Bende 2 tane adsense var ama ben oyle karisik isleri pek sevmiyorum yani daginik olmaycak kontrol tek bir yerden olacak dusuncesindeyim...
Bu yuzden 1 tane adsenseye bagli youtbe kanalim var TR de kurumsal Web sitem var ayrica kullanmadim ama reklamlarin aktif oldugu birde blog sitesi var.
Dedim ya daginikligi sevmiyorum diye, facebook skype youtube web sitesi telefon derken online desdek tam bir iskanceye dondu bu yuzden birde forum sitesi kurdum uye alimina 3-5 gun oldu baslayali... tamamen bittiginde orda da 1-2 reklam kodu eklerim diye dusunuyorum....
Yani politiklarina uydugun surece niye sorun olsun ki ???
ha sen dersen ki ben blog acacagim icinde illegal seyler paylasacagim hatta oraya birde kod ekleyecegim reklamlara tiklamak zorunda kalacaklar hani bunu youtubede yapamiyorum ama blogda yaparim mecbur tiklarlar gibi isler yapacaksan be bu fark edildiginde niye diye sormazlar bile

aninda kapatirlar.
Altini ciziyorum politikalarina uydugun surece hic birsey olmaz.!!! benim her iki hesabimda barindirici degil yayinci hesabi bu yuzden istedigim siteye reklam koyabiliyorum ve koyuyorumda yani hic bir skintisi yok hatta bana rapor bile veriyorlar

su sitende sorun var yada bu siteyin bu haftaki reklam performansi guzeldi diye