Blog Ve Youtubeden Kazananlar Bakabilirmi ?

MarshallTeach

Yasaklanmış
Arkadaşlar tek adsense'den hem blog hemde youtube ile uğraşan varmı varsa her ikisindende kazanç sağlamasına rağmen herhangi bir sorun yaşadımı yaşadıysa neler ? yada yok 1 2 aydır böyle kazanç sağlıyor hiçbirşey olmazdı ? mesajlarınızı bekliyorum..

ben 2 adsense bir arkdas adına ( youtube )bir kendine adıma (blog) kendi adıma olan 7 yıllık adsense tehlikeye atamam.

nede olsa yotube yeni sistem kurallarını öğrenmek zaman alabilirdi.

şöyle bi durum var blog banlanırsa adsenseden hesabın komple gider
youtube ise kanalını kapatır adsensen kalır (genelde)

adsensesi banlananların &60 ının aynı adsense ile blogda da reklam paylastıgını okuyorum

ben web sitelerim ve bloglarım için ayrı bir adsense hesabı kullanıyorum

1 yıla yakındır hem blog hemde adsense aynı hesaba bağlı sorun yaşamadım.

Şimdi şöyle birşey var youtubede haftada örnek 30 k izlenme alıyorum blogda ise sadece haftada 1 paylaşım yapıyorum o paylaşımda 1000 izlenme fln alıyor sorun olurmu ?

Ben blog üzerinden aldığım adsense' yi kullanıyorum.Bir problemle karşılaşmadım ama blog' a son 8 aydır yazı girmiyorum.Hem fırsat olmuyor,hem de youtube' u riske etmemek için.

Ben blog üzerinden aldığım adsense' yi kullanıyorum.Bir problemle karşılaşmadım ama blog' a son 8 aydır yazı girmiyorum.Hem fırsat olmuyor,hem de youtube' u riske etmemek için.

Peki her ay blogdan kazanç geliyormu mesela bu ay yt'den 90 dolar blogdan 11 dolar yaptınız bi sorun oldumu

Hayır bir sorun olmadı. Blogtan gelen kazanca kazanc denmez ama geliyor 3-4 dolar.Asıl kazanç youtube olduğu için zaten blogu boşladım.

Anladım teşekkürler.

---------- Mesaj saat 11:04:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:01:41 civarında gönderildi. ----------

şöyle bi durum var blog banlanırsa adsenseden hesabın komple gider
youtube ise kanalını kapatır adsensen kalır (genelde)

adsensesi banlananların &60 ının aynı adsense ile blogda da reklam paylastıgını okuyorum

ben web sitelerim ve bloglarım için ayrı bir adsense hesabı kullanıyorum

teşekkürler.

---------- Mesaj saat 11:05:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:04:37 civarında gönderildi. ----------

blogda ani yükseliş olursa gözünün yaşına bile bakmazlar banlarlar

yok yaf zaten haftada 1 paylaşım yapcam oda en fazla 2000 izlenme alır.

Bende 2 tane adsense var ama ben oyle karisik isleri pek sevmiyorum yani daginik olmaycak kontrol tek bir yerden olacak dusuncesindeyim...

Bu yuzden 1 tane adsenseye bagli youtbe kanalim var TR de kurumsal Web sitem var ayrica kullanmadim ama reklamlarin aktif oldugu birde blog sitesi var.

Dedim ya daginikligi sevmiyorum diye, facebook skype youtube web sitesi telefon derken online desdek tam bir iskanceye dondu bu yuzden birde forum sitesi kurdum uye alimina 3-5 gun oldu baslayali... tamamen bittiginde orda da 1-2 reklam kodu eklerim diye dusunuyorum....

Yani politiklarina uydugun surece niye sorun olsun ki ???

ha sen dersen ki ben blog acacagim icinde illegal seyler paylasacagim hatta oraya birde kod ekleyecegim reklamlara tiklamak zorunda kalacaklar hani bunu youtubede yapamiyorum ama blogda yaparim mecbur tiklarlar gibi isler yapacaksan be bu fark edildiginde niye diye sormazlar bile :) aninda kapatirlar.

Altini ciziyorum politikalarina uydugun surece hic birsey olmaz.!!! benim her iki hesabimda barindirici degil yayinci hesabi bu yuzden istedigim siteye reklam koyabiliyorum ve koyuyorumda yani hic bir skintisi yok hatta bana rapor bile veriyorlar :) su sitende sorun var yada bu siteyin bu haftaki reklam performansi guzeldi diye :)

Bende 2 tane adsense var ama ben oyle karisik isleri pek sevmiyorum yani daginik olmaycak kontrol tek bir yerden olacak dusuncesindeyim...

Bu yuzden 1 tane adsenseye bagli youtbe kanalim var TR de kurumsal Web sitem var ayrica kullanmadim ama reklamlarin aktif oldugu birde blog sitesi var.

Dedim ya daginikligi sevmiyorum diye, facebook skype youtube web sitesi telefon derken online desdek tam bir iskanceye dondu bu yuzden birde forum sitesi kurdum uye alimina 3-5 gun oldu baslayali... tamamen bittiginde orda da 1-2 reklam kodu eklerim diye dusunuyorum....

Yani politiklarina uydugun surece niye sorun olsun ki ???

ha sen dersen ki ben blog acacagim icinde illegal seyler paylasacagim hatta oraya birde kod ekleyecegim reklamlara tiklamak zorunda kalacaklar hani bunu youtubede yapamiyorum ama blogda yaparim mecbur tiklarlar gibi isler yapacaksan be bu fark edildiginde niye diye sormazlar bile :) aninda kapatirlar.

Altini ciziyorum politikalarina uydugun surece hic birsey olmaz.!!! benim her iki hesabimda barindirici degil yayinci hesabi bu yuzden istedigim siteye reklam koyabiliyorum ve koyuyorumda yani hic bir skintisi yok hatta bana rapor bile veriyorlar :) su sitende sorun var yada bu siteyin bu haftaki reklam performansi guzeldi diye :)

Yok ben youtube video yüklerim bırakırım

blog desen dün blogu düzenledim dizinin bölümlerini yükledim yeni bölümü sayfada paylaştım bıraktım reklamlarda zaten katmışım gerisi onlara kalmış.

Yok ben youtube video yüklerim bırakırım

blog desen dün blogu düzenledim dizinin bölümlerini yükledim yeni bölümü sayfada paylaştım bıraktım reklamlarda zaten katmışım gerisi onlara kalmış.

simdi normal olarak film sitelerinde reklam yayinlamak yasak ama bu durum tartisilir neden dersenheniz senin siten film siteyi diye kapanan adsense hic olmadi, bir cok politikalari var fakat olmazsa olmalri sayilidir.

Kendi reklamlarina Tiklama
Reklamlara zorla yada bilerek istekli tiklatma
Ziyaretcinin istemedigi halde reklamlara tiklatmak zorunda birakma
Toparlayacak olursak Reklamlari dogal tiklamalar birak..

bunlari nasil anliyorlar...

Yeni adsense yayincilari icin bir sure takipde oluyorlar tiklamalar ziyaretciler yayilar vs. kontrol ediliyor ilk asamayi gectikten sonra kesinlesmis kazanclar dedigim duruma geldiginde ki kontrollerdir.

tiklamalar bakiyirlar gidilen sitede nekadar durulmus neler yapilmis ona bakiyorlar tiklama yapan ip ler gunde ayda kackez tiklamis ayni ip 2 kez tikladi diye hemen adsense kapatmazlar bu iplerin gittigi sitedeki durumlarinin analizeri yapiliyor..

yani kardes reklama zorla tiklatmadigin surece 10 ayri sitede 1 adsense kullan sorun cikmaz.!!!

barindirici hesaplar zaten sadece youtube ve blog tarzi yani google iceriginin disinda reklam yayinlama imkanin olmaz ve buda kontrolun tamamen onlarda oldugunu gozteriri,reklamlari dogal hallerine birakirsan apanma riskin olmaz.

simdi normal olarak film sitelerinde reklam yayinlamak yasak ama bu durum tartisilir neden dersenheniz senin siten film siteyi diye kapanan adsense hic olmadi, bir cok politikalari var fakat olmazsa olmalri sayilidir.

Kendi reklamlarina Tiklama
Reklamlara zorla yada bilerek istekli tiklatma
Ziyaretcinin istemedigi halde reklamlara tiklatmak zorunda birakma
Toparlayacak olursak Reklamlari dogal tiklamalar birak..

bunlari nasil anliyorlar...

