hitine verdigi icin tüm bloglarimi abd hiti alacak sekilde olusturuyorum

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bloglar KAzandırıyormu Beyler Gelişme Varmı ?

Çöp blog çoğaldıkça hit almak zorlaştı hocam
Sistem yayıldı iyice

Senin blog adsense ne oldu hocam sağlam mı banlandı mı?

sağlam bugün ödeme aldım :)

2. ödeme olduda işler kesat martın ilk haftası iyiydi 1 hafta ara verdim sonra bitti yada şansımız yürümedi tekrar deniyorum bakalım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri