Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Blog açmak içi herhangibir ücret ödememiz gerekiyo mu?
hayır ücretsiz
günlük 200-250 hit gelir aylık 0,75-1,25 TL
Yani 2 yil once acmistim adsense de 20 30 tl anca birikmis
yandexten daha çok kazanırsın bi deneyim dedim 10-15 dakikada 0,46 dolar kazandımof çok kötü ya, denemeye değmez o halde görünene göre.
yandexten daha çok kazanırsın bi deneyim dedim 10-15 dakikada 0,46 dolar kazandım
http://www.ytpara.com/farkli-kazanc-yollari/68678-yandeks-kazandiriyor.html blogla alakası yok daha kolayyandex dede mi blog yazıyoruz
hocam youtube işi varken site işi yapılmaz.Ben seo uzmanlığı yapıyorum.Çalıştığım firmanın web sitelerine haricinde tüm sitelerimi kapattım ve bıraktım.Çünkü site işi çok uğraş ister.Yatırım ister ve sürekli ilgi de ister.Ama yt işi öylemi.Masraf yok denecek kadar az.Bir kanal at videoları geç diğer kanala.Bu arada web site işinde aylarca hatta senelerce uğraştığın site bir saldırı alır veya google da sıralamalarda geri giterse herşey çöp olur.Ama yt de kanal kapansın mühim değil açarsın hemen yine.Son olarak ise milyonlarca blog doldu ortalık.Sen internette bulunan kişilere o milyon tane blogun veremediği neyi verebilirisin blogunda ?? bu soruya cevap buluyorsan uğraş.Ama yok bulamıyorsan hiç girme.yt candır.
Nasıl kazanamayacağını söyleyenler çok
Nasıl kazanacağını söyleyenler yok
Siz kendiniz deneyin, emek verip uğraşırsanız, eminim hakettiğinizi alırsınız !
Ne olacağını bilemezsiniz , belki blogunuz tutulur çok iyi kazanırsınız ama önce denemeniz lazım diğer bütün şeylere kulak asmayın bence herkesin söylediği sadece bir öngörü her blog açan kazanacak diye bir şey yok ama siz kazanabilirsiniz çalışarak, gecenizi gündüzünüzü vererek, hiçbir şey belli değil DENEYİN
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.