Yeni adsense yayincilari icin bir sure takipde oluyorlar tiklamalar ziyaretciler yayilar vs. kontrol ediliyor ilk asamayi gectikten sonra kesinlesmis kazanclar dedigim duruma geldiginde ki kontrollerdir.

tiklamalar bakiyirlar gidilen sitede nekadar durulmus neler yapilmis ona bakiyorlar tiklama yapan ip ler gunde ayda kackez tiklamis ayni ip 2 kez tikladi diye hemen adsense kapatmazlar bu iplerin gittigi sitedeki durumlarinin analizeri yapiliyor..

yani kardes reklama zorla tiklatmadigin surece 10 ayri sitede 1 adsense kullan sorun cikmaz.!!!

barindirici hesaplar zaten sadece youtube ve blog tarzi yani google iceriginin disinda reklam yayinlama imkanin olmaz ve buda kontrolun tamamen onlarda oldugunu gozteriri,reklamlari dogal hallerine birakirsan apanma riskin olmaz.

hocam yayınladığım film değil tamamen dizi interaktif dizi yani tv'lerde fln yayınlanmıyor her hafta sitesinde yayınlanıyo öyle herhangi bir hile fln kullanmıyorum tamamen doğal izlenme zaten bugün baktım 180 kişi izlemiş

hocam yayınladığım film değil tamamen dizi interaktif dizi yani tv'lerde fln yayınlanmıyor her hafta sitesinde yayınlanıyo öyle herhangi bir hile fln kullanmıyorum tamamen doğal izlenme zaten bugün baktım 180 kişi izlemiş

senin siten film sitesi demedim ornek verdim... bu durum yasak ama sorun teskil ettigi gorulmedi, diye ornek verdim dikkat etmen gereken tek husus gecersiz tiklama... takip edip suphelendiginde bildireceksin yoksa hem youtube hem blog hem web sitesi de reklam yayini yapamazsindiye birsey yok

senin siten film sitesi demedim ornek verdim... bu durum yasak ama sorun teskil ettigi gorulmedi, diye ornek verdim dikkat etmen gereken tek husus gecersiz tiklama... takip edip suphelendiginde bildireceksin yoksa hem youtube hem blog hem web sitesi de reklam yayini yapamazsindiye birsey yok

Tamam anladım teşekkürler.

ilk olarak 2 sitem ve 7-8 bloğum vardı sonradan youtube'a başladım aynı adsense ile..

Arkadaşlar tek adsense'den hem blog hemde youtube ile uğraşan varmı varsa her ikisindende kazanç sağlamasına rağmen herhangi bir sorun yaşadımı yaşadıysa neler ? yada yok 1 2 aydır böyle kazanç sağlıyor hiçbirşey olmazdı ? mesajlarınızı bekliyorum..

Adasense hesabına blog bağlayarak ek gelir edebilirisn.
Benim şahsen 3 yıldır 7 blog bağlı adsense hesabıma
Bu konu hakkında bloglarda paylaştıgın konular önemli
Örneğin adsense politikalarına aykırı konular paylaşırsan
Ban yersin ama Adsense hesabın kapanmaz.
Adsense Aktif kalır blog askıya alınır.
Bu durumda reklamlarda Deaktif olur.
Yanlız bloglarda crack,full oyun,ful program, vb şeyler paylaşırsan
o zaman adsense hesabında Buyük olasılıkla Askıya alınır.
En İyisi Blog aç internette insanlar bak neyi daha çok araştırıyorsa o konuları bloglara Konu olarak aç. çok kazanırsın.İyi Kazançlar

Adasense hesabına blog bağlayarak ek gelir edebilirisn.
Benim şahsen 3 yıldır 7 blog bağlı adsense hesabıma
Bu konu hakkında bloglarda paylaştıgın konular önemli
Örneğin adsense politikalarına aykırı konular paylaşırsan
Ban yersin ama Adsense hesabın kapanmaz.
Adsense Aktif kalır blog askıya alınır.
Bu durumda reklamlarda Deaktif olur.
Yanlız bloglarda crack,full oyun,ful program, vb şeyler paylaşırsan
o zaman adsense hesabında Buyük olasılıkla Askıya alınır.
En İyisi Blog aç internette insanlar bak neyi daha çok araştırıyorsa o konuları bloglara Konu olarak aç. çok kazanırsın.İyi Kazançlar

interaktif dizi paylaşıyorum sadece ona yönelik

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri