Blog yazarak kazanan varmı ?

kayipsans

Yasaklanmış
Arkadaşlar bunu merak ediyorum blog yazarıydım öncelerde çokta severim yazmayı,

kazanan varmı blog yazıp ?

Yani 2 yil once acmistim adsense de 20 30 tl anca birikmis

bu işi para için yaparsan bence kazanamazsın, zevkle yapıcaksın blog işini isteyerek yapcaksın ki kaliteli içerik çıkıcak ortaya sonra görceksin hit arttıgını. Bu benim görüşüm. Ha bide blog 6 aylık olmalı adsense için :D

hocam youtube işi varken site işi yapılmaz.Ben seo uzmanlığı yapıyorum.Çalıştığım firmanın web sitelerine haricinde tüm sitelerimi kapattım ve bıraktım.Çünkü site işi çok uğraş ister.Yatırım ister ve sürekli ilgi de ister.Ama yt işi öylemi.Masraf yok denecek kadar az.Bir kanal at videoları geç diğer kanala.Bu arada web site işinde aylarca hatta senelerce uğraştığın site bir saldırı alır veya google da sıralamalarda geri giterse herşey çöp olur.Ama yt de kanal kapansın mühim değil açarsın hemen yine.Son olarak ise milyonlarca blog doldu ortalık.Sen internette bulunan kişilere o milyon tane blogun veremediği neyi verebilirisin blogunda ?? bu soruya cevap buluyorsan uğraş.Ama yok bulamıyorsan hiç girme.yt candır.

hocam youtube işi varken site işi yapılmaz.Ben seo uzmanlığı yapıyorum.Çalıştığım firmanın web sitelerine haricinde tüm sitelerimi kapattım ve bıraktım.Çünkü site işi çok uğraş ister.Yatırım ister ve sürekli ilgi de ister.Ama yt işi öylemi.Masraf yok denecek kadar az.Bir kanal at videoları geç diğer kanala.Bu arada web site işinde aylarca hatta senelerce uğraştığın site bir saldırı alır veya google da sıralamalarda geri giterse herşey çöp olur.Ama yt de kanal kapansın mühim değil açarsın hemen yine.Son olarak ise milyonlarca blog doldu ortalık.Sen internette bulunan kişilere o milyon tane blogun veremediği neyi verebilirisin blogunda ?? bu soruya cevap buluyorsan uğraş.Ama yok bulamıyorsan hiç girme.yt candır.

sonuna kadar katılıyorum. artık haber sitelerinin google news de spama dayanması nedeniyl bloglar artık eskii gibi hit alamıyor. Örneğin bir konuda makale yazıyosun. arama yapıyosun tak ilk sırada haber siteleri ve news çıkıyor dolayısıyla sana gidicek hit onlara gidiyor. Ayrıca bunuda gçtim blog sitesiyle ilgilenmek o kadar kolay değil hergün güncllemen hergün bişeyler yazman, yazdıgın yazılar güncel hit alacak şeyler olması gerekiyor. Ayrıca seo çalışması vs içinde bütçe ayırman gerek. Bu kadar şey yaptın aylarca emek verdin emin ol 5 6 ay sonra aylık kazancın max 100tl olacaktır..

illa site açacaksan, Blog yerine FİLM sitesi açmanı tavsiye ederim eğer hit almak istiyorsan. Tabiki onda adsense kullanamazsın ama başka firmalardan reklam alırsın. zamanında günlük 30k hitli film sitem vardı aylık 1.000, 1.500 TL kazandırıyodu. sonra ilgilenemedim. kapattım.

İlk bu blog, wordpress dönemlerinde açıp yazsaydın çok iyi olurdu da şimdi her yer çöplük oldu yani değmez derim. Kısacası şu anda web site işinden para kazanmak oldukça zor. 3-4 yıl deneyimim var YT daha kolay geliyor flag, dünya engeline rağmen..

tek bir siteden yüksek gelir sağlamak artık imkansız gibi, yüksek tbm'li niche kategorilere yönelmekte fayda var.

Nasıl kazanamayacağını söyleyenler çok

Nasıl kazanacağını söyleyenler yok

Siz kendiniz deneyin, emek verip uğraşırsanız, eminim hakettiğinizi alırsınız !

Ne olacağını bilemezsiniz , belki blogunuz tutulur çok iyi kazanırsınız ama önce denemeniz lazım diğer bütün şeylere kulak asmayın bence herkesin söylediği sadece bir öngörü her blog açan kazanacak diye bir şey yok ama siz kazanabilirsiniz çalışarak, gecenizi gündüzünüzü vererek, hiçbir şey belli değil DENEYİN

Nasıl kazanamayacağını söyleyenler çok

Nasıl kazanacağını söyleyenler yok

Siz kendiniz deneyin, emek verip uğraşırsanız, eminim hakettiğinizi alırsınız !

Ne olacağını bilemezsiniz , belki blogunuz tutulur çok iyi kazanırsınız ama önce denemeniz lazım diğer bütün şeylere kulak asmayın bence herkesin söylediği sadece bir öngörü her blog açan kazanacak diye bir şey yok ama siz kazanabilirsiniz çalışarak, gecenizi gündüzünüzü vererek, hiçbir şey belli değil DENEYİN

milleti boştan yere umutlandırmamak lazım. benim söylediklerim öngörü değil gerçekler. 6-7 yıllık tecrübenin sonuçları. Arkadaş sıfırdan girecek bu işe ve hiç bilgisi yok. sen gerçekten kazanabileceğini düşünüyosan onu yanlış yönlendirmiş olursun. Belkilerle varsayımlarla iş yapılmaz Burda gece gündüz emek verecek siz değilsiniz, arkadaşın emekleri yazık olacak. Her emeğin karşılığı alınmıyor malesef bazen.

blog dili ingilizce ya da daha başka bir dil olsa belki bir şeyler olabilir. Şahsen benim seyahat blogum var ama pek bir şey getirmiyor. Hobi amaçlı gezdiğim ülkeleri, şehirleri yazıyorum. Zamanım olsa ingilizcesini yaparım.

Kazanıyorum ama adsense değil tanıtım yazısı backlink satarak

9 senedir yaziyoruz. Blog degil tabiki haber sitesi. Gunluk 8k ziyaretçi ve en az 15 icerik ile ancak 500 600 tl kazandiriyor. 300u de servera gidiyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